Хайде на театър - 8

• 98 257
  • 942
  •   1
Отговори
# 525
За мен няма случайни неща, всичко е обмислено добре. Simple Smile Ако не са искали да показват достойнството на Динката, е щял под халата да бъде с нещо, не дибидюс. Simple Smile
А иначе най-неприятната сцена за мен, от която се почувствах наистина неудобно, беше докато Владо Пенев полугол "уважаваше" млада девойка на един от балконите в Народния. Все си мисля, че можеше и без тази грозотия. Grinning

# 526
Каква хубава тема, скоквам и аз в нея.
Като човек, който дълги години живя в чужбина, а обожавам театъра, сега се опитвам да си наваксам, за съжаление не с голям успех. Две от постановките, които исках да гледам и чаках с огромно нетърпение, ги отмениха, едната даже два пъти. Говоря за моноспектакъла на Мариус, видях,че сте го го коментирали в преден пост. А другата е "Когато гръм удари, как ехото заглъхва". Тази искам да я гледам, откакто заопочна да се играе. Сега пак съм купила билети за февруари, дано този път се състои.
Иначе успях да гледам "Бащата" и ми хареса много, Владо Пенев беше страхотен. Гледах и "Грамофонът" и дотса се посмях. Два пъти бях на Поетите Лайв, не е точно театър, но винаги ми въздейства емоционално много и ми харесва.
А в пътите,когато съм се прибирала до България, когато не живеех тук, също успях да гледам няколко постановки, една, от които горещо препоръчвам, е Чамкория със Захари Бахаров.
Общо взето тетаър никога не отказвам, голяма страст ми е и съм готова да гледам всичко при възможност.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 08:55 от philipa_

# 527
  • София
Всеки театър отменя представления в момента, но в Народния е нещо страшно просто. Въбще играят ли нещо там, не знам.

# 528
  • София
Имах билети за 2 постановки там, паднаха. Сега се чудя за февр. ли да презаверя или направо за март, като гледам какво ще е и през февруари.

# 529
Галерия Стриндберг в "Азарян" е хубаво представление, гледайте го.

# 530
  • София
Всеки театър отменя представления в момента, но в Народния е нещо страшно просто. Въбще играят ли нещо там, не знам.

Играят. Миналата седмица гледах две представления - Бурята и Народът на Вазов. Бяхме купили билети за тях два месеца по-рано. И двете се играха в големия салон и почти нямаше свободни места. Тук-там се виждаха единични свободни места.
Другата седмица имаме билети за “Лисичета”. Засега не е отменено.

# 531
Аз имам билети за петък. Колко време предварително отменят обикновено?

# 532
  • София
Отменяли са и час преди представлението. Случи ни се веднъж - преди да влезем за представлението минахме през касата да върнем едни предишни отменени билети и жената на касата точно получи информация, че и постановката за вечерта пада.

# 533
  • София
А в Народния заради болни актьори ли отменят или по някаква друга причина? И аз имах желание, но толкова отменени постановки, че реших да не рискувам, а и ми е трудно да се ориентирам какво изобщо се играе.
Но то там повечето постановки са с голям актьорски състав и 1-2 като са болни или карантина, сигурно е сложно.

# 534
  • София
Ами на мен почти всеки ден ми излизат известия за отменени постановки във ФБ.

# 535
  • София
А в Народния заради болни актьори ли отменят или по някаква друга причина? И аз имах желание, но толкова отменени постановки, че реших да не рискувам, а и ми е трудно да се ориентирам какво изобщо се играе.
Но то там повечето постановки са с голям актьорски състав и 1-2 като са болни или карантина, сигурно е сложно.
В конкретния случай се оказа, че не само актьори, а и техническият персонал са болни. Но пък е лесно да се върнат билетите и обикновено връщам, после купувам пак и така докато ми се получи. За "Любовникът" например трети път купувам билети, дано да успеем този път и да видим постановката.

# 536
И падна върху мен по време на разходката по парапета. Разказвала съм.
Това задължително ще отида да го гледам! 🤣🤣🤣👌Благодаря!
П. П. И в "Канкун" в МГТ, и в "Сладка смърт" във Възраждане, ще имате удоволствието да разглеждане атрибути🤣👍
ПП. ПП. За отменени постановки проверявайте в сайта на съответния театър буквално час преди постановката. И моята за довечера се отмени...

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 10:01 от Джинджър@

# 537
  • софия
Ако някой иска Чамкория. Все още има билети.
Най-накрая на мен ми дойде музата за Мариус и взех билети за март.

# 538
  • София
И падна върху мен по време на разходката по парапета. Разказвала съм.
Това задължително ще отида да го гледам! 🤣🤣🤣👌Благодаря!
П. П. И в "Канкун" в МГТ, и в "Сладка смърт" във Възраждане, ще имате удоволствието да разглеждане атрибути🤣👍
ПП. ПП. За отменени постановки проверявайте в сайта на съответния театър буквално час преди постановката. И моята за довечера се отмени...
  Е, споделете и за мъжете нещо интересно...Grin

пп= Е добре как може да не се прецакаш - да биеш път поне?
Вярно ли са се вдигнали билетите?

А иначе най-неприятната сцена за мен, от която се почувствах наистина неудобно, беше докато Владо Пенев полугол "уважаваше" млада девойка на един от балконите в Народния. Все си мисля, че можеше и без тази грозотия. Grinning
Това не го схванах? прост шоп//

# 539
Моноспектакълът на Бойко Кръстанов струва ли си?

Общи условия

Активация на акаунт