Отговори
# 2 265
  • някъде там
Твоята кола ще те намери бъди сигурна ❤️

# 2 266
  • София
Ауди ТТ 2000-2006 1.8 турбо, по принцип исках да е 4х4, но са пълни гробници и започнах да гледам и само на предно. Тези на предно са 180к.с, а тези по-мощните са 224к.с и те даже са със 6 скорости, но уви, в момента няма читава.

# 2 267
  • СИ
Ауди ТТ 2000-2006 1.8 турбо, по принцип исках да е 4х4, но са пълни гробници и започнах да гледам и само на предно. Тези на предно са 180к.с, а тези по-мощните са 224к.с и те даже са със 6 скорости, но уви, в момента няма читава.

Ми гробници ще са. Какво очакваш? Спортна кола на 15 години. Смляна от юркане и вероятно с удар/и. Закрепена и лъсната, колкото да излезе от автокъщата. За 4-5 хиляди, какво очакваш? Скъпа марка, на малко километри и в добро състояние, струва прилични пари. Огледай обявите в Германия и Франция и ще видиш каква е реалната цена. Вероятно няма да ти хареса.
А да купуваш спортна кола и да ѝ слагаш газова... Това не го разбирам. Като нямаш пари за бензин, значи не си за такава кола. Вчера гледам един баровец с официален анцуг зарежда Кайен-а с газ. Ми смешно е...
Като искаш кола на газ, купи си такава с фабрична уредба и толкова. Е... Няма да е Ауди, но пак ще те вози от точка А до точка Б, с минимален разход и минимални проблеми свързани с газовата уредба.

# 2 268
  • Пеликания
И аз съм в търсене на кола, ама дори и не знам точно каква искам Grinning Засега клоня към Хюндай I30 , но ми казаха да изчакам пролетта, че зимата не е хубаво да купуваш кола.
Петенце не се притеснявай. Всяко зло за добре както са казали хората.

# 2 269
  • Light of Zartha
Нейно решение си е дали ще слага газова. Да, смешни са тези с кайените и газта, но тук говорим за друго. Тя сама каза, че ѝ е мечта, едва ли ще седне да се състезава. Просто я иска. Чудо голямо като ѝ сложи газ, пак ще е от точка А до точка Б. Но и аз смятам, че ще е трудно намирането и няма да е в топ състояние. Както и да е, няма да я карам аз така, че успех.

# 2 270
  • София
Колата не се търси от автокъща. Навън даже са по-евтини. А това с газта не го разбирам! Последни модели коли излизат на lpg течна газ САМО. На това замърсяването му е 0. Не е до парите за бензина само. Ама какво да обяснявам..

Вярвам, че ще си намеря моята количка Flowers Four Leaf Clover

# 2 271
  • София
Не разбирам защо ти е спортна мощна кола, като нямаш средствата нито да я купиш, нито да я поддържаш - търсиш я за 4-5 хил. и ще й слагаш газ. Как вървят 180 коня на газ знаеш ли? А ако не я караш и всеки ден, съвсем става безмислена тая газ на каквато и да е кола. Няма как такъв автомобил, на тази цена, да не е гробник.

# 2 272
  • София
Ама вие как си направихте изводите дали имам пари да си я купя или да я поддържам? Май ще спра да пиша в този форум. Аз какво коментирам, вие си направихте изводи за личния ми живот и финансовите ми възможности.

Само да кажа, че имаме и друга кола с турбиниран двигател, която е 220 коня на газ и колата върви без разлика дали е на бензин, или на газ. Всичко е въпрос на настройка! Вие въобще наясно ли сте с поставянето на газовите уредби, качеството им, гаранцията, камо ли поддръжката им? Смешно е да ми обяснявате, че е по-евтино, при все, че само инсталирането на такава (хубава обаче) е между 1500-1800лв. На 10хил задължително се сменят филтрите, което тук почти никога не се прави.

Както казах, последни модели коли излизат от завода изцяло на газ. Предпочитам кола на газ отколкото дизел.

# 2 273
  • Пловдив
Ако говорим за гориво, аз признавам само бензин!
Не съм фен на газта, но всеки си има предпочитания.
Аз така харесах преди време кола, само заради това, че беше дизел изобщо не отидох и да я видя.

# 2 274
  • СИ

Както казах, последни модели коли излизат от завода изцяло на газ. Предпочитам кола на газ отколкото дизел.

Да де. Нали това казвам. Купувай си кола с фабрична газ и карай. Ама няма да е Ауди. Може да е Фиат или Дачия примерно. Ваген групата май остана да произвеждат модели на метан.

# 2 275
  • София
Тези които излизат от завода на газ, са сметнати да са на газ, от производителя им, което се отраязява и в цената им. И не се обиждай, но търсиш кола за 4К, на която да сложиш газ, ама пък да е лъсната, да не е изгнила, и всичко да й е стегнато, а да - и да е поне 180-200 коня., спортна - бонбон. И аз искам такава, но едва ли има. Пиши на Дядо Коледа Satisfied Иначе нищо не ти пречи да си купиш с фабрично на газ.

# 2 276
Петенце, аз като си търсих кола и като реших, че ще е Астра, голямо гледане беше. Търсих да е 5 до 10 годишна. Всички лъжеха за километрите. Едната писали, че е 180 000 км., на 10 години. Звъня и питам, защо е на тея километри. Отговарят ми, че е внесена от Швейцария и там малко километри навъртали. Проверявам я в Опел, ми тя е била на 280 000 км миналата година. Изобщо не отидох да я гледам. Другият пък, писал 133 000 км, 10.2017 г. Караме я в Опел да я гледат, ще я купувам. То се почна първо миналата година колата е била на 140 000 км, не можаха да се видят реалните км., произведена 02.2016 г. Казах му колко пари ще му дам, предвид скриването на истината. Нямало да свали и стотинка. Ами още я продава. В крайна сметка след 6-7 месеца търсене намерих своята кола. Пожелавам ти и ти да успееш. И да е много по-бързо от мен.
Старата ми кола като я продавах, нищо не съм крила. Казала съм какво има да се прави по нея, какви забележки има и съответно бях съобразила цената със забележките. Евентуалните купувачи като почнаха, ма то това има да се прави, то онова. Ми за 1800 лв. искаха кола без външни забележки и без да я обслужат. А това, което имаше да се прави по колата си бяха консумативи за смяна, на обща стойност 200 лв.

# 2 277
  • Варна
Съгласна съм със SeaHorse в частта с модела и цената. Колата е предпочитан от пишлеметата модел и трудно ще намериш читава, която да не е съсипана от тормоз. На добра цена пък съвсем. За газта няма да коментирам, на мен душичката ми е в дизела.

# 2 278
А да купуваш спортна кола и да ѝ слагаш газова... Това не го разбирам. Като нямаш пари за бензин, значи не си за такава кола. Вчера гледам един баровец с официален анцуг зарежда Кайен-а с газ. Ми смешно е...
Защо да не го разбираш? И за Кайена с газ защо ти е смешно. На човекът му е важна фацата, не съдържанието.
А колкото до ТТ-то. Нормално е спортна кола на 20 години спортен  модел да е учукан. Доказан и вероятно бройките са на сппртни типове, които карат на писта. Следователно да са катастрофирали.

# 2 279
  • София
Да си ги карат със здраве разни фиати и дачии. По-добре на колело. Blush Това си е мое мнение.

При положение, че имам възможност да си купя това, което искам и имам и някой друг заделен лев да си я и направя така както искам, няма как да стане да гледам друго. Бюджетът не ми е 4-5 хиляди лева, тези запазените са двойно, но хората знаят какво продават. Ще си я търся, ако ще да мине и половин година, аз кола си имам и не съм на зор. Когато изскочи читава - тогава.

Общи условия

Активация на акаунт