За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 24 477
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Май не работи. Трябва да показва температурата постоянно. Следващия път си вземи обикновен, в смисъл да не е дигитален.

# 511
Момичета, каква кошара за игра използват (ако използвате)?
Бебо почна да става много активен и вече не мога да го оставям на дивана ограден с възглавници. Говорихме днес с таткото да му вземем някакво "ограждение" за игра в хола.
Дайте мнения, моля! Simple Smile

# 512
Бебо почна да става много активен и вече не мога да го оставям на дивана ограден с възглавници. Говорихме днес с таткото да му вземем някакво "ограждение" за игра в хола.
Моето е на земята, да обикаля и опознава света.
Синът ми така от дивана, ограден с възглавници, с такава космическа скорост се приземи върху темето си, че не рискувам.

# 513
Рокет,личното ми мнение е,че няма ограждение,което да ги спре 😂
Нашата девойка се научи да пълзи и да се изправя по мебелите преди да стане на 7месеца.На 8 се катереше навсякъде.По детските площадки се качваше и слизаше сама по пързалките за ужас на майки с доста по-големи деца от нея.Като стана на 1г и проходи стана съвсем страшно 😂Съвсем спокойно си прескача кошарата и излиза,нищо,че е отворена и може да излезе като нормално дете през дупката хахаха

# 514
Viola, и мен от падане ме е страх.
Иначе, малкият в неговата стая и в спалнята е на пода и обикаля, но в хола ме в страх да го пусна.
Таткоро работи от нас и навсякъде сме разпънали кабели, удължители, разклонители... иска ми се поне засега да е в някаква кошарка.

# 515
Ние взехме тази и сме много доволни. Играе си с играчките, научи се в нея да седи и да се изправя сам. Сега е на 1г и 5 м и като се налага да свърша нещо, за да съм спокойна го оставям там.
https://www.hippoland.net/primi-sogni-koshara-za-igra-square-fiocco-rosa само, че е син цвят.

# 516
Viola, и мен от падане ме е страх.
Иначе, малкият в неговата стая и в спалнята е на пода и обикаля, но в хола ме в страх да го пусна.
Таткоро работи от нас и навсякъде сме разпънали кабели, удължители, разклонители... иска ми се поне засега да е в някаква кошарка.
Да, разбирам, то и при нас е змиярник, ама са на определени недостъпни от бебето места.
Кошарка имах с по-голямото дете, той стоеше в нея заедно с играчки. Това малкото обаче не иска да стои на такова малко пространство, та се наложи да ревизирам Simple Smile Пробвайте. Някои бебета обичат да си стоят на тяхно си килимче, от тези, дето са като пъзел.

# 517
Имаме съвсем обикновена кошара за игра, но много малко се задържаха в нея. От както взехме метални ограждения и заградихме "тяхната" част се родих. Хола ни е преходен с трапезария и всъщност тя остана за тях. Всичко е обезопасено, всички играчки са при тях, имат достатъчно място за пълзене и вървене. И не се чувстват откъснати, тъй като всъщност са си при нас. В момента са на 1 година.

# 518
И аз мия гърнето с гореща вода и сапун. Рибата я пека без сол и така я давам. Давала съм лаврак, ципура, дъгова пъстърва и сьомга /рядко/. Чернокоп също бих дала, но не бих се хванала да я готвя, че 1 път правих и не ми хареса. Joy
Кошара не сме ползвали. Като и утесня дивана я свалих да пълзи на земята. На ламинат сме. Но няма дръжки никъде по врати и шкафове. Не сме я ограничавали какво да пипа. Важното е да мине мерака и да й доскучае след като го разгледа. Кабелите бяха много вървежни за дъвчене. Хаха

# 519
  • Пловдив
Детето се ражда с обратна захапка, не я придобива според мен.
Аз го оставям на земята моя, макар, че още нито се обръща, нито пълзи.

# 520
Може да не се роди така, а последствие да стане.

# 521
Рокет,каквато и кошара за игра да вземеш е без значение,имат външна разлика.Аз исках да купуваме,но се отказах,на земята е от третия месец и да ти кажа,според мен най-добре опознават така без ограждения .Това е лично мнение .

# 522
Рокет, съмнява ме дълго да я ползваш такава кошара и само още една мебел ползвана месец ще е...
Ние също имахме преди разклонители и кабели. С малко организация ги изпоприбрахме всички, сложихме тапи на контактите и детето е свободно да бъде, където поиска, освен в мокрото. Там е ограничено със затворена врата. Така сме от 2 месец. Откакто се обърна е на пода винаги, сега на 11++ може да слиза от диван и спалня с дупето надолу, така че вече мога да я оставя на дивана, но това еот седмица две.

А тези кошари са ми много депресиращи. Самата мисъл детето да стои вътре, като я знам, какво е откривателче ме спича Sad

# 523
И ние обезопасихме шкафовете,ръбове и контакти,даже я оставям из всички стаи да ходи.Телевизора е на стената,кабелите прибрахме,само в кухнята не ходи,защото там пуша и все е отворено.За мен детето се развива на пода най-добре.

# 524
Бобчита, аз и шкафовете оставих. Всичко отровно и чупливо е във високите преместено. Два пъти си прищипа много пръстите и много рева. Вече внимава. А най-големият кеф е да св вадят неща от шкафовете, няма толкова интересни играчки, колкото това Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт