АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 834
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
    Не съм сменяла биберона, те така се разтварят че все едно ги няма в млякото. Много са финни. На 150мл мляко слагам две , разбърквам с лъжичка и давам. Доста я държат и спи по спокойно, започна да е така откакто ги давам. Иначе все проплакваше и се налагаше да я взимам, полюшквам и пак да я слагам и така по 4/5 пъти.

Катеричка , честит рожден ден. Бъди, жива и здрава и щастлива мама и съпруга. 💐

# 616
Катеричка, честит рожден ден! 🌺Много щастие в живота ти желая!
Rrr, може ли снимка или линк на бисквитките🙂

# 617
Снощи писах ли писах, а то не се беше постнало Sad
Paola, Rrr3, Lovely Wife, благодаря ви за съветите, много ме окуражихте! Писах и в кърмаческата тема (не знаех изобщо за нея), ще си кърмя на поискване, доста често си иска  и няма да давам АМ засега.
Честит рожден ден, katerichka! Много радост и любов ти желая!
На 14ти Никола стана на 1/2 годинка и имахме вкусна и красива торта. Черпя ви виртуално. Украсата е по мотиви от песничката "Ходи, ходи баба Меца круши да събира", която е от любимите на кака му 😄

mamanasi, има ли промяна, как сте?

Никола и той много драматизира кашляйки фалшиво, много се смеем😄

# 618
Благодаря на всички Ви за хубавите пожелания!
Bebiflebi, уникална торта, дано и на вкус да е толкова неотразима! Да ти е жив и здрав Никола, той е адаш на моята Буба ! Много да те усмихва и да расте здрав и корав!
Моята Буба пък на 18.02 прави 1/2 годинка, ще ми изтънее портфейла от черпене Joy.
Тогава ми е консултацията с консултант по съня, 80 лв. днес изплюх ща не ща..
Дайте идея какво да купя за Бубка, но да е нещо полезно, да не е играчка, не ща и проходилка.

# 619
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честити половин годинки на всички, които имаха. ЧРД и на Катеричка!

Ние днес бяхме на консултация и ваксина. Качил е само 100гр за 1 месец...както при вас bebiflebi . Личната каза да му давам АМ преди лягане, ако не му стигала кърмата, и да спрел да се буди нощем Flushed Тя не знае, че баткото хем пиеше АМ, хем се будеше до....знаете докога Joy Сега почва да се прокрадва и в мен съмнение дали не му достига кърмата. Взехме направления за ПКК, ортопед и коремен ехограф.
В големия сняг не го извеждах, но сега се постопи и пече слънчице, така че вчера и днес излизаме. А при -5 градуса и на мен не ми се излиза , така че той няма избор хаха.
Захранването ни е доникъде, но все някога ще трябва да свикне и с пюрета, не само с тая кърма.
Ох, мнооого е кисел днес, мрън.

# 620
  • Пазарджик
Да ви радват децата, така както вие с тези красиви тортички!  На диета съм, а само се облизвам хахаха Simple Smile
Катеричка, бъди здрава и щастлива с твоето семейство!
Маманаси, дано да е от зъбки и да няма повече температура бебока!
Гришата имаше тук таме зачервена кожичка като дерматит. Взех крем на юриаж -стана страшно и смених с Мустела и се оправи. Но ако спра мазането за два-три дни, пак се появяват тези петна.
Със захранването много се радва. Днес бутна лъжичката към мен и познайте какво ме направи с пюрето от печена чушка с оризче хаха. А тамън бях готова за разходка Simple Smile

# 621
Lovely Wife, значи същата работа. Ако искаш виж какво ми бяха писали в кърмаческата тема - нормално е 100 грама, дори е нормално да има нулев месец. Отношение към наддаването има и активността на детето. Ако всичко останало е ок, значи просто е нормално. А със захранването - ние сме съвсем наникъде. Картоф се опитвам да давам, ама той мляска, мляска и избутва. Вашият батко, казваш, че е станал човек. Ще чакаме да видим двамата малчовци сега дали и те ще станат с тези 100 грама за месец и 100 хранения на денонищие.😄

# 622
Честит рожден ден, Катеричка! Живи и здрави!

Честита половин годинка на Никола! Живи и здрави!

mamanasi29 как сте?

Днес ние също бяхме при педиатърката да види зъбчетата, каза че съм си създавала сама излишни тревоги, всичко било наред.
А в четвъртък сме на консултация, като го меря вкъщи - качил е пак около 1кг. Явно пак ще кажат, че качва много. Много е активен, спирка няма, но е и лаком.

# 623
Момичета, да не е проблемът, че много се разсейват и си цокат по - малко? Моята нали е на изцедена кърма, но 160 мл. ги изпива с 10 почивки, а от 1 седмица повече от 100тина мл. не иска. Само се върти, гледа, пипа, щипе ме, опитва се да става, да се обръща по корем... Чак ми е странно, че е наддала 700 гр. с тези мъчителни хранения. Не кърмите от вчера, ясно е, че каквото е търсенето, това е и предлагането. Не се отказвайте! ❤

# 624
Момичета, да не е проблемът, че много се разсейват и си цокат по - малко? Моята нали е на изцедена кърма, но 160 мл. ги изпива с 10 почивки, а от 1 седмица повече от 100тина мл. не иска. Само се върти, гледа, пипа, щипе ме, опитва се да става, да се обръща по корем... Чак ми е странно, че е наддала 700 гр. с тези мъчителни хранения. Не кърмите от вчера, ясно е, че каквото е търсенето, това е и предлагането. Не се отказвайте! ❤
Моята папка от оригиналната опаковка и е едно въртене, извиване. Обръща се по корем и пие от бозката, все едно е чучура на чешмата Joy
Неудържима е, ако е в поза люлка се извива поне на 160 градуса, да не пропусне нещо за зяпане.
Как не ви мързи да се цедите- толкова е бавно и неефективно, 100 часа за 30 мл.

# 625
Мързи не мързи цедим няма как. Бавно ставаше в началото сега си е супер за няма и 5 минути 200 мл . А съм с ръчна помпа Joy, може би вече имам тренинг от каката, с нея 8 месеца се цедях като крава Animal Cow
Да се похвалим и ние вече си имаме зъбче Hug

# 626
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Кити, шапка ти свалям, как се справяш с цеденето! Аз само като се сетя за студената помпа , която трябва да стискам поне 20мин за да излязат 40мл (така беше в началото) и тръпки ме побиват. Иначе за разсейването, не, не се разсейва, но суче едва по 2 минути на гърда! И почва тогава да се върти и повече да не иска гърдата. Пробутам ли я отново, почва да хапе със зъбите, а аз направо умирам от болка. Та не мога повече от това, да му се предлагам Joy

Cecinka, честито зъбче.

# 627

Момичета това са бисквитките. Пише че са от 4+, аз ги давам от 6. Италиански са.

# 628
С кой размер биберон даваш млякото сжтези бисквитки, Rrr3?

# 629
  • Denmark
А когато проблемът с буденето не е, защото е гладен, какво може да е? На 6 месеца и още се буди нощем...
Пробвах с вечеря преди млякото и донякъде е по-добре, но сигурно ще започне да спи на 10 г по цяла нощ Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт