Защо останахте с едно дете?

• 49 452
  • 984
  •   1
Отговори
# 720
Защо ли? Знам защо, но никога не го казах на бившата щото нямаше смисъл. Умна и същевременно толкова глупава жена за нещата от животът.
Наду ми главата 3год., че не иска второ; Няма ме по 3-5 месеца и като се прибера всичко в прах, коша с пране с връх, мивката пълна до дупка, хладилника празен и т.нат., а се връщам с цяла кола подаръци и почвам да чистя.Вечно мрънка за това що харесвам в леглото при положение, че не съм се променил и на йота от първият ни ден. Никога не ми сподели мръсните си фантазии докато аз си казах всичко и станах извратеняк разбира се. И накрая се напи и ми каза, че иска второ за да си остана у дома. И тогава осъзнах, че часовникът тиктака до края и така и стана. И добре, че стана така.

# 721
Нормално е да иска да сте при семейството си... Много е трудно сам родител да гледа дете, а малко пък, съвсем. И да занемаренш дома също така. Преди време, моя позната ми беше казала, че чисти "отгоре-отгоре", не вярвах, но вече се убедих.
За интимността, човек трябва да предразполага партньора, но има и студени хора, които не говорят и не са емоционални. Може би, съпругата ви е била от този тип.

# 722
  • Пловдив
И да занемаренш дома също така. Преди време, моя позната ми беше казала, че чисти "отгоре-отгоре", не вярвах, но вече се убедих.
И това какъв проблем е?

# 723
Е, как какъв, че е мръсно, разбира се.

# 724
  • Пловдив
Е, как какъв, че е мръсно, разбира се.
И това как засяга семейното щастие? Семейната храмония?

# 725
  • Варна
Ами има някаква граница на мърлявщина, след която семейната хармония е застрашена.
Да си над нещата (битовизмите) е много модно, но не много практично понякога.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 12:26 от plqsak

# 726
  • Пловдив
На мен чистенето отгоре-отгоре не ми разваля семейната хармония. И съм над битовизмите.

# 727
Има толкова много хора, за които чистенето е висш приоритет, тук в тази тема дори. Поставя се пред общуване, деца, партньор, забавления,спортуване, учене...

# 728
  • France
Защо се хващате на такава елементарна кукичка?

# 729
  • Пловдив
Защо се хващате на такава елементарна кукичка?
Защото нямам какво да правя докато пека пилето.

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/272753307_1033 … g&oe=621BEE9E

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 12:37 от Янтра

# 730
# 731
Дали е кукичка, не знам...
Не ми е приоритет чистенето, но съм в нов апартамент и обичам да е чисто. Много ме дразни, когато ММ, не си е избърсал масата, след като е ял или е влизал с мръсни обувки и е оставил следи. Държа да ми е чисто, детето пипа по пода и искам елементарна хигиена.
Така че, да, една запусната къща, може да стане обект на семейна кавга. Мъжът трябва да помага и активно да присъства в семейния живот, а не да бъде n-тото дете и иска да бъде обслужен.

# 732
  • Пловдив
ЗА ТЕБ

Аз щастливо си живея в мърльота (неологизъм, аз съм автора) с Благоверния. Намерили сме се. Като гърне и похлупак.

П.П. Пилето се опече и свърши.

# 733
  • Варна
Ти кажи за гарнитурата, че тука имам претенциозни

# 734
Аз се интересувам връз какво са седнали пиляята. Бутилки ли?

Общи условия

Активация на акаунт