Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

  • 31 154
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 9 526
О, това се случва редовно. Зависи кой как брои датите и какво желае да постигне. Често братството е на една дата, другите групи са на друга. Тази година датите са 16 и 18. В зависимост от началната дата са различни и придобивките.

# 241
  • Мнения: 128
Аз започвам от 16ти февруари. За пръв път ще ми е. Тези дни доста съм започнала да чета по темата. Успех на всички, които също ще се включат!

# 242
  • Мнения: 9 526
Аз започвам от 16ти февруари. За пръв път ще ми е. Тези дни доста съм започнала да чета по темата. Успех на всички, които също ще се включат!

успех! ако има нещо питай Hug

# 243
  • Мнения: 9 526
Не си редактирам предния пост нарочно, за да се види. Да напомня, че от 6-ти започва подготовката за ппщоста за тези, които започват от 16- ти. Което означава, че утре трябва да се накисне бобът.

# 244
  • Мнения: 1 937
Днес започнах режим за продобиване.. с малко закъснение, но все пак.

# 245
  • Карлово
  • Мнения: 4 645
успех.

# 246
  • Карлово
  • Мнения: 4 645
Днес накиснах малко лимец, за да видя колко време му трябва за покълване. Все пак ей го къде е 16.

# 247
  • Мнения: 7 738
здравейте, записвам се в темата
ще започна на 18ти

# 248
  • Мнения: 12 473
Ние от 16.02 почваме

# 249
  • Мнения: 128
Здравейте! От къде да ди купя стъклен термос днес гр. София?

# 250
  • Мнения: 9 526
Здравейте! От къде да ди купя стъклен термос днес гр. София?

за какво ти е термос?
накиснахте ли житцето?

# 251
  • Карлово
  • Мнения: 4 645
O, вярно че трябва и за утре да накисвам. Аз вчера нали заложих, за да видя за колко време покълва и приех задачата за отметната. Сега отивам, че на моето житце и температурата у нас са нужди 24 часа, за да е готово.
И друго позабравих, да му сменям водата. Уж си напомнях, ама накрая с една вода изкара.

# 252
  • Мнения: 9 526
да, лимецът за ден е готов. на житото му трябват 2 дена.

# 253
  • Мнения: 12 473
да, лимецът за ден е готов. на житото му трябват 2 дена.

Ние винаги вечерта сме го накисвали и на сутринта е било готово?

# 254
  • Мнения: 9 526
да, лимецът за ден е готов. на житото му трябват 2 дена.

Ние винаги вечерта сме го накисвали и на сутринта е било готово?

говорим за покълване, не за запарване. няма как да покълне за една нощ.

Общи условия

Активация на акаунт