Отговори
# 2 340
  • Fairbanks, Alaska
Количката е хубава, но това, че е с две врати няма ли да е проблем, когато трябва да качите някой отзад?

# 2 341
  • София
Благодаря ви! Аз си я прибрах Шумен-София и искрено й се изкефих. Не усетих кога минахме 400+ км.

А иначе не возя никого отзад. Само аз и дамската ми чанта сме или евентуално мъжа ми. Той е 105кг, с широки рамене и гръб и дори не се докосваме в тази кола, вътре е доста широко. Днес в багажника побрах четири 11 литрови бутилки изправени една до друга и огромна торба с багаж, при все, че има газова уредба отзад. Тази седмица ще я обслужим и да видят, ако има някакъв проблем допълнително да се отстрани.

Нелка*, не съм все още. Изстрелва се като стрела, та сигурно ще е нещо в този смисъл Joy

# 2 342
  • Mediterraneo
Честито, Петенце! Безаварийно!

# 2 343
  • София
Честита!
Не е от най-широките, няма има 1900 мм.
За мен една от най-дървено возешите коли.
Важно е, че те кефи теб. ❤️

# 2 344
Честито и от мен,Петенце! Със здраве да си я караш! 😊
Аз заради детето предпочитам с 2/3 врати. Иначе може да си отвори,забравям да щракна онова на вратите някой път. Ако пък возя някой възрастен и забравя да отключа вратата,трябва да слизам да отварям.. 😆
И Лин май си сбъдна мечтата,стават 3. Моята кола е сбъдната мечта,само че от преди ... 100 години! 😂🤷🏻♀ Сега имам съвсем друга мечта.. 🥺 CHR се нарича.. 😁

# 2 345
  • София
MidnightStar, чакай сега Grinning Тя цялата кола е по-спортна. Вози по-твърдо, но това не означава, че не е комфортна, седалките са й много удобни, доста плътни и меки за рекаро седалки, съединителят й е твърд, скоростите са й супер стегнати, волана й е по-тежък, имитира си спортен автомобил. Нормално. Blush

В най-неудобната кола и най-твърдо возещата, в която съм се качвала, това беше един сеат ибиза на една приятелка. Никаква разлика с дървена пейка, ама никаква. Grinning

# 2 346
Честито,Петенце!
Не ги слушай. Който не се е возил в спортна кола,не е живял! Потъващото усещане в спортната седалка на спортната кола,на педя от асфалта е несравнимо с никое друго.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 11:54 от deaf

# 2 347
  • София
Мхм, от това, че не сме се возили даваме мнения. 🤣🤣

# 2 348
  • Другата България
Мхм, от това, че не сме се возили даваме мнения. 🤣🤣
Амин! Sunglasses
Да се чете като : Аман!

Петенце, и от мен честито.
Щом те кефи - с кеф да си я караш.
Безаварийно!

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:59 от Merri_An

# 2 349
Ении , как помниш Heart  с 2 сбъднати мечти съм в момента. Другите си чакат реда във времето.

# 2 350
  • Mediterraneo
Ако пък возя някой възрастен и забравя да отключа вратата,трябва да слизам да отварям.. 😆

Туй не го вдянах.

# 2 351
Ами Тарти,сега са заключени и двете задни врати. Отварят се само отвън,заради Синеочка. Не си е позволявала да отваря,но не ми се рискува. Като се качи някой друг,после трябва да слизам да му отварям. 😆
Лин,помня само за последната,преди това сигурно още не съм чела в темите. 🤗 Ще дойде ред и на другите. ❤

# 2 352
Ени, аз не съм писала за другата, но тя е отпреди тази, за която знаеш  и много се забавлявам с нея Simple Smile

# 2 353
Тази моята кола само ни вкарва в разход и вече се чудя дали не направих грешка, че не я продадох, да си взема някоя по - малка и по евтина за обслужване...при все че карам на къси разстояния основно в града...ама а, де...обяснявам на ММ щом не съм искала да я продава , така е трябвало....за добро е 😁 Ама вече и аз не си вярвам.
Та не помня вече ама май се оплаквах, че 2-3 пъти при минусови температури ми светва таблото в червено и показва акумулатор. Зареждахме го, имаше високи сутрешни температури и известно време не беше светвал.
Едната сутрин пак светна...като се прибирах вечерта не...на другата сутрин не...и една вечер пак 11 градуса навън ..светна.
Викам отиде ми логиката че при студено време го прави този проблем.
Обяснявах аз на ММ, че съм гледала гаранцията и акумулатора е 4год...нося му я...не била тази...пък аз само видях че пише Мерцедес, ама въобще не ми дойде на ума, че ММ имаше и друг преди този и гледам неговата гаранция.
Та намерих на настоящия...оказа се че на 19.11 е станал на 2год...
Отиде ММ при майстора, той акумулатора е купен от него...ама гаранцията била 2год...малко ме хвана яд, защото в някои сайтове същия акумулатор го има с гаранция от 3год...другаде 2. Та нашия струващ 540лв...е с 2год. Макар че за сега уж няма да е от него проблема.
Онзи ден остави колата в сервиза, отиваме да я взимаме майстора вика ами четките здрави, не знам си кое здраво...сменихме едно реленце...230лв 🤨
Прибрах се, всичко точно на другата сутрин пак светна...решихме пак да заредим акумулатора за всеки случай, може пък да се е разредил заради това реле и за това да е светнало. Да ама след като се зарежда сиг 8 часа...тръгвам да се прибирам и бам пак червено табло...прибирам се ядосана...сутринта тръгвам пак, червено табло...
Викам то след смяната...по - често взе да свети. Та днес пак я пратихме при майстора...обади се...генератора ще сменя...струващ 700лв без труда. Предложил е, да не го плащаме сега, а да я карам една седмица и ако не светне...тогава, ако светне...пак ще го мислят... Цената не ми харесва, ама се надявам, че това е проблемът и поне да го оправят и да не ми светва повече...
И мрън...колата е в сервиза утре ще пристигала частта...пък ММ утре е дневна (след като цяла седмица почива), та на мен се пада частта да водя и взимам детето от градина, да ходя и на работа, да бързам да я прибера.
Онзи ден една приятелка ми вика какъв подарък ще чакаш за Коледа, нещо голямо и скъпо...това по повод че като малки така бяхме свикнали по поводи получавахме големи и по - скъпи подаръци. И днес и викам нали ме пита какъв ще ми е подаръка за Коледа ...верно е скъп 🙄

# 2 354
Петенце, честито. Безаварийно и да си я караш с кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт