АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, аз ви чета, но нямам сили да се включа. Бебето си яде цяла нощ...по 3-4-5-6 пъти...просто не дава да се обърна на другата страна. Как ме усеща - веднага почва да ме побутва и да недоволства. Започнах захранване преди няколко дни (той на 14ти ще стане на 6 м). Картоф - много му харесва, отваря устата, ноооо почти всичко избутва, след като го е помляскал и завъртял няколко пъти в устата си.
На св. Валентин и Трифон смятам да се скатаем зад 6-те месеца на Никола и да празнуваме тях. И ние имаме да си възстановяваме връзката, но просто искам да се наспя и това е. Хич не ми е любовно, подаръчно и Трифон и той ме дразни, защото ми се пие, а не си позволявам заради кърменето.
И аз ви помрънках (извинявайте за което) и си лягам. Дано да ме остави поне 3 часа на цяло преди да се закачи за мен като вендуза.
П.П.за чувалчетата - каката от първия ден си спи с чувалче и така досега. Той не знам защо мрънка и спрях да му слагам. Чувалче с крачета има смисъл, когато почнат да вървят (някой беше питал).

# 466
Ама разбира се ,че като ме чака тежък ден няма да се спи. Малката заспа по-късно снощи и от около 23:00 до 02:30 не спря да пъшка, рита и да се върти.  Искаше на гърда....добре, но като знам, че ще повръща мляко после. Не издържах и станах, тя ревна. Изповръща всичко. Ще я преобличам, мокра е.....ама тя мрази и се почва едно мрън с викове.....вече отива 03:00. Точно се кротна и баткото се  задави  с храчка, малката се разсъни.....сядам по турски,  тя на краката ми, вдигам  баткото да  отхрачи  иначе ще повръща.....преди малко успяха да заспят и двамата. И аз ахааа  да се зарадвам,  че ще си почина малко....чувам как ММ  се събужда с кашлица  и духане на  носа. Вече ще блокираме, гърбът ме боли зверски,  коленете ме скъсват и те от болка,  не смея да се  завъртя, че ако мръдна някои ще писне пак.....след малко ще дойде  време за ставане......Sad

# 467
  • Пловдив
Не знам какво и стана снощи на малката, но се въртеше, пъшкаше, яде през час и половина по някакви малки количества. 🥺 сега съм мега зле, исках да я изведа, но не знам дали ще мога, защото едва гледам 🙁
Днес ще е борба за оцеляване явно

# 468
Ето съставът на крема с невен, който оправи моето петънце дерматит. Става ли и за бебе?

Ох, при нас е голяма борба, кохато трябва да му почистя носа. При вас така ли е?

# 469
И ние от 2 седмици някъде сме като скачени съдове с малката по цяла вечер цока, но през по-голямата част не яде, явно са я почнаши зъбите да я мъчат... От няколко дни се захранва сама хаха. Миналия ден бяхме в нашите и докато си правих палачкнка със шоколад и банан и тя е седнала в мен гледам как докопа едно парче банан и бум в устата съвсем малко обаче отхапа повечето беше смучене и мазане. На следващия ден смучи зелена чушка и еднонпарче ябълка. Вчера вече я сложих на стола о й предложих парчета сладък картоф, но без успех добшижаваше до устата и после пак си мажеше по таблата.😀 Мисля днес да й предложа морков и броколи да видим дали повече ще ги хареса,но не бързам искам тя както иска по колкото иска и каквото иска да си хапва. И аз мисля че е твърде рано за заместване на хранения на 6 месеца аз мисля до годината да си е основно на кърма естествено, ако не започне тя самата да иска да си хапва повече плодове и зеленчуци. 😀 Относно 14 февруаро няма да празнуваме тея дни с МП постоянно се джафкаме за нещо и ми е черен, хич не ми е любовно в момента. 😀

# 470
  • Пловдив
Лайка, и нашия реве много като му издърпвам сополите ( размекнати преди това) и като е гладен.
Ние не празнуваме 14.02 ...аз не обичам и алкохол ...просто е един обикновен ден.
Последните дни много се въртеше нощем, през деня на дълги разходки, вечер с него домакински задължения ( каката и таткото бяха леко болни и не го взимаха) и в неделя вече бях много изнервена и нямах сили. Та снощи свекърва ми предложи да го вземе, за да се наспя.
Пия едно кафе в леглото Hug , ще сложа няколко зеленчука в уреда да има пюре за него и си го взимаме.
Вчера сложих в уреда круша и си стана чудно пюре от круши 100% без захар и нишестета. Малчо отваря уста, но още си има рефлекса с избутване навън и бавно става...яде около 100гр за 20мин. Пускам му Бейби ТВ, за да не мърда много и да зяпа, после го спирам.

# 471
Лайка, пише:
Ingredients To Avoid In Baby Skincare Products:
Fragrance
Look for on label: fragrance, parfum
Mineral oil
Look for on label: mineral oil, petrolatum, paraffinum, parrafinum liquididum
Има ги тези неща в състава. Confounded
Ние бяхме на ваксина. Трябва да пуснем изследвания тези дни. Взех 5 колектора за урина. Grinning Посъветваха ме да лепна колектора и да сложа памперса. Така щяло да бъде по-лесно. Вие, които сте с момиченца, как събрахте урина за изследвания?

# 472
Трябва да пуснем изследвания тези дни. Взех 5 колектора за урина. Grinning Посъветваха ме да лепна колектора и да сложа памперса. Така щяло да бъде по-лесно. Вие, които сте с момиченца, как събрахте урина за изследвания?
Да, точно по този начин. Залепих на пилето и сложих памперс. След това прелях в нормален контейнер, че е по -стабилен. Първият път имаше както в колектора, така и в памперса. От къде е излезнала урината, така и не разбрах.

# 473
Той не ми дава даже да му пръсна стеримар или да му капна физиологичен.
Как вика и се крие не е истина.
Сега пуснах една стабилна поръчка от уайкики, че имах код за 25% отстъпка и да го оползотворя.
Взех му и летни дрешки.
И ей това гащеризонче, което ще ми върши идеална работа тъкмо сега

# 474
Ох, при нас е голяма борба, кохато трябва да му почистя носа. При вас така ли е?

Преди да му избие първото зъбче беше нон стоп със запушен нос, и беше голяма борба, докато почистя нослето.
За Стеримар и дума не можеше да стане. Само докато види флакона и почваше да реве. Капех му Куикс Бебе или физ.разтвор и то с 300 зора, след което дърпах с Носко за уста. (някой беше пуснал линк от Али-то за аспиратор, грам работа не върши).
Отделно понеже много се притеснявах за запушения нос взех и инхалатор.
Изби първото зъбче и изчезна проблема със запушения нос.

Сега капя капки само за овлажняване. Не дърпам нищо.

На 14-ти февруари имаме годишнина от годежа. Предните 2 години бяхме на по 2-3-дневни почивки в чужбина, но тази година предвид пандемията и бебето, ще сме си в нас. И двамата не пием алкохол, та няма и да се почерпим.

При нас времето е страхотно и сме навън вече 3-ти час. Току-що заспа, предполагам ще откараме поне още 2ч навън.

# 475
Аз имам и този от Алито. Той ми върши работа да изчистя пипетата, но трябва да са размекнати.
Изобщо не ми дава да му доближа носа. Сега излизаме навън и после 100% ще има сополи.

# 476
Чесно казано от както имаме деца ние не празнуваме 14 февруари, само си подаряваме подаръци. Тази година реших да зарадвам ММ с гостуваща тениска на Барселона, той им е много запален фен. Е неиздържах и му дадох подаръка, вярвайте толкова много се зарадва, че чак ми стана тъпо , даже на тестовете за брвменност не се е радвал така Joy

# 477
Ох, аз какво да кажа за сополите. ММ не дава нашето дете да плаче. Всеки път като й чистя носа пристига в стаята и взима малката да я успокоява. Много съм била жестока, нужно ли било постоянно да й бъркам в носа?! Flushed Вече си представям как като почне да разбира повече детето аз ще съм "лошото ченге", а той - доброто, и как ще я спасява от лошата й майка. Expressionless

# 478
Ох много ме е страх от настинки и хрема. За сега съм опазила и себе си и него, но до кога не се знае. Като излизаме и двамата сме с шал на устата и на носа

# 479
Аз не чистя носът, ако не е болен.
Сега се сетих, че с каката ми даваха съвет- сядате, бебето пред вас легнало, двете му ръце под краката ви и почиствате носът . Плачат ама е за добро. Преди две седмици беше болен и баща му държи ръцете , аз главата и пръскам със стеримар.
Коризалия много помага, но не помня от кога може да се дава.

Общи условия

Активация на акаунт