КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте дами!
Днес моя приятелка тегли от моите карти за нов човек в живота и с въпрос какво очаква той от нея и отношенията им. Картите ги изтегли лично тя. Предупредих я че не съм добра в разчитането, затова и сега пиша на вас преди уви да я сваля на земята. Паднаха и се крал чаши кралица чаши и 9 чаши. Много чаши много нещо. Според мен картите показват нея и нейните копнежи за щастлива дългосрочна партньорска връзка (по крал и кралица чаши), но и че ще бъдат неудовлетворени желания (по 9 чаши). Ще кажа аз защо тълкувам 9 чаши така - на мен винаги 9 чаши ми излиза като неудовлетворено напразно желание, не знам - друг човек тегли и може при нея да не е така. Можете ли да съдействате с потвърждение на моето тълкуване или пък ще се радвам да чуя и различна гледна точка пък ще видим какво ще стане Simple Smile
Емоции, развлечения, удоволствие, разгул Simple Smile Това му е сега в главата. Simple Smile

# 331
Здравейте дами!
Днес моя приятелка тегли от моите карти за нов човек в живота и с въпрос какво очаква той от нея и отношенията им. Картите ги изтегли лично тя. Предупредих я че не съм добра в разчитането, затова и сега пиша на вас преди уви да я сваля на земята. Паднаха и се крал чаши кралица чаши и 9 чаши. Много чаши много нещо. Според мен картите показват нея и нейните копнежи за щастлива дългосрочна партньорска връзка (по крал и кралица чаши), но и че ще бъдат неудовлетворени желания (по 9 чаши). Ще кажа аз защо тълкувам 9 чаши така - на мен винаги 9 чаши ми излиза като неудовлетворено напразно желание, не знам - друг човек тегли и може при нея да не е така. Можете ли да съдействате с потвърждение на моето тълкуване или пък ще се радвам да чуя и различна гледна точка пък ще видим какво ще стане Simple Smile
Емоции, развлечения, удоволствие, разгул Simple Smile Това му е сега в главата. Simple Smile
Благодаря за включването Силки! Да, това е класическото значение на 9 чаши като цяло (за мои си гледания вече обаче казах какво означава). А как обаче се тълкуват двете дворцови карти от една боя в тази комбинация и защо не в класическия смисъл на комбинацията? Много ще се радвам да споделиш твоето опитно мнение, за да науча и аз нещо ново Simple Smile

# 332
какви я вършихме, какво си мислехме, какво стана?
въпосът беше 'какво ще се случи между нас до края на март?'

# 333
Здравейте дами!
Благодаря за включването Силки! Да, това е класическото значение на 9 чаши като цяло (за мои си гледания вече обаче казах какво означава). А как обаче се тълкуват двете дворцови карти от една боя в тази комбинация и защо не в класическия смисъл на комбинацията? Много ще се радвам да споделиш твоето опитно мнение, за да науча и аз нещо ново Simple Smile
Крал и кралица от една боя за мен никога не са двойка в живота. Може да са в отношения, но не ги разглеждам като стабилни и перспективни, твърде еднакви са. Тук точно сласт струи от картите и съзнанието, че имат повече от един вариант, имат избор. И затова няма никаква дълбочина. Иначе тези двамата могат да се омайват и надлъгват до безкрай. Simple Smile

# 334
Здравейте дами!
Крал и кралица от една боя за мен никога не са двойка в живота. Може да са в отношения, но не ги разглеждам като стабилни и перспективни, твърде еднакви са. Тук точно сласт струи от картите и съзнанието, че имат повече от един вариант, имат избор. И затова няма никаква дълбочина. Иначе тези двамата могат да се омайват и надлъгват до безкрай. Simple Smile
Много готино казано, благодаря за разяснението Simple Smile Иначе аз като страничен наблюдател мога да кажа че имат много сходен маниер, него не го познавам много добре, но може би затова са от една боя на картите. Да, моята приятелка е много харесвана и има много опции, за него не знам Simple Smile

# 335
И на мен ми липсва а.ник. Каза, че ще вземе почивка. Дано се върне скоро.
Когато зададох с карти въпрос за здраве, директно каза "не се наемам, много сериозен въпрос". Мисля, че така трябва да се постъпва, а не да се плещят глупости за сериозна тема. Евала.

# 336
И на мен ми липсва a.nik, винаги е била толерантна, независимо от въпроса и собственото ти тълкуване на картите, глупаво ли е, не е ли.

# 337
Когато се гледат карти за здраве е наистина смешно да не се знаят даже имената на картите.Това са сериозни въпроси и не са за всеки.Всеки има право на мнение и menarini е написала, че картите за здраве не са за всеки,не е кой знае колко обидно това...
Хора,които работят с картите от години не си позволяват да гледат за здраве,да не говорим за напълно начинаещи.

# 338
Когато се гледат карти за здраве е наистина смешно да не се знаят даже имената на картите.Това са сериозни въпроси и не са за всеки.Всеки има право на мнение и menarini е написала, че картите за здраве не са за всеки,не е кой знае колко обидно това...
Хора,които работят с картите от години не си позволяват да гледат за здраве,да не говорим за напълно начинаещи.
Разбирам раздразнението, но аз си позволих да гледам за моето си здраве. През ум не ми е минало със малкото което съм чела за картите да тълкувам за друг човек. Глупаво или не тълкуването, съм написала е според книгата и никъде не съм твърдяла, че е издържано. Аз казах, че започвам тепърва да се уча.  
Разбирам да се бях развихрила да пиша на всеки един, питащ тук.....

Във въпроса които съм задала не се съдържа само медицинската страна на нещата, във крайна сметка ще се получат нещата или не си е въпрос на късмет и природа.
Сега дали и колко познавам картите...ще се науча, дали тълкуването ми е вярно..всъщност не ми дават на този етап тези карти отговор.
Аз че не биваше да го задавам тук въпроса и да слагам снимка на картите не биваше, но и такава агресивна реакция не очаквах.
Прикючвам на тази тема, изпуснах си достатъчно нервите тук за нещо безмислено. Във крайна сметка всичко е въпрос на гледна точка. Моята е различна от тази на даващите тон във темата. Доста ми докривя, че заради мой въпрос стана толкова грозно тук, а темата я четях със удоволствие...

# 339
Момичета, много съм изненадана и разбира се поласкана, за положителните и хубави думи и за искреността ви! Не съм предполагала, че мога да липсвам в темата на доста от вас, защото винаги съм се съмнявала във възможностите и знанията и дарбата за Таро. Доста ми е натоварено напоследък и затова не се включвам, а Таро ми отнема повечко време и мислене, защото малко трудно ги разбирам някои комбинации. Когато съм свободна ще пиша и ще помагам.

# 340
Всичко се учи,но е добре човек и да може да приема критика.И това е само,за да се научи.Всички сме били начинаещи и темата е полезна,за да напредваме и да се учим.Има хора,пишещи тук,които наистина разбират от карти,за мен лично menarini е една от тях. И аз съм качвала,комбинации за здраве и не е било много правилно,взела съм си забележка.В началото съм тълкувала картите по нелеп начин,отново съм си взела забележка.Не винаги човек,който пише малко по-остро иска да се заяжда.Ако човек иска да се учи наистина,би искал да се учи от по-добри и напреднали хора,иначе за какво  си качваме картите тук.
А.nik и на мен ми липсват твоите анализи Heart

# 341
И аз се включвам с един въпрос.Дали ще има обаждане до края на седмицата,свързано с работна среща.Паднаха се само големи аркани.Тълкувам като не и заради тях и затова,че Силата е последна.Как мислите вие.Жрица,Светът,Сила

Заповядай:

Три големи аркана, като снимка на ситуацията! Комбинацията започва с Висшата жрица и нейните съмнения, страхове и незнание и тъй като е първа карта, направо се е " заключила" т.е не дава нито информация нито случване. После идва Светът, който е готов да обърне ситуацията и да промени всичко, за съжаление обаче след него е Силата, а тя усложнява комуникирането и най- важното е свързана с компромис и намеква за въртележката на знака безкрайност, както и от самата цифра 8, от която засега няма измъкване. А ако трябва да е с едно изречение, нещата ще се поусложнят малко.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:39 от a.nik

# 342
Много ти благодаря а.nik,че се включи по моите карти.Heart

# 343
Всичко се учи,но е добре човек и да може да приема критика.И това е само,за да се научи.Всички сме били начинаещи и темата е полезна,за да напредваме и да се учим.Има хора,пишещи тук,които наистина разбират от карти,за мен лично menarini е една от тях. И аз съм качвала,комбинации за здраве и не е било много правилно,взела съм си забележка.В началото съм тълкувала картите по нелеп начин,отново съм си взела забележка.Не винаги човек,който пише малко по-остро иска да се заяжда.Ако човек иска да се учи наистина,би искал да се учи от по-добри и напреднали хора,иначе за какво  си качваме картите тук.
А.nik и на мен ми липсват твоите анализи Heart

Благодаря ти ,не се смятам за напреднала и категорично не съм !

В гледания за здраве,картите имат други значения .Преди да пишете,поинтересувайте се .Насреща ви стои жив човек .
Няколко пъти любезно намеквах,че такива карти реално могат да разчетат единици и те,за съжаление,не пишат и не четат тук.

Изключително се радвам да видя a.nik отново в темата !

# 344
Много ти благодаря а.nik,че се включи по моите карти.Heart

Картите обаче отразяват и теб, това е като закономерност, когато теглиш за друг човек, Таро освен да отговори на въпроса, отразява и самата теб. Та, за теб, има доста страх в картите, трябва да си обърнеш внимание, защото докато " спасяваш" някой друг, забравяш себе си и нуждите си и тогава .........ако има кой на теб да подаде ръка или да ти помогне, приеми!

Общи условия

Активация на акаунт