Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 39 838
  • 511
  •   1
Отговори
# 495
има една нелоша схема за захранване, която е огледална на подготовката. искате ли я

# 496
има една нелоша схема за захранване, която е огледална на подготовката. искате ли я

Да, ако може.

# 497
Ще ви я копирам утре, защото имам файла на работа. Най-общо има основна храна за деня и се вкарват постепенно продукти. Авокадото и бананите не са за първите дни.
Първи ден картоф, може да се направи кремсупа с морков и целина. Салата цвекло, моркови с накиснати семки - слънчогледови или тиквени. Подправяне само с лимон, копър, магданоз, чубрица

# 498
  • Варна
Има много полезно и подробно Приложение в Google play .
"Житен режим" се казва /има логика Grinning /
Ето бързи снимки на 10ти ден и 1ви ден захранване.Има и примерни менюта.
Първите дни ,а и след това определено няма никакви подправки.Също и по-остри зеленчуци -лук,чесън.

Аз изкарах тази година нормално.
По принцип съм с проблеми с дискова херния.Вчера при рязко навеждане, ме сряза ужасно..(нямам идея дали има връзка и с Режима). Днес пазя леглото.За съжаление започнах лекарство,няма как.Продължавам си режима естествено.
И тази година,както всяка, главоболието което при мен е почти ежедневно,изчезна като с магическа пръчица.
Това е нещо,което винаги ме впечатлява.Явно някоя група храни ми пречи.Така ми се иска да разбера коя и да я спра.Уж с нищо не прекалявам,но.
Успех на всички при захранването.
И Браво на нас Bowtie

# 499
Точно това захранване имах предвид и аз.

# 500
Започнах на 14.02..завърших в неделя  на 23.02.,- 3 кг.Свалих кг през първата половина ,вторите 5 дни -нищо .Трети ден се храня нормално ,не съм се захранвала ,но аз не консумирам месо .Не съм върнала кг .Успешно завършване на режима на тези ,които са стартирали на 17.02.!

# 501
Браво групичка! Надявам се, тези, които имаха колебания да са устискали най-много според възможностите си. Важно е човек да опита и наложи волята си, другата година целия!
Внимаваме със захранването!

# 502
Утре основната храна е ориз. Не се използва сол, мазнина. Може да се хапне кремсупа от зеленчуци и ориз, салата, плодове, ядки.

# 503
https://jr.bratstvoto.net/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D … 0%B4%D0%B5%D0%BD/

Днес е ден три от захранването.
Успех на всички. За мен най -трудни са ден 3-4.

# 504
Момичета, с въпрос идвам
По здравословни причини правя в момента житния режим. Обаче на втория ден вечерта и на трети сутринта  (днес) направо болна си чувствам. Едвам преглъщам, леко трудно дишам, гърло ме боли ..... това възможно ли е да е от режима или да ходя в понеделник на лекар?
За протокола - преди време съм гладувала по схемата на Лидия Ковачева и горе-долу имах идея, че на ден 2 почва изчистването на токсините и е тежко. Ама пък чак така, не очаквах ....

# 505
  • София
Правя го от 9 години, не ми се е случвало, по-скоро е вирус според мен.

# 506
Благодаря
Така или иначе има време до понеделник. Ако не се размине с алтернативни подходи, ще ида при личната. Но с напредването на ден 3 се чувствам по-добре, което ме обнадеждава.

# 507
  • Карлово
Благодаря
Така или иначе има време до понеделник. Ако не се размине с алтернативни подходи, ще ида при личната. Но с напредването на ден 3 се чувствам по-добре, което ме обнадеждава.
И според мене е вирус или алергия към полените.С какви природни методи бориш болката в гърлото. Солен разтвор за гаргара?

# 508
Вирус е, доказа се
Не мога да правя гаргара, така и не се научих.

# 509
  • Карлово
Жалко, това е един много прост и ефикасен метод за отшумяване на болката в гърлото.

Бързо възстановяване ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт