Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 40 853
  • 517
  •   1
Отговори
# 120
Мен за пръв път ме боли леко глава всеки ден, друга година не ми се е случвало. Ама ето. Дано не ме заболи друго Neutral Face

# 121
  • София
Добро утро, момичета. И аз съм на режима от 1.02. И на втория и третия ден имах зверско главоболие с повръщане, съответно вчера бях отпаднала доста. Но не съм сигурна дали не е съвпадение с мигрената, от която страдам. За първи път не пия кафе, което може също да влияе, тк предишните два пъти си позволявах, а криза с главоболие имах еднократно. Иначе съм позитивно настроена. Усмихнат ден!

# 122
  • Карлово
А аз пък съм гладна, обаче не ми се яде Joy Стърже ми стомаха, обаче ето, сега не можах да си изям лимеца.
A aз мисля, че при мене това състояние е от водата /чайовете/ "изстъгвам ми стомаха".

# 123
  • София
Здравейте момичета, аз днес ще се размина с житото, явно съм го прекиснала и ми се "влачи". Хапнах от него малко, но веднаге ме изкара до WC и мисля днес да съм без житото. Само дано да нямам проблем довечера на тренировката. Аз нямам никакви болежки, само където съм в ужасно меланхолично настроение, но явно си е по мои си причини.  От 01.02  съм на режима, всеки ден тренирам и почти всеки ден ходя са сауна и парна. Надявам се да имам някакъв резултат и да успая да издържа до края Simple Smile Успех на всички Ви желая Simple Smile

# 124
  • София
Днес корема ме заболя от глад. Чак се изнервих. Утре ако продължава така, ще започна със захранването. Не мога, но като за първи път пет дни си го считам за успех.

# 125
  • Pb
Да, точно към опашката отива и при мен болката - за пръв път ме сполетява такова чудо. Интересното е, че и мъжа ми го удари в кръста. Явно има някакво чистене...
Всеки един ден си е успех. Аз например още на втория бях на косъм да се откажа. Не направих подготовката като хората и си платих за това - повдигаше ми се, замаяност + подтиснато настроение. Казах си, ако и на другия ден продължи, спирам, но взех, че живнах.
Хайде лека вечер и успешна събота на всички Simple Smile

# 126
  • Русе
Аз учудващо съм много добре. Други години, като съм правила режима треперех от студ и имах адско главоболие.
Днес имах стресова ситуация и хич не ми беше до ядене за обяд. Тази вечер нахраних птиците с част от лимеца.
А мед ядох само първия ден. На мен по принцип тази зима мед не ми се яде изобщо.

# 127
Ние сме добре, днес почваме захранването..пожелайте ни успех, че сложното тепърва предстои. Снощи ММ я готви тази ангелска супа, издивях от миризмата направо..)

# 128
  • Варна
Успех Hands V
За мен захранването винаги е най-гладният период от режима.
Също така,след приключване какво/колко да хапвам,за да не кача.Обикновено почвам да броя калории,но си е голяма хамалогия .

# 129
  • София
Аз пак си накиснах лимеца. Ще видим как щи е днес.

# 130
Успех Hands V
За мен захранването винаги е най-гладният период от режима.

И при мен така. Умирам си от глад:joy:

# 131
Здравейте и от мен. Аз също съм на този режим. Не го правя всяка година, но през 2-3 години гледам да го спазвам, по-скоро за прочистване отколкото за намаляване на теглото. До сега не съм имала никакви проблеми, освен главоболие на 3-4 ден, но отминавам с студен компрес на главата ( поне при мен). Но тази година за първи път усещам болка в бъбреците! Не е продължителна и непоносима, но до сега не ми се е случвало. По скоро е като неразположение. Преди 20тина години имах бъбречна криза, но премина много леко за около седмица...
Та да питам, това нормално ли е при прочистващ режим? И някоя от вас дали е имала същите симптоми?
Иначе днес ми е 6ти ден - режима ми минава леко и лесно, само малко със житото изоставам - не смогвам да изям 100 гр на ден. Ям около 60-80 гр максимум....

# 132
Да, нормално е да има лечебни кризи.

# 133
  • София
Може ли да споделите за тези, които го правим за първи път защо захранването ви е най-сложно, защо тогава сте най-гладни?

Аз още чета за захранването, гледам хората ядат на различен ден ангелската супа, ще ми е полезно да напишете съвет за правилно захранване, че в нета има много информация, която си противоречи.

# 134
Защото всички рецептори отново заработват бясно и слюноотделят..)
А и всичко има нов и много по-наситен вкус и едвам се удържаш да не прекалиш..)

Постепенно..
Ние днес обядвахме малко ангелска супа (картоф, морков, лук), следобед ябълка и орехи и след малко втора порция супа.
Утре пак, но ще добавим целина, пресен лук, магданоз, лимон.
Понеделник ще вкшюча лека салата, вторник зелен боб, сряда ще я мисля..)

Общи условия

Активация на акаунт