Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 43 155
  • 547
  •   1
Отговори
# 540
Картофките чакат обедната почивка Simple Smile, а лимончето грее до нея Simple Smile

Тази година не го усетих режима, дори мога да си продължа още много, в момента не изпитвам нужда да се захранвам изобщо.

# 541
  • Карлово
https://www.youtube.com/watch?v=FP808MiJUcM
Поздравления на стигналите до края.Gift Heart

# 542
eх, каква хубава песен! много страдам, че в този век не се прави такава музика.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:04 от zenata

# 543
  • in Wonderland
Поздравления на всички, които стигнаха до тук, както и на тези, които пробваха, но не успяха до края!

При мен мина много леко режима, с лимец го правих- покълнал, само 2 пъти се наложи със сварен (в термос) тъй като ми се вкисна.
Поръчала съм си Ангелската супа за съпруга ми и си отивам на обед да я взема, прясна и топла Simple Smile
Започва по- трудната част от режима- захранването.
Тези от вас, които за първи път го правят да са много внимателни и да спазят и него- необходимо е за да не си навредите.

ДамаТрефа, благодаря за поздрава! Фреди  Heartpulse

# 544
  • Варна
Поздравления и от мен за проявената воля, и постигнатите резултати.
Аз захранвам утре,винаги правя режима пълни 10 дни.
Този път бях с лимец,не можах да намеря жито за покълване.Резултати- както винаги се чувствам много лека.Този път ми се появи главоболие в ден 8 и 9..
Не се чувствам смирена Sweat Smile Този път не го правя особено осъзнаато.

# 545
  • Карлово
При мен мина много леко режима, с лимец го правих- покълнал, само 2 пъти се наложи със сварен (в термос) тъй като ми се вкисна.
Знам, че вкисналото жито не е ОК, но от хладилника една вечер понакиселяваше. Ами изядох го и нищо не ми стана.

# 546
  • in Wonderland
Още във водата беше кипнало и миришеше неприятно и не успях да го прекарам.
Това с лимеца от Дар лимец (много ми беше лек и вкусен). Но не ми стигна, точно заради вкисването и купих от някакъв био магазин уж био лимец, но нещо никак не ми допадна. Имаше един странен и леко кисел вкус (тук вече може и да е от хладилника), но го изядох де 😁

# 547
Поздравления на всички! Сега идва тегава част, на мен 2,3 и 4 ден са ми ....бре. ама търпя.
На мен този режим ми беше много труден заради проблеми със зъбите. Направо ми се разказа играта с дъвченето.

Общи условия

Активация на акаунт