Паническо разстройство - 48

• 46 137
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Взимала съм Магнезиев глицинат и добре ми действаше,даже и на съня, ама тогава нямах колит, сега не смея понеже знам, че действа разхлабващо магнезият.

# 316
Скрит текст:
Защо се напъвате без лекарства, след като явно не сте готови за този етап? Не е ли по-добре да се справяте добре с лекарства, а не да сте зле без лекарства?

За сърцебиене ми предписаха 1/2т. на ден Бизогамма.

Започнах заместването на 1/2 лексотан вечер с 3т. валериан от 400мг.
И получава ли се с валериан? На коя марка е този от 400 мг. Не съм виждала.
Да, засега удържам положението. На Jamieson е 400мг.

# 317
Взимала съм Магнезиев глицинат и добре ми действаше,даже и на съня, ама тогава нямах колит, сега не смея понеже знам, че действа разхлабващо магнезият.
За да се избегне този ефект, се взима лактат или малат. С другите го има.

# 318

Да и аз имам колит,и пия магнезиев лактат и нямам проблем.Но е с натрупване веднага няма ефект но после да,намаляват екстрасистолите и успокоява.

# 319

Да и аз имам колит,и пия магнезиев лактат и нямам проблем.Но е с натрупване веднага няма ефект но после да,намаляват екстрасистолите и успокоява.
Малена, Георги, препоръчате магнезиев лактат или малат? На коя марка?

# 320

Малена, Георги, препоръчате магнезиев лактат или малат? На коя марка?
Аз ползвам на марката SWANSON и съм доволна,но има и доста други разбира се.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:01 от bubanka

# 321
Аз сигурно ставам досадна, но искам да дам линк за онези, които имат пристъпи на сърцебиене... На мен лично много ми помогнаха клиповете, които изгледах и след като го "разбрах", някак си това престана да ме притеснява и да го усещам по този начин
https://youtu.be/iwqP0fNHmEg

# 322
Здравейте от мен! Момиче на 20 години съм - от 4 години вече имам паническо разстройство, с което се боря с алтернативни средства - билколечение, хомеопатия, йога и литература за духовно израстване. Периодично ходя на психолог, за да споделям и да се разтоварвам. След срещите се чувствам по-добре. Почти бях овладяла състоянията си, но се случи така, че ни затвориха заради коронавируса и бях принудена да стоя затворена вкъщи през всички тези месеци - студентка в първи курс съм, уча изцяло дистанционно (лекции и упражнения по цял ден, от които не мога да отсъствам) и нямах възможност да излизам навън, а и всички кафенета и клубове доскоро бяха затворени. Случи се така, че гледах в интернет разни страшни истории и клипчета, от които в мен се отключи някакъв неистов страх, параноичен даже, бих казала, който завладя мислите ми. Появиха се натрапчиви мисли, че и на мен може да ми се случи нещо лошо. Давам си сметка, че те са налудничави, абсолютно глупави и лишени от всякакъв здрав разум и логика, но избягването от тях е почти невъзможно (с малки изключения). Това е така от началото на месец януари. Ходих на психолог и ми каза, че става въпрос за ОКР, защото имам и своеобразни ритуали, които изпълнявам, за да редуцирам породеното напрежение (например да се ударя три пъти през устата, да кажа някакви успокоителни слова и пр.). Вие имали ли сте такива състояния и ако да, то как сте се справили с тях?

Желая много здраве, сили и кураж на всички, пишещи в темата! Heart

# 323
Изключете си за дълго телевизора, не четете новини и всичко ще е наред Simple Smile Яко бъгнаха хората с тази история...Моят съвет е по-често навън, общуване с хората, социализиране и по-малко време седене вкъщи, за такива като нас това е вредно Simple Smile

# 324
Здравейте от мен! Момиче на 20 години съм - от 4 години вече имам паническо разстройство, с което се боря с алтернативни средства - билколечение, хомеопатия, йога и литература за духовно израстване. Периодично ходя на психолог, за да споделям и да се разтоварвам. След срещите се чувствам по-добре. Почти бях овладяла състоянията си, но се случи така, че ни затвориха заради коронавируса и бях принудена да стоя затворена вкъщи през всички тези месеци - студентка в първи курс съм, уча изцяло дистанционно (лекции и упражнения по цял ден, от които не мога да отсъствам) и нямах възможност да излизам навън, а и всички кафенета и клубове доскоро бяха затворени. Случи се така, че гледах в интернет разни страшни истории и клипчета, от които в мен се отключи някакъв неистов страх, параноичен даже, бих казала, който завладя мислите ми. Появиха се натрапчиви мисли, че и на мен може да ми се случи нещо лошо. Давам си сметка, че те са налудничави, абсолютно глупави и лишени от всякакъв здрав разум и логика, но избягването от тях е почти невъзможно (с малки изключения). Това е така от началото на месец януари. Ходих на психолог и ми каза, че става въпрос за ОКР, защото имам и своеобразни ритуали, които изпълнявам, за да редуцирам породеното напрежение (например да се ударя три пъти през устата, да кажа някакви успокоителни слова и пр.). Вие имали ли сте такива състояния и ако да, то как сте се справили с тях?

Желая много здраве, сили и кураж на всички, пишещи в темата! Heart
ОКР е особено трудно за третиране, но пък е и най безобидно. Може да пробваш добавката на Now Mood Support с жълт кантарион. Тя помага при ОКР добре.

# 325
Паник атака

Мога ли да вземам валериан, за успокоение. Тест през деня? Не искам да ми се доспи после.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 15:11 от bubanka

# 326
Няма да ти се приспи, ще се успокоиш. Аз съм взимала през деня, няма такъв проблем.

# 327
Препоръчаха ми да приемам билката жълт кантарион - има варианти на таблетки и на чай. Спряла съм се сякаш на чая засега - някой употребявал ли е жълт кантарион - независимо дали на таблетки, или на чай? Ако има такива, ще се радвам да дадат някакви мнения и препоръки. Simple Smile

# 328
Аз пия жълт кантарион и много ми помага, успокоява и ти е свежо.

# 329
Жълтия кантарион освен ползи, има и редица доста лоши странични ефекти, които поради незнайна причина се пренебрегват. И никакво слънце, докато го приемате, освен всичко друго.

Общи условия

Активация на акаунт