За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 24 498
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Рокетче, къде ходихте на нефролог вие? И при кой ЛЛ сте?
Малката вчера за първи път направи предвижване напред както беше по корем. 😍

Бони, не сме го водили на нефролог. Да не ме бъркаш с някой друг? 😁

# 481
Рокетче, къде ходихте на нефролог вие? И при кой ЛЛ сте?
Малката вчера за първи път направи предвижване напред както беше по корем. 😍

Бони, не сме го водили на нефролог. Да не ме бъркаш с някой друг? 😁
Не минахте ли ехография на коремни органи на 6-мес.възраст 🤔

# 482
  • Германия
Моят след няколко дни ще стане на 9м, започна да пълзи преди 3-4 дни. Сам стабилно седеше от 6м, а сега почти паралелно с пълзенето го видях и че успя да седне сам 1-2 пъти. За сега се изправя на колене, но трудно че му тежи много дупето.

Не мисля изобщо да го държа за ръце да ходи, това е абсолютно грешно и излишно занимание

# 483
И ние почти не сме я държали (няколко пъти имам спомен на едната ми ръка се броят) 🤣и баща й викаше котка пешеходка 🤣
Лази..отива до нощното шкафче,хваща се и се изправя ...застава няколко сек.права
После правеше две крачки...7-8..над 20 и сега обикаля спокойно навсякъде🌞

# 484
Bonni, а дааа, минахме.
Чакай, че нещо съм се отнесла.
Бяхме при Рени Колева в ДКЦ (това за Стара Загора). Simple Smile

# 485
Bonni, а дааа, минахме.
Чакай, че нещо съм се отнесла.
Бяхме при Рени Колева в ДКЦ (това за Стара Загора). Simple Smile
Извинявай, че пак те занимавам с това, но имаш ли спомен какъв код ви беше направлението-педиатър или детска нефрология?

# 486
Моят след няколко дни ще стане на 9м, започна да пълзи преди 3-4 дни. Сам стабилно седеше от 6м, а сега почти паралелно с пълзенето го видях и че успя да седне сам 1-2 пъти. За сега се изправя на колене, но трудно че му тежи много дупето.

Не мисля изобщо да го държа за ръце да ходи, това е абсолютно грешно и излишно занимание
На мен това държане за ръце,ми е все едно да ме хване мен някой и да вървя на ръце.Ми хубаво,ма като не мога.И за мен е супер излишно.

# 487
Момичета при вземане на здравната книжка искаха ли ви акт за раждане или ЕГН на детето

# 488
Иска се копие и една бележка от личния лекар ми искаха на мен .

# 489
Да, ходих. Само акт искат.

# 490
Да, ходих. Само акт искат.
Това тези малките сини книжки ли са? Да попитам за какво се ползват, че аз на моето още не съм взела.

# 491
Ами жената в рзок каза, че основно за зъболекар и да не се притеснявам, че не съм я взела

# 492
Момичета, имам едно парче телешко 30 грама, предварително сварено и замразено. Как според вас е най-добрия начин да го размразя?

# 493
Ами жената в рзок каза, че основно за зъболекар и да не се притеснявам, че не съм я взела
На мен пък ми каза,че ако сме в друг град или събота и неделя стане нещо пак ще ни трябва.Ма в спешното съм ходила веднъж
за мене си и никой не ми е искал синя книжка.Че и аз не съм сигурна за какво е.

# 494
И аз не съм взела синята здравна книжка ...

Общи условия

Активация на акаунт