Дискова херния - 20

• 84 711
  • 728
  •   1
Отговори
# 525

Гастроскопия не ми е правена защото проф Кацаров от ВМА каза,че щом болките не са свързани с храната значи не съм за това изследване
Grin На твое място бих си направила една гастроендоскопия, за да се изключи хиатална херния, която има абсолютно същите симптоми, като описаните от теб в торакален дял, вместо да се хващам на професорски исказвания с "няма нужда". И да има и да няма нужда, бих си направила. Както си се сетила да си направиш ямр.

Програмата е Onis 2.5. За да знаеш да я ползваш, обаче, трябва да изгледаш указанията на д-р Дъглас Гилард. Оправяш ли се с английския? https://youtu.be/hwfYR50F-kE

Скрит текст:
Бариева каша... Професор... Божичко...! Cold Sweat
Страхувам се от Гастроскопията няма да издържа но скенера нали за това го правих не показа такава херния

# 526
Ели-Тал, не съм правила иглотерапия, но от скромният си опит знам, че от повечето процедури първоначално може да има обостряне.  То и това лошо време допълнително утежнява ситуацията.
Магнезий за крампите?

# 527
Ели-Тал, не съм правила иглотерапия, но от скромният си опит знам, че от повечето процедури първоначално може да има обостряне.  То и това лошо време допълнително утежнява ситуацията.
Магнезий за крампите?
Пия вече 2 месеца Магнезий , защото като взимам  обезболяващи по принцип получавам крампи , не беше доста леко . След  процедурата вчера се побърках - ставах няколко пъти през нощта да ходя , за да се отпуснат .

# 528

Гастроскопия не ми е правена защото проф Кацаров от ВМА каза,че щом болките не са свързани с храната значи не съм за това изследване
Grin На твое място бих си направила една гастроендоскопия, за да се изключи хиатална херния, която има абсолютно същите симптоми, като описаните от теб в торакален дял, вместо да се хващам на професорски исказвания с "няма нужда". И да има и да няма нужда, бих си направила. Както си се сетила да си направиш ямр.

Програмата е Onis 2.5. За да знаеш да я ползваш, обаче, трябва да изгледаш указанията на д-р Дъглас Гилард. Оправяш ли се с английския? https://youtu.be/hwfYR50F-kE

Скрит текст:
Бариева каша... Професор... Божичко...! Cold Sweat
Страхувам се от Гастроскопията няма да издържа но скенера нали за това го правих не показа такава херния

Скенера си го правила на гръбначен стълб, не на втрешни органи. Със скенер не може да се огледа лигавицата на хранопровода.
Друг е въпросът, че те е страх. И с упойка ли те е страх?

# 529
Ами точно за диафрагмална херния отидох на скенера но те ми направиха и на торакалните и на стомах и дроб,сърце всичко!С упойка не ме е страх но много стресиращо ми идва вече уморих се от ходене по лекари психически съм развалина вече!

# 530
Ели, пробвай с друг вид магнезий, а може и да пробваш да вдигнеш дозата на този.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:49 от Lemy

# 531
Интересува ме, ако Милгама N изобщо ще помага, то колко време трябва да се приема, за да подейства. Вече съм на втора кутия, пия сутрин и вечер, обаче невралгията не отшумява и грам, та се чудя колко още шанс да дам на милгамата.

# 532
  • Mediterraneo
И аз съм с криза от миналата седмица, този път трудно се възстановявам. Обикновено като ми бият 1-2 инжекции, поне се изправям и вървя нормално. Сега левият ми крак продължава да е като изкуствен. Пия напроксен, пия милгама, пия някакви други нови хапчета, които ми даде майка ми, нощем пия диазепам, нищо не ми помага, мястото е като ритнато от кон...

# 533
Ели, пробвай с друг вид магнезий, а може и да пробваш да вдигнеш дозата на този.
От опит знам ,че при мен Магнумантиспазми действа по-добре за крампите от  големи количества  магнезий .
Снощи след дозата магнезий се намазах и магнезиев гел /като Клеопатра Joy , но не за красота/ , ударих му един лексотан и се наспах .
Винаги получавам крампи след прием на НПВС , този път заради шипа в ставата /освен за обичайната ДХ/  ми дойдоха в повече .

# 534
Пробвайте да мажете корема преди лягане с магнезиево олио. Твърди се, че така най-добре се усвоявал магнезият. Също преди лягане отпуска и му се доспива на човек. В началото щипе, имайте предвид.

# 535
  • Бургас
За крампите си правих мазило. В буркан нарязвам дафинов лист и го покривам със зехтин, слагам на тъмно за 10 дни, дори 15. Прецеждам. Когато имам крампи се мажа и слагам чорапи да не цапам, до 5-10 мин ме успокоява. Ако не мине пак се мажа и разтривам

# 536
Когато имах силни болки едновременно пиех магнезий и се мажех с магнезиево олио( обаче много ми изсушава кожата)  Най- добре ми действаше Маг Комбо, явно го усвоявам най- добре.
Истинах тази вечер. Половин час чаках ММ на студа и хернията се разбунтува. До тук с " кроткото съжителство" кръста ми отмаля, лека болка и мравучкане по хода на седалищния нерв, чак стига до глезена. Бясна съм, егати кеклата дето съм станала, малко вятър и студ и съм чао. Пих един Нурофен, дано ми се размине, чак ме е страх как ще се събудя утре.

# 537
...Истинах тази вечер. Половин час чаках ММ на студа и хернията се разбунтува. До тук с " кроткото съжителство" кръста ми отмаля, лека болка и мравучкане по хода на седалищния нерв, чак стига до глезена. Бясна съм, егати кеклата дето съм станала, малко вятър и студ и съм чао. Пих един Нурофен, дано ми се размине, чак ме е страх как ще се събудя утре. 
Явно ще трябва да си глезим  "змийчетата" Smirk
Аз в миналия петък бях на  един оглед /над 1 час/ на течение и после направо моето чудо освирепя .
Добре че веднага се сетих при майка ми да  намажа стъпалата  с кремче /леко затоплящо противоревмтатично от серията 911 / и обух чорапите . Краката се затоплят веднага , но нервът по крака  се бунтува  още  .

Като понастина  така си мажа у дома от моите обезболяващи кремчета на стъпалата , при мен има ефект .

# 538
  • Варна - Черна гора
...Истинах тази вечер. Половин час чаках ММ на студа и хернията се разбунтува. До тук с " кроткото съжителство" кръста ми отмаля, лека болка и мравучкане по хода на седалищния нерв, чак стига до глезена. Бясна съм, егати кеклата дето съм станала, малко вятър и студ и съм чао. Пих един Нурофен, дано ми се размине, чак ме е страх как ще се събудя утре. 
Явно ще трябва да си глезим  "змийчетата" Smirk
Аз в миналия петък бях на  един оглед /над 1 час/ на течение и после направо моето чудо освирепя .
Добре че веднага се сетих при майка ми да  намажа стъпалата  с кремче /леко затоплящо противоревмтатично от серията 911 / и обух чорапите . Краката се затоплят веднага , но нервът по крака  се бунтува  още  .

Като понастина  така си мажа у дома от моите обезболяващи кремчета на стъпалата , при мен има ефект .
Аз пък съм си купила колан от камилска вълна и вълнени чорапи 70 %. В приложения линк са с 40 %.
Така изглеждат тези със 70 %, при тях знака за вълна е в червен цвят.
Освен това съм си купила чорапена прежда с надеждата, че ще ми остане време, за да си изплета 3/4 чорапи.
Така се спасявам през зимата.
Ели-ТАЛ, би ли споделила какви са тези затоплящи кремчета 911?

# 539
Аз пък си топля краката със сешоар, като ми замръзнат. Завивам се и пускам сошоара под завивката. Joy

Общи условия

Активация на акаунт