СПА хотел с външен отопляем басейн

• 28 848
  • 95
  •   2
Отговори
# 90
актуални препоръки да имате, ще съм благодарна!
за пролетно време начално лято, да става и за плаж, но да е топличък басеина Simple Smile
да са разрешени домашни любимци.
Може да пробвате хотел Св. Ив. Рилски в Банско. Не е с минерална вода, но басейните и джакузитата са много приятно топли. Допускат и кучета, но не мога да кажа при какви условия. Пролетно - лятно време има добри оферти плащаш 3, ползва 4 нощувки. Имат много добър Спа център, но е само за възрастни 16 + https://www.saintivanrilski.com/?utm_source=google&utm_medium=c- … _campaign=SIR-GMB

# 91
Ние наемаме една къща в село Баня до Банско - има собствен минерален външен басейн ,сауна и джакузи.Много е хубава и не беше скъпа.Собствениците са Шаламанови ,но къщата не се сещам как се казваше ...

Едит : Вила Левенти  ( намерих я )

# 92
Моля за мнение за Вила Роса-Наречен
Ходил ли е вече някой от Вас?
Благодаря

# 93
а от иван рилски до центъра хубава разходка ли е или трябва с кола, че не мога да си представя точно...

гледах левенти, но ни се искаш някакво място, където да можеш да се разходиш вечер, с места за хапване, т.е. банско, а не баня...

не държа басеинът да е минерален, важното е да е топъл, да си направим нещо като плаж с басеин в началото на юни

# 94
а от иван рилски до центъра хубава разходка ли е или трябва с кола, че не мога да си представя точно...

гледах левенти, но ни се искаш някакво място, където да можеш да се разходиш вечер, с места за хапване, т.е. банско, а не баня...

не държа басеинът да е минерален, важното е да е топъл, да си направим нещо като плаж с басеин в началото на юни
Ами не съм се резхождала пеша, но според моите приятели е около 15 мунити до центъра. В хотела храната е много добра и това е едно от предимствата му. Посещаваме хотела, точно с идеята да не търсим хранене навън. Залагаме  на пълен релакс и Спа удоволствия за 3 - 4 дни. Банско ми е до болка познато за толкова много години посещения, така че не държа на разходки. Пакетите са на база НВ с включени всякакви напитки и ALL inclusive. Само на база нощувка мисля, че е възможно единствено настаняване във вилите към хотела, които обаче нямат топла връзка с него и някои от тях са доста отдалечени, иначе апартаменитите са много хубави. За начините за настанаване без изхранване е най-добре да си попитате в хотела. Водата в басейните е с много приятно топла, без да е гореща или пък студена. Външният басейн и външното джакузи дори са малко по-топли. За плаж юни едва ли ще става, т.к. си е планина, високо е и е хладно.  За някоя слънчева баня до външния басейн и то най-късно до ранният след обяд ще се получи. За препоръчване е посещението да ви е през делнични дни и извън празнични такива, иначе е доста пълно с гости.

# 95
В село Баня определено има къде да седнеш и да ядеш ,селото е курортно и има хотели и ресторанти ,пък и Банско е много близо.

Общи условия

Активация на акаунт