АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 20 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
И нашия Борис спи по 3 пъти на ден като две са дрямки по макс 45 минути и 1 голям сън удря от 12 до 3 🤫 вечер го слагам да спи към 20:00 ч.  храня го в заспало положение в 00:00 и баща му обикновено пак го храни към 5... Но не се събужда де, само мрънка...

Тези торти изглеждат страшно апетитно, аплодисменти от мен, браво момичета!

Днес напълних тази биберонка с банан и му я дадох....ако знаете с какво удоволствие я изгриза 😂😂😂

Момичета аз да предложа нещо?
Дали няма да ни е по удобно да си направим вайбър група?
Може да назначим едно мамче да събира телефони на лично съобщение и да добавя желаещите 😊

# 211
Ленка, дай рецепта на лични за блата моля Wink
Хахаха, Леовин, ние с ММ пък за Чийзкейк!
Днес се оказа, че нямаме ваксини:thinking:
Обаче как се разрева от нищо.....после цял следобед беше мрън и рев, само в количката на бурния вятър вън беше спокойна.
Мен зверски ме боли глава:( Кръвното все така високо.....все забравям да звънна на личната и да си взема Допегит.

# 212
Ровя в нета и попадам на стара новина. Намерено бебе и търсят майка му. Бебето толкова сладко и изведнъж така ми залипсва пак да съм бременна и пак да имам бебе Cry.
Ако бях видяла новината на време и ако имах възможност бих го осиновила.

# 213
loewin, идеята ти е много хубава за сбирката. Кажете само къде - сега зимата на някой зимен курорт или лятото на морето🥳 Тортите ще са от мен, и ще ми кажеш дали ще вляза въобще в класацията😁

# 214
Аз мисля, че лятото всички ще сме фиданки с прохождащи бебета Joy
Иначе на мен проблемът ми е, че сладко ям в килограми. Слава Богу не ми личи още Grinning
От както родих не спира да ми се яде сладко и гъча шоколад. Направо как не съм станала 100кг...

# 215
  • Denmark
Иначе на мен проблемът ми е, че сладко ям в килограми. Слава Богу не ми личи още Grinning
От както родих не спира да ми се яде сладко и гъча шоколад. Направо как не съм станала 100кг...
Хаха, разбирам те напълно Grinning и е много трудно да спреш, веднъж почнал.

Аз мислех да направя един чийзкейк за 6 месечината ама така като гледам, ще си поръчам торта от форума Joy

Да ви се похваля. Моята приятелка роди "малък" мъж 4, 300 кг съвсем нормално и почти без шевове. Вчера го гушках. Бях забравила колко са мънички. Все едно перце имах в ръцете си. Cry И заспа в мен без пищене, дране, скубане, ритане и тн Expressionless
е, моето си го обичам повече от всичко, но понякога е предизвикателство Sweat Smile

# 216
Съвсем малък, 4300 😁 ние бяхме толкова на 2 месеца. Да им е живо и здраво. Времето найстина лети. Като се замислиш ако трябва да чакаш половин година си е бая време, а ние съвсем геройски я минаваме вече. Да ни са живи и здрави и нашите буболечовци.

# 217
Ох, вашите торти яко ме съблазниха, искам френска селска торта.
В Берьозка има от любимите ми вафлени кори, но като не съм в София..Аз правя ябълков сладкиш с масло, бисквити и канела и е уникален и много лесен.
И на мен ми липсва времето, когато моята Буба бе кльощава троха.
Сега е гигант, над 70 см и едвам й става космонавт за едногодишно. Но то и аз съм 180 см де..
Моята днес яко се вихри, на кеф е и само се връцка и кикоти.. Не знам как ще спи, дневният й сън драстично намаля.
Спи най- много 2.30 през деня.
Имам консултация с консултант по съня, но чак към края на февруари, нямали часове..

# 218
Хаха, разбирам те напълно Grinning и е много трудно да спреш, веднъж почнал.

Аз мислех да направя един чийзкейк за 6 месечината ама така като гледам, ще си поръчам торта от форума Joy

Да ви се похваля. Моята приятелка роди "малък" мъж 4, 300 кг съвсем нормално и почти без шевове. Вчера го гушках. Бях забравила колко са мънички. Все едно перце имах в ръцете си. Cry И заспа в мен без пищене, дране, скубане, ритане и тн Expressionless
е, моето си го обичам повече от всичко, но понякога е предизвикателство Sweat Smile

Черпя виртуално.

# 219
katerichka, може ли да споделиш рецептата, много обичам десерти с бисквити😋

# 220
katerichka, може ли да споделиш рецептата, много обичам десерти с бисквити😋
http://www.vkusnosbeni.com/Category/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1% … 0%D1%82%D0%B8/421
Наистина е много свеж и вкусен. Аз грам не съм майстор на тортите.
Моята се проспа 3 часа в количката, явно тая нощ ще бушува, ох...

# 221
Не се спряхте с тия торти Joy ще се караме. Много обичам да правя всякакви десерти, но последната година не съм правила почти нищо, чак племенника оня ден ме пита защо не съм правила нищо вече. Ми щото трябва и да го ям. Аз качих 9-10кг за бременността, а като родих почнах да качвам вместо да свалям Joy
Малкия го мерих днес 6,800кг на 5м, а ми вече ми тежи да ви кажа. Не знам с по-тежките бебета как се оправяте. Като знам като се роди 3кг, малко мишле, мммм никога няма да забравя колко беше мъничък.

# 222
Ох 6.800 бяхме преди няколко месеца. Сега вече гоним 10-те кила Stuck Out Tongue Winking Eye. В една друга тема се мъчеха да ме убедят че бил дебел и би трябвало да се притеснявам за килограмите му ...

# 223
Гледам картоните на баткото и Бухта- почти еднакви килограми по месеци и см, но той нямаше гънки  и ЛЛ все мрънкаше, че кърмата не му стига. Бухта е като шарпей и вчера коментарът беше "Ама това тяло само от кърма ли е?" На 5,5месеца 65см и 8100. И двамата изцяло кърмени на поискване, без дохранване. Няколко пъти пробвам Бухта с храна и отказва, само като види резен ябълка и я ближе. Тези дни ще дам сигурно картофено пюре, че ще ми дават домашни картофи.

# 224
  • Пловдив
Малката я водихме вчера на консултация на 5 месеца е 66 см, 6.800 кг... добре върви засега 😊
Тя вече с удоволствие хапва на обяд всички пюренца , а от днес вече и дадох 1/4 жълтък. Така ще е тоя месец с 1/4 жълтък през ден и от другия лека полека с месото започваме.

Общи условия

Активация на акаунт