Паническо разстройство - 48

• 46 065
  • 783
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз пък съм с ниско и даже ПА не може да го вдигне. Само айран със сол ми помага и то в много големи количества. Много ми  е чудно при толкова стрес  защо не го вдигам обаче не се оплаквам по-добре да е ниско според мен. Всичко  е в главата сега съм се успокоила, че нищо ми няма и няма и ПА . Не пия нищо  даже мента и глог. Единственото, което ме дразни  в момента е, че няколко нощи подред сънувам кошмари и се будя много често.   Това вече не знам как може да се контролира.

# 361

Здравейте, въпроса ми е дали някой ги е пил тези капсули и дали имат ефект. Благодаря 🙂

# 362
Виждам, че много от вас пиете бетаблокери за ускорен пулс, но окей ли е да се пият при здраво сърце ? Един приятел ми каза, че се пият от хора прекарали инсулт/инфаркт, но при здраво сърце не е добре да се взимат. Някой има ли повече информация?

# 363
Виждам, че много от вас пиете бетаблокери за ускорен пулс, но окей ли е да се пият при здраво сърце ? Един приятел ми каза, че се пият от хора прекарали инсулт/инфаркт, но при здраво сърце не е добре да се взимат. Някой има ли повече информация?

Това, че сърцето ти е здраво, не означава, че пулсът ти е ок Simple Smile Бетаблокери не се пият само в случаите, които е казал приятеля ти. Аз съм с висок пулс от друго заболяване, нямащо нищо общо със сърцето. Пия си хапчетата отскоро. Всичко е наред, изписани от лекар.

# 364
Здравейте, пак ми е много лошо и ми се повръща, зад вчера пак ми беше така и идваше линейка, вчера беше добре, сега пак същата работа, усещам дъх на повръщано и силно гадене, живея само с баба а тя само ми се кара, защото искам да викам линейка, а на нея уш е било неудобно........ каже те ми какво да правя, диазепам не ми действа никакво успокоително което имам удома не действа, изпаднах в депресия, треперя от страх, сега какво?

# 365
Какви са ти страховете?

# 366
Само и единствено ме е страх от повръщане и да умра в съня ми, други страхове нямам.

# 367
Само и единствено ме е страх от повръщане и да умра в съня ми, други страхове нямам.
И ти си за терапия, съветвам те да започнеш. Няма да умреш, просто се мъчиш, като нас, но ще се справиш и с това, имаш нужда от подкрепа !

# 368
И ти си за терапия, съветвам те да започнеш. Няма да умреш, просто се мъчиш, като нас, но ще се справиш и с това, имаш нужда от подкрепа !
Много приятели и познати ми дават кураж но не мога, просто ме е страх, а отсносно повръщането дано никога не повръщам! Този страх за мен ще е вечен и нищо не може да го промени

# 369
Е хайде сега, вечен, на колко си години ? Все някога ще спре, особено ако си намериш други полезни занимания като гадже например, тогава ще пренасочиш мислите си : ))) При теб страх от повръщане, при мен от вдигане на кръвно, напълно излишно си създаваме сами главоболията, трудно е, ама все някога ще мине, иска се отработване на проблемате и психотерапия, ако трябва лекарства за патерица в началото.

# 370
На 17г. съм, с много тежко детство и мнооооого проблеми, попринцип психиката ми е здрава, и не прибягвям към рязане на вени, алкохол и наркотици като повечето ми връстници... и аз вярвам един ден всичко ще се оправи и ще сме като нови хора! Трябва много позитивизъм и оптимизъм!

# 371
Ако искаш сподели. На мен добре ми помогна това макар и във форум.

Последните години така съм се асоциализирал че няма на къде повече. Приятелите ми се изпожениха и ги няма никакви, колегите ми пенсионери. Жена ми покрай пандемията не иска да се вижда с хора. Абе...

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:12 от IvanGeorgiew

# 372
ROPH, а откъде идва тоя страх от повръщане? Какво се е случило?

# 373
ROPH, а откъде идва тоя страх от повръщане? Какво се е случило?
Последния път като повръщах беше ужасно нещо, вкуса, паренето, гадната миризма, звуците, абе ужасно ме е страх

# 374
Хора какъв съм заплес не е истина. От няколко дни пак съм в джаза, целия съм се стегнал, притреперване в мускулите, депресията и хипохондрията ме налегнаха, абе...познатите истории. Даже обмислях час за невролог.
Добре че днес стана нещо на въпрос за магнезия та взех да го погледна. Дневен прием 6-8 хапчета, а аз от два месеца по едно, че дори на моменти правих паузи по няколко дни

Общи условия

Активация на акаунт