Отговори
# 135
  • ВАРНА
За България всякакви темп. са нормални.

# 136
  • София
Да ,да 21 градуса февруари си е от век така.Смях.
Безпредметни са писанията ни.

# 137
  • ВАРНА
Както и че валя сняг май месец в Габрово.
 Къде е безпредметното?

Три пъти и декември и януари и сега средата на февруари имаме продължаващи по седмица минусови темп.
Като същевременно имаме и много студена пролет последните години.

Предпредих да се внимава за акумулаторите  - но явно не ви пука.  Зарежи!

# 138
  • София
Не всеки месец май вали сняг,само,че всеки месец февруари е нормално да са минусови температури.
Нещо друго?

# 139
Доколкото знам, в Габрово само веднъж валя сняг през май. Аз не си го спомням, казват, че е било през 90-те. Simple Smile Но за сметка на това всеки февруари температурите падат до -10, -20...
Във Варна сте друга България, много не знаете и що е сняг.

# 140
  • ВАРНА
Ахъ....стоп кадър от видеорегистратор...
Куманово към Каменар на 5 км. от морето

предния ден

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:40 от Варненец

# 141
Щом реши да ми прави мръсно, и 40 градуса да е, няма да мръдне да запали Grinning

# 142
  • София
Аз съм с нов акумулатор. И на двете коли. *фук*

Да става и минус 60, ако иска.

# 143
  • Mediterraneo
Аз съм с нов акумулатор. И на двете коли. *фук*

Да става и минус 60, ако иска.

Аз пък нямам грижи с ниски Т никога, фук Simple Smile Не ме бъркат нито акумулатори, нито зимни гуми, кеф! Но пък акумулаторът умира и при постоянни Т над 15 градуса, когато му дойде времето, така че никой не е избягал от смяна на акумулатор.

# 144
И аз съм с чистак нов акумулатор, изостави ме през декември. Но предишният ми акумулатор драматично свърши през един много горещ юлски ден.

# 145
  • Варна
Чисто нов, че и мощен. Моя стария умря посред ужасно горещото лято. За да е пълна красота, и акумулатора на мотора ми умря тогава. Купувах два Simple Smile

# 146
  • Другата България
Някой може ли да ми препоръча прахосмукачка за кола, от която е доволен?
За подарък е, диапазон да речем до 70-80 лева.

# 147
  • София
Аз така и не намерих такава. След харчене на доста пари по различни марки и последния път се консултирах с продавач-консултант в Технополис и напълно ме разубедиха. Бях тръгнала да купувам някаква на Бош за 150лв Grinning Ако имате друг вариант, по-добре сменете подаръка. По-добре си плати 1лв и смучи 5мин с Кархер на автомивката, отколкото това. Последната ми беше от Лидъл, един ден вдигнах ръце, издивях и я засилих в кофата. Отвори се пет пъти докато смучех мокета в колата и пет пъти събирах вече изсмуканото.

# 148
  • Другата България
Аз така и не намерих такава. След харчене на доста пари по различни марки и последния път се консултирах с продавач-консултант в Технополис и напълно ме разубедиха. Бях тръгнала да купувам някаква на Бош за 150лв Grinning Ако имате друг вариант, по-добре сменете подаръка. По-добре си плати 1лв и смучи 5мин с Кархер на автомивката, отколкото това. Последната ми беше от Лидъл, един ден вдигнах ръце, издивях и я засилих в кофата. Отвори се пет пъти докато смучех мокета в колата и пет пъти събирах вече изсмуканото.
Това се иска, аз ходя на автомивка и това не ми е в приоритетите за колата, ама това се иска.
И съм се спряла на една от Емаг, ама реших и вас да питам.
Благодаря ти за мнението, и моето е такова всъщност, ама....

# 149
  • София
За този бюджет, само компромис.
Нещо друго свързано с кола, не може ли? Simple Smile

Всъщност, виж тук. Малко по-читави са от масовото, което се намира.

Общи условия

Активация на акаунт