Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 39 848
  • 511
  •   1
Отговори
# 105
  • Карлово
Браво за издръжливостта!
Ей на това място следва поздрава за финалистите:
https://www.youtube.com/watch?v=KXw8CRapg7k]
От обед може/ трябва/ да се включи "Ангелска супа".

# 106
А, днес и утре на ябълки, чай, мед и лимон само и уикенда ще почваме да захранваме.
Ангелската супа беше само бульона, нали?

# 107
варени картофи с лимон и магданоз.

# 108
  • Карлово
Класическата ангелска супа е само от цели картофи. Но можете да се добавите и  малко лимон, морков, лук...

Всичко се яде. Без сол и без черен пипер и без мазнина.

# 109
За лука съм изненадана.. Емилова твърдеше, че поне 5-7 дни лук и чесън да се избягват, защото са много агресивни към стомаха.

# 110
  • Карлово
И аз. Дори не си спомням дали слагам в моята ангелска супичка,  ама някой през годините от по-запознатите е казал и лук и е вмъкнато на 1-ва страница. Аз обикновено подновявам с копи-пейст. Тази година се постарах и изчистих невървящи връзки.

# 111
не, не може лук. не може и моркови. само цели картофи се варят. ако желаете добавете лимон и магданоз. не може сол, не може зехтин.

# 112
Момичета, здравейте!
Някъде прочетох, че житният режим може да се направи и през месец март. Наясно ли сте това дали е вярно? До момента не съм спазвала житен режим и бих искала да опитам.
Благодаря!

# 113
всеки месец може да се прави, има си дати. в зависимост от това, какво искаш да постигнеш, можеш да започнеш в определен ден.
сега е най-масовият режим, затова се шуми повече.

# 114
  • Карлово
Момичета, здравейте!
Някъде прочетох, че житният режим може да се направи и през месец март. Наясно ли сте това дали е вярно? До момента не съм спазвала житен режим и бих искала да опитам.
Благодаря!
От 1 март е следващата дата. На 1-ва стр. има датите за чистене и за придобиване.

# 115
  • Pb
Минавам да драсна 2 реда.
Като цяло се чувствам добре. Обаче снощи ме заболя кръста, направо в чудо се видях... трая си засега. От време, на време леко главоболие имам. Иначе откъм душевен комфорт съм ок Simple Smile

# 116
Аз глад не изпитвам. За 4-ти ден днес кантара показва  2 кг. по- малко.

# 117
  • Sofia
Тъкмо се чудех дали силни болки в кръста, по- скоро към опашката, е възможно да е от изчисването....От снощи направо не се търпи. Иначе съм ок, не ми е гладно, не ме боли и главата вече.

# 118
При чистене има винаги лечебни кризи, първо се обаждат редовните болежки, после старите травми и тн..

# 119
  • Русе
А аз пък съм гладна, обаче не ми се яде Joy Стърже ми стомаха, обаче ето, сега не можах да си изям лимеца. Мисля, че е от ябълката. Взех си тази вечер от зелените, а те нали са кисели, че и с по-дебела люспа...
Нищо не ми се обажда на мен. И главоболие нямам. Не, че имам стари болежки. Само невродермит имам, но не се надявам да се оправи от режима.

Общи условия

Активация на акаунт