Отговори
# 1 950
  • Другата България
Сега, аз бих дала мнение, но откакто една нощ я прочетох Зуки в оплакваческата тема, че редовно "обича да ни гъбарка тук" или нещо подобно беше - съжалявам, не помня точно, просто съм пас относно всичко, което пише в темата. Съответно после беше изтрито, тя си написа, че после ще изтрие. Вероятно не е коректно да коментирам, но като гледам колко готини хора има тук и как самоотвержено помагат, и после отново едно и също, че и едва ли не ....цъ, пропускам. Да, беше написала, че и въпреки всичко тук много ѝ помагат.
Късмет на новата работа, и дано наистина се гъбарка /ш/ с нас относно шофьорските умения, че ако са реални, с работа като търговски представител /доставчик - както беше написала/, с ежедневно шофиране по пътищата, бих искала да знам къде се намираш, за да не минавам оттам. Дано поне колата е читава. Служебната.

# 1 951
Аааха, и на мен ми се струва, че се гъбарка, но май е истина.

# 1 952
Взех я защото като дете вуйчо ми ни возеше на село с нея. Баща нямам, почина когато завършвах училище. Вуйчо ми е международен тираджия, но смята че жените нямат място зад волана. Продаде ми я за 2000 лв с прецакан двигател. Ремонта излезе 1300 лв.

Да, новата ми работа ще е доставчик. И много ме е страх от паркирането и навигацията. Не знам какво и кога ще ми дадат.
Трия щото не искам да съм разпознаваема.

П.П.
Освен Фанатика с алфата на живо ме е виждал още един от пишещите тук. Обещах му да не става публично познанството ни.
Поела съм ангажимент да се видя с Дидолина. Болничния ми свършва днес - с ОВИ на горни дихателни пътища съм. Ще се видя и с нея, не знам кога и тя ако прецени, ще пише.

# 1 953
Три години карах едно сузуки алто 2005г и грам проблеми не съм имала с него. Даже и на бъзик не бих наливала такива пари в стара кола.

# 1 954
  • Другата България
Само че не изтри целия пост, ако си спомняш.
Както и да е, факт е, че го прочетох, и за мен беше грозно коментирането на хората тук, които винаги са били добронамерени към теб, вкл. и аз. Но вече пасувам, оправяй се, голямо момиче си.

# 1 955
Като прочетох каква е новата работа, се зарадвах, че съм далеч от теб. Честно. И умната със служебната кола.

# 1 956
  • Fairbanks, Alaska
А защо я купи, след като е била с прецакан двигател? Аз имам едно правило-не купувам коли от познати и от колеги, с които работя. Няма гаранция, че няма да се опитат да ми продадат боклук.
Започни да си водиш бележки относно колко пари наливаш за ремонт всеки месец и съм сигурен, че за година сумата ще е прилично число.

# 1 957
Мен ме е страх от новата работа.

Трия рядко защото не искам да съм разпознаваема.

А дали съм реална - да. Само че не искам да говоря за себе си. Има неща, които не са за разказване.

П.П.
Когато я взех нищо не разцирах от коли. Не че сега разбирам.

# 1 958
И какво те е страх?

# 1 959
Паркирането и навигацията. Обещават ми бус. Първите дни ще имам учител, но после ...

# 1 960
Паркирането и навигацията. Обещават ми бус. Първите дни ще имам учител, но после ...

Или има глад за работници или тези дето ти дават бус са много смели...... Ти си само за трамвая момиче! Ама не да го караш! Да се возиш!

# 1 961
Извинявай, ама с какъв акъл се хвана на тази работа, която изисква отлични шофьорски умения, каквито всички знаем, че нямаш?!?!
Ако си коментирала списващите в темата, много е грозно от твоя страна. Да триеш постове е супер детинско. Когато изкажеш мнение, стоиш зад думите си. Не те знам на колко си години, ама си доста недорасла!!!!

# 1 962
Стига де, и аз старица карам, 2005… но до миналата година единствено акумулатор и две крушки бях сменяла. След това бензиновата помпа си замина и веднъж, в 40° жега роди на един паркинг, защото беше блокирала перката на охлажданеето, че и някакъв датчик покрай нея. Преди три месеца решихме да сложим газов инжекцион, та за осем години инвестицията ми в нея е максум 1500 лв., толкова са заради уредбата. Слуга на автомобила си няма да стана.

# 1 963
  • Fairbanks, Alaska
Въпросът не опира до това дали разбираш или не разбираш от коли. Предполагам си близка с вуйчо си? Тънкият момент е да слушаш дали се оплаква от колата-така може да разбереш за проблеми дори и да не си специалист. Казвал съм го, но пак ще го кажа-моята я взех без да разбирам от коли. И не съм ползвал помощ от познавач. Само като я видях и веднага я харесах, и знаех, че трябва да я купя. И не съжалявам за избора си. А преди това отхвърлих поне 5 броя Голф 4.

# 1 964
Нека Мери Ан да каже дали съм обиждала пишещите в темата. Да, трила съм в Да се оплачем ...  и съм предупредил.

Не съм близка с него.

Не разбирам защо ме нападаш, Анонимен?

Не знам кое е по - добрия вариант - да пиша и да ме нападате или да се оправям сама? Нали форума бил за подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт