Хайде на театър - 8

• 98 310
  • 942
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ЗаСлон, не те разбрах - харесваш спектакъла, но не харесваш един от актьорите в него ли? Това всичко за 12 гневни ли се отнася?

# 511
  • София
Според мен точно това искаше да каже. 😀
"12 гневни" ми е в топ 5, страхотно представление.

# 512
  • София
Харесвам спектакъла 12те гневни,  харесвам и всички актьори в тези роли.
Само не харесвам размятането на стол буквално пред лицето ми  и прекаленото крещене.
Те са 12 съдебни заседатели и всички герои са различни по интелект, морал и темперамент. Много добре го изиграват Simple Smile
Как ми се гледа пак!

# 513
ЗаСлон, имам го качен в Ютюб, искаш ли? От онлайн постановката 2020-та. Скрит линк, разбира се.

# 514
Принципно обичам първите редове, но единственият път, когато съжалих, беше на представление в Народния, на което Деян Донков развя атрибута си на сцената. Grinning Не знам дали още го играе, беше преди няколко години.

# 515
# 516
  • София
Принципно обичам първите редове, но единственият път, когато съжалих, беше на представление в Народния, на което Деян Донков развя атрибута си на сцената. Grinning Не знам дали още го играе, беше преди няколко години.
Хм, това ако е в Хамлет, не беше той, а Леонид Йовчев. Но може и ДД някъде да се е развявал. Blush

# 517
  • София
В "Дон Жуан" са развяванията, ако не греша. 🤣

# 518
Да, точно в Дон Жуан. После се разходи и по седалките над главите на хората. Grinning

# 519
Да, точно в Дон Жуан. После се разходи и по седалките над главите на хората. Grinning
И падна върху мен по време на разходката по парапета. Разказвала съм.

# 520
И падна върху мен по време на разходката по парапета. Разказвала съм.
Сериозно ли?! Разкажи пак... Брутално, дано не си пострадала...

# 521
  • София
Ахахахаха, Денси, разкажи наистина - опитавм се да си представя тази ситуация и ме напушва смях. На теб сигурно не ти е било до смях, де...

# 522
  • София
Хаха, записвам си: "Дон Жуан - без децата."

# 523
  • София
Хаха, записвам си: "Дон Жуан - без децата."

Да, ако под деца разбираш такива до 13 години, иначе за тийнове е напълно подходящо. Това е едно от най-великите представления, които съм гледала, еталон за истински театър. Проблемът е, че Донкин го отряза от програмата на НТ и мога само да се надявам, че новият директор ще върне постановките на Морфов.
В една от сцените Дон Жуан се преоблича и е с халат, ако се е видяло нещо е станало случайно. Виж, в Братя Карамазови един от актьорите се рахожда чисто гол по цялата сцена 😂😂

# 524
  • София
Гледала съм го преди много време и изобщо нямам спомен за голи сцени. Както и за "Хамлет". Много ми е трудно със задна дата да преценя кое става за деца и кое - не. Имахме една ситуация с "Ромео и Жулиета" в Младежкия, бяхме заедно с още две семейства с младежи и голямата ми дъщеря се беше почувствала адски неудобно от някои сцени. Няма голи сцени, но да кажем такива със сексуален контекст. Вероятно ако бяхме насаме, без приятели, щеше да е друго.

Общи условия

Активация на акаунт