The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 56 430
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Моите доста изсветляха от гликоловия тоник,но много суши пущината .... Не съм ползвала витамин Ц под никаква форма на марката,но за да ви излизат пигментни петна нещо куца в рутината. Ретиноида нанасяте само вечер и сутрин почиствате основно нали?
Аз ползвам 5% в сквалан и изключително много ми харесва действието му. Но.....стигнах до извода,че кожата иска жестока хидратация когато я третираме с киселини и ретинол,за да се поддържа баланса.

# 706
Про мен се получиха малки кафеви петънца преди години от стоене вкъщи без слънцезащита, на челото от страната на прозореца, заради УВА лъчите, които не се спират от стъклото. Оттогава съм със СПФ 365 дни в годината. С времето и различни серуми леко избледняха, но аз още си ги виждам и ме дразнят.

# 707
Момичета, някоя от вас ползвала ли е ретиноли по време на кърмене? Чета противоречиви неща,а ми се иска да почна пак поне с нискодозираните. Бебето е на почти месец.

# 708
Сноууайт, изчакай с ретиноидите. Като спреш кърменето, ще имаш достатъчно време да ги ползваш.

# 709
Момичета, някоя от вас ползвала ли е ретиноли по време на кърмене? Чета противоречиви неща,а ми се иска да почна пак поне с нискодозираните. Бебето е на почти месец.
Ех, изпуснала съм те! Честито, Сноу! Изчакай с тези точно акъивни вещества, има време!❤

# 710
Аз влизам, за да питам, има ли нещо, което искате да сложа в първи пост?

# 711
Здравейте имам едно питане. Каква рутина ползвате през лятото? Като изключим ретинола и киселините (защото си ме е страх да ги ползвам лятото), каква превенция срещу бръчки оставяте в рутината си?

Пс: доволни ли сте от слънцезащитата на марката? Тежка ли е, лепне ли?

# 712
Ех, изпуснала съм те! Честито, Сноу! Изчакай с тези точно акъивни вещества, има време!❤

Благодаря ти! Heart
Ще изчакам тогава.

# 713
А кога се нанасят ретинолите? Аз пробвам след измиване и хилауронова киселина, но не е ок - става като лющене.

# 714
А кога се нанасят ретинолите? Аз пробвам след измиване и хилауронова киселина, но не е ок - става като лющене.
Аз си ги нанасям вечер на напълно чисто и сухо лице.

# 715
  • Варна
Почистване,розова вода,хелурон,чакам да дръпне,което е 2-3 мин,ретиноидът и върху него нощен крем.При мен няма шанс да нанеса хелурон без воден сандвич защото ще се превърна в свинкс. Кожата ми е суха и без да я обезводнявам допълнително.

# 716
Писах и в друга група, но сега се усетих, че има специално за The ordinary. Та, ако някой може да ми помогне как да използвам тези продукти. До сега ползвах скинорен(вечер) и крема биотрейд. Исках да пробвам останалите продукти от снимката, също и ретинол на ТО, но нямаше наличен на живо в магазина.
Ако някой може, да ми даде съвет! 😄
Благодаря ви!!

# 717
Ниацинамид се слага сутрин и/или вечер като пръв продукт върху кожата, защото е серум.
Natural MF е хидратиращ крем, за сутрин е хубав.
Скваленът от снимката е за подхранване на суха до много суха кожа и се слага на влажна кожа. Ако ще го ползвате - първо него, отгоре ниацинамид и след това крема NMF.

# 718
  • Варна
Здравейте,
От месец използвам продуктите на ТО и  съм доволна засега, но имам въпрос. През сайта си направих рутина, която включва три пъти в седмицата вечер Azelaic Acid 10%, но след като го нанеса усещам много неприятно парене по лицето. Това нормално ли е според вас?
Нанасям го в следният ред: Squaline cleanser > Marine hyaluronics > Niacinamide > Azelaic acid.
Мислите ли, че това парене се получава от комбинацията при нанасяне или просто е реакция на кожата ми към самият продукт?
Не смея много да експериментирам, защото още не ми е много ясно кое след кое може да се ползва, затова питам тук.

# 719
Раздразнена ли ти е кожата по някакъв начин? Имаш ли някакви ранички, пъпки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт