АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 20 007
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Denmark
Момичетаааа, някои сме на диета, моля ви Joy

Честита месечинка на Калоян Blush Heart

# 196
Каква диета? За надебеляване надявам се Joy.

# 197
Ох, чудесни торти, големи таланти. Heart Eyes
Савова, браво за успеха с изместването на съня.
Отминалата вечер беше прекрасна: шушулка заспа в 7:45. Събуди се само веднъж за биба и после чак в 8:15 сутринта. Аз я нахраних докато тя спеше към 7. Grinning Такива нощи си пожелавам и ви пожелавам.

# 198
Малееее какви тортииии!!!
Признавам Френска селска ми е любима! Мммммм! Добре че не обичам кой знае колко сладко Joy ама виж тестено ли е, аз съм там!

Честита месечинка на Калоян! Tada

Моята киселее тези дни и само да я оставя в леглото почва да реве. Sad Снощи баща ѝ ни завари разхождайки се из нас с раницата. Искаше само на ръце да стои, ама мен ме боли вече кръста и ръцете и раницата много ми помогна. Аз нямам проблем със закопчаването, но съм с Тула.

# 199
Ние пък съвсем друг начин на сън придобиваме. Сутрин става рано, към 8.30/9 половин час дремна, на обед два часа и след обед към 5 пак половин час. Спомням си, че и баткото след 6тия имаше такъв режим. Тъкмо ще мога на обед и аз да полежавам. 🙊🙈
Много са ви хубави тортите, добре че нямам покрай мен и няма и да купувам, че ще я  спраскам като едно парче. 😂

# 200
Френска селска или Наполеон и на мен са ми любими.
При нас са 3 дрямки и общо около 4-4-5 часа на ден и след това вечерен сън от 7 до 7. Все още яде в 11 и към 3-4 но вече съм се примирила. Просто няма как да го накарам да яде по- големи дози през деня, че да не се буди вечер.
В крайна сметка като говорих с акушерката, се оказа че изобщо бе сме зле и трябва да спра да мрънкам Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 201
  • Denmark
Аз мисля, че ще бъдеш форумски линчувана скоро ако мрънкаш за спането на детето Grinning супер си е.

Аз ще покажа как е всяка нощ при нас:

Това с дълбокия сън не го вярвам, но поне брои колко пъти съм се събудила, понеже той е буден Expressionless

# 202
Схванах как да слагам раницата сама. Но защо бях решила, че закопчалката на гърба трябва да е последна, не знам. Благодаря ти loewin🤗

Днес най-накрая минахме преглед при ортопед и Слава Богу опасенията ми са били излишни. Тези прословути гънки не ги отрази въобще доцента. Каза, че е различно разпределение на мастната тъкан в крачетата. Ставичките са ок и за извивката на цепката горе на дупенцето го питах, също не е проблем. loewin, LoVeLyWife, нали и при вас беше така? Като я сложих на кушетката легнала тя взе да си надига любопитната главичка и ортопеда каза, че щом я вдига така значи е готова да сяда.
Harista, правя ги блатовете, и с купени съм правила, но става съвсем друга торта.
ebk_kbe, уникална торта!
Lusisita, честито на бебока и от мен! Да ви расте здрав!
Марая, Savova първа почна😂 до лятото има още много време, спокойно. Една позната, която все искаше да отслабне, а все не можеше милата, като й се прияде нещо много, лапне, сдъвче го и го изплюва после😂

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:34 от LenkaST

# 203
  • Denmark
Аз мисля, че лятото всички ще сме фиданки с прохождащи бебета Joy
Иначе на мен проблемът ми е, че сладко ям в килограми. Слава Богу не ми личи още Grinning

# 204
  • София
Значиииииии, Ленка, хич няма да се измъкнеш, френската селска ни е най-любимата торта с ММ и даже си имаме класация на местата в България, където сме яли хубава френска торта. Та, някой ден ако си направим сбирка на форума, дори и не си мисли да идваш без торта Grin Hug

Иначе за раницата, радвам се че си успяла да я разгадаеш Grinning Извивката на дупето с времето ще се нормализира. Извивката на нашата започна да се изправя.

Марая, дано да си права, че тия последните 5-6 кила хич не ми се подчиняват да му се не види Joy

# 205
Много вкусни тортички - всички бих изяла хахаха
Да ви попитам, по колко дни давате нов зеленчук? Три дни давах морков, но се обрина, после два дни спряхме захранването. От днес е на картоф. Три дни за нов зеленчук добре ли е?

# 206
Благодаря, момичета! 💐
Роли, и аз съм с Тула, но пак трудно я закопчавам. Ама и аз всичко стягам и последно горе, явно не трябва така😃
Савова, от 7 до 7 си е ехееей. Борис спи от около 10 до около 8-8:30. След това около 10:30 има дрямка, горе долу 30-40 минути. Следобед гледам да спи 1:30-2ч и след това има по това време пак 30-40 минути. Като цяло съм доволна от спането му, НО лошото е, че заспива на ръце и през деня е много трудно да го оставиш, веднага се събужда, особено при сутрешната и късната дрямка. Та в повечето случаи го държа на ръце да спи тогава..
Аз засега съм въвела тиква и картоф за по 5 дни. Утре ще пробвам с морков, мисля вече по 3-4 дни да въвеждам.

# 207
Моя мъж заспива към 22-23 после се събужда в 2:30, после в 4, в 6-7, евентуално може да поспи още час сутринта. Не знам как успяват децата ви да спят по 12 часа. През деня спи по 2 пъти по 30-40 мин върху мен и една дълга дрямка ако заспи в количката.

# 208
  • Пловдив
Нашето момиче последната седмица яде в 4 сутринта и пак заспива. Става в 6 или 7 напоследък не знам защо толкова рано взе да се буди, преди това ставаше в 7.30-8.00....
Заспива в 8.20-8.30 вечер.

Нов зеленчук въвеждам около 3-4 дни.

Преди да забременея бях желязна и не пипах сладко. Сега не мога да се спра... не знам какво ще правя 😳🥺

# 209
Явно че моя ще бъде поспаланко Joy.
В колкото легне вечерта, в толкова и става сутринта. За сметка на това пък яде вечерно време, а през деня направо ми разказва играта с това носене на ръце.
Няма пълно щастие Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт