Паническо разстройство - 48

• 46 370
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
Не съм го пила досега, изписано ми е 3 пъти по 1 хапче. Доктора, който беше в спешния кабинет беше много свестен, не ми се скара, изслуша ме и много ми помогна. Не винаги като имам ПА търча по болниците, просто този път ми изгоряха бушоните. До сега съм имала късмета да попадам все на добри и съвестни лекари.
Ами пробвай Алора, след първата таблетка ще видиш как е. Ако ти идва много, пий само сутрин и вечер или само вечер-ще прецениш... Много често го подценяват, защото е билково, но аз познавам хора, които даже 3 пъти дневно им идваше много. Аз, за съжаление, нямам наблюдения лични-не съм го пила... Купих си, но така и не стигнах до него. Започнах да пия Инозитол(витамин Б8) и с него се оправих

# 226
Здравейте отново, не издържах и все пак отидох в спешен кабинет, то не се търпеше. Направиха ми кардиограма и всичко е ок, само учестен пулс. Дадоха ми половинка Лексотан и веднага ми се оправи пулса. И Алора ми изписаха. Прави сте, че всичко е в главата, ама като те връхлети хич не е лесно да разсъждавш трезво. Определено съм спокойна вече, но сериозно се замислям за консултация с психолог. И аз не искам всеки път като получа ПА да стигам до лекарства, а сама да се преборя.
Щом от лексотан си се оправила, не те ли светва, че е тревожност. Никакъв инфаркт. И моя баща почина от инсулт и при всяка ПА мислех, че правя инсулт, ама вече 15 години го правя тоя инсулт хаха.

Аз също пия лексотан, добре ме успокоява, алора също е добра. Не се бори срещу себе си, имаш нужда от лекарства- пий си. Те затова са направени.

# 227
Не съм го пила досега, изписано ми е 3 пъти по 1 хапче. Доктора, който беше в спешния кабинет беше много свестен, не ми се скара, изслуша ме и много ми помогна. Не винаги като имам ПА търча по болниците, просто този път ми изгоряха бушоните. До сега съм имала късмета да попадам все на добри и съвестни лекари.
Ами пробвай Алора, след първата таблетка ще видиш как е. Ако ти идва много, пий само сутрин и вечер или само вечер-ще прецениш... Много често го подценяват, защото е билково, но аз познавам хора, които даже 3 пъти дневно им идваше много. Аз, за съжаление, нямам наблюдения лични-не съм го пила... Купих си, но така и не стигнах до него. Започнах да пия Инозитол(витамин Б8) и с него се оправих

Аз на инозитола от известно време му се чудя дали ще ми помогне на съня. Обикновено каквото пия ми действа по обратния начин. Преди време пробвах с л-тианин и стана още по зле.

# 228
Много Ви моля, когато някой пише в темата и моли за съвет и мнение, ако можете нещо да кажете-направете го.... Но разни просташки коментари от рода на:"Пийте си хапчетата" или "Върви на психиатър" са откровено казано грозни и груби. Всеки сам преценява на какъв лекар да отиде, кога да отиде, дали ще пие АД, бензо, билки, витамини, алкохол или каквото там намери за добре! Както Георги е писал неведнъж, такива симптоми можеш да имаш освен от тревожност, също и от дисбаланс на хормони и тн...

# 229
  • София
Досега не ми  е дошло на акъла да си направя изследвания на хормоните. Алората няма да я пия много ми сваля кръвното, засега ще си карам на мента и глог.

# 230
Досега не ми  е дошло на акъла да си направя изследвания на хормоните. Алората няма да я пия много ми сваля кръвното, засега ще си карам на мента и глог.

Познавам жена, на която изписаха АД и тя ги пи 1 година (без подобрение) докато не установиха проблем с щит жлеза. Полови хормони също могат да те докарат да се чудиш какво ти е

# 231
Здравейте, интересно ми е тези от вас които пият лекарства за ПР биха ли се ваксинирали срещу ковид? Мен ме притеснява дали тези ваксини са съвместими с АД и дали няма да има странични ефекти заради комбинацията. Може ли да чуя вашето мнение?

# 232
Много Ви моля, когато някой пише в темата и моли за съвет и мнение, ако можете нещо да кажете-направете го.... Но разни просташки коментари от рода на:"Пийте си хапчетата" или "Върви на психиатър" са откровено казано грозни и груби.
"Върви на психиатър" не е нито грозен нито просташки коментар. Психиатрите са лекари, които могат да установят какво му е на човек и дали има нужда от хапчета или само билки. Така че "Върви на психиатър" си е коментар много на място. Психиатрите са лекарите които лекуват тези състояния.

# 233
Здравейте, интересно ми е тези от вас които пият лекарства за ПР биха ли се ваксинирали срещу ковид? Мен ме притеснява дали тези ваксини са съвместими с АД и дали няма да има странични ефекти заради комбинацията. Може ли да чуя вашето мнение?
Няма никакви проблеми АД с ваксинирането. Нямат нито 1 допирна точка нещата.

# 234
Демон, простаци ли ни наричаш?

Доктора й дал Лексотан и веднага й минало. Казвам си мнението, защото Ели мисли, че сама може да се справи.  Ти не даваш ли същия съвет за Алора.

# 235
Грозно ми изглежда коментар от рода:"Пий си хапчетата", "Върви на психиатър" към човек, който не знае какво реално става и каква е причината за това. Защото ако проблема е хормонален как ще му помогне това да се трие и с АД? А тея дето си пият хапчетата години и постоянно реват тук, че нищо не се е променило? Георги е казвал стотици пъти, че те са само патерица(когато вече се налага) -иначе пътят е друг!

# 236
Добре, имате множествена склероза или тумори с лезии в мозъка. Това по добре ли звучи от психиатъра.

# 237
Добре, имате множествена склероза или тумори с лезии в мозъка. Това по добре ли звучи от психиатъра.
И ти си в криза Георги,недей им влиза така грубо,всеки търси утеха знаеш и понякога просто се чете пак за това,и ние сме го минали това!
Просто тия дни са ни тегави май,маг.бури ли е кво е вс ме дразни,нито дишане нито отплесване на мислите помага,надявам се да мине скоро че държи още 😁

# 238
Грозно ми изглежда коментар от рода:"Пий си хапчетата", "Върви на психиатър" към човек, който не знае какво реално става и каква е причината за това. Защото ако проблема е хормонален как ще му помогне това да се трие и с АД? А тея дето си пият хапчетата години и постоянно реват тук, че нищо не се е променило? Георги е казвал стотици пъти, че те са само патерица(когато вече се налага) -иначе пътят е друг!
Виж пак началния й пост, от 10 години е с ПА. Мислиш ли, че не се е изследвала за толкова време. А това, че й минава от успокоително, какво ти говори. За това казах да си пие хапчета, защото тя си мисли, че сама ще се справи. Ами дано, ама по-често не става без.

# 239
И ти си в криза Георги,недей им влиза така грубо,всеки търси утеха знаеш и понякога просто се чете пак за това,и ние сме го минали това!
Просто тия дни са ни тегави май,маг.бури ли е кво е вс ме дразни,нито дишане нито отплесване на мислите помага,надявам се да мине скоро че държи още 😁
Щеше да е много гот, ако бях, но уви, не съм. Липсва ми просто да си имам ПА и да си отминава. Физически съм топ, проблема е, че съм депресиран малко. И това е.

Общи условия

Активация на акаунт