СПА хотел с външен отопляем басейн

• 26 910
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
https://wishmore.eu/

Вижте този, ние бяхме в къщичките, басейнчетата им са мънички, но са си на ваше разположение денонощно. В хотелската част е по- голям. Водата направо си пареше, храната не беше лоша, цените нормални

# 76
Вила Левенти,село Баня Разлошко наемаме всяка година 6-7 човека за по три дена -има собствен минерален басейн ,външен.Можеш да поръчаш храна до къщата ,както и да ядеш навън.Аз съм много доволна.Там е също и един комплекс изгрев с голям каменен минерален басейн и там е супер.

# 77
Варненки, ходите ли в басейн Приморски?

# 78
Може ли някой да ми препоръча хотел с топъл външен басейн, в който се допускат деца и има топла връзка с вътрешния басейн? Идеята ми е да може с плуване да се влиза и излиза. Ако хотелът предлага и забавления за деца в градинска възраст, би било чудесно.

Без претенции за локацията, ако е в планина - още по-добре. Ски не караме, но пък караме шейни Simple Smile

# 79
Може ли някой да ми препоръча хотел с топъл външен басейн, в който се допускат деца и има топла връзка с вътрешния басейн? Идеята ми е да може с плуване да се влиза и излиза. Ако хотелът предлага и забавления за деца в градинска възраст, би било чудесно.

Без претенции за локацията, ако е в планина - още по-добре. Ски не караме, но пък караме шейни Simple Smile
Хот Спринг в село Баня и Интерхотел в Сандански имат топла връзка между вътрешен и външен басейн. Дали пускат малки деца нямам идея. Питайте си в хотелите, както и дали предлагат анимация за малки деца.

# 80
И в двата пускат малки деца

# 81

Дианамар в Павел баня

# 82
В търсене съм на фамилна къща под наем със собствен минерален / топъл външен басейн под наем за началото на месец май.
Първоначално търсех ОИ спа хотел, но след прочетеното мисля че къща със собствен басейн ще е по - уютно за нас.
Благодаря!

# 83
В търсене съм на фамилна къща под наем със собствен минерален / топъл външен басейн под наем за началото на месец май.
Първоначално търсех ОИ спа хотел, но след прочетеното мисля че къща със собствен басейн ще е по - уютно за нас.
Благодаря!
Белите къщи в с.Баня.

# 84

Дианамар в Павел баня
Дианамар има топла връзка, но водата не е подходяща за деца.
Водата в Павел баня е с радон, прави чудеса при проблеми с периферната нервна система, но за деца по-добре другаде...

# 85
Защо водата не е подходяща за деца?

# 86
Написах - заради радона.
Радиоактивна е.

# 87
  • Русе
Благодаря ви за тази информация! Около мен напоследък всички се втурнаха на минерални басейни, то Павел баня, то Хисаря, то Овча могила, но никой не знае за какво точно е въпросната минерална вода. Като кажат "минерална" все едно свещена казват!

# 88
Благодаря ви за тази информация! Около мен напоследък всички се втурнаха на минерални басейни, то Павел баня, то Хисаря, то Овча могила, но никой не знае за какво точно е въпросната минерална вода. Като кажат "минерална" все едно свещена казват!
Да свещена е, богатство е и лекува, но не е за всеки! Има различни минерални води, отделно че в много хотели в басейните водите се разреждат, точно за да не са вредни при по-продължително къпане. Като цяло обаче мин.  води основно се ползват с лечебна цел и действително не са препоръчителни за деца. Не случайно в Спа зоните обичайно не се допускат малки деца.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 22:36 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт