Размяна на парфюми - 69

• 68 314
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
Защо не споделиш и за некоректната дама? Редно е да се знае...
Arusi е объркала своето предлагано количество от посочения Амуаж

# 661
Ами вярвам че е станало  случайно.Човекът просто объркал

# 662
Arusi е объркала своето предлагано количество от посочения Амуаж
Това е ясно, за друго става въпрос - днес е получила менте от размяна, страшното е, че е от НАШИЯ форум!

# 663
Да,това наистина е  вече  страшно.
Защото винаги съм била спокойна че тук няма ментета

# 664
Това е супер неприятно! Може би би било справедливо да знаем "героите"!?

# 665
....
Това е ясно, за друго става въпрос - днес е получила менте от размяна, страшното е, че е от НАШИЯ форум!
О, нима? Извинявам се за неуместното ми включване тогава, от теб разбирам. Това е доста неприятно, ако е истина

# 666
В такъв случай аз също смятам че трябва да се каже коя е тази некоректна дама.
Аз следя размените от отдавна и имам подозрения само от постовете на една конкретна потребителка, но все пак без доказателства нищо не мога да кажа даже и да ми изглежда очевидно.

# 667
e_luchik Поддържам

# 668
Скоро при размяна при мен също попадна менте,в което съм абсолютно сигурна,защото ползвам парфюма от години.Дамата нямаше вина ,защото тя също го бе получила от размяна.Аз го проследих и разбрах от коя съфорумка  е дошъл парфюма.Не съм споделяла имена,защото не знам дали и тя е била наясно.

# 669
Аз бих попитала дамата, за да се изясним и да прекъсне това подаване на ментето. Премълчаването не е ок, според мен.

# 670
О моля,споделете. Тези неща трябва да се знаят. Винаги има вероятност разменящият да не знае, че парфюма е менте,но....може и да си знае де. Аз съм имала един такъв случай,за щастие до размяна не стигнахме, миналата година горе долу по това време беше. Потребителката си изтри профила. От известно време имам съмнения за една друга,ама нямам солидни доказателства , пък и скоро не се е включвала Grinning

# 671
Повечето от нас които редовно участваме в тази и другата тема чувстваме, че можем да се доверим един на друг и е много грозно когато хората се възползват от това. И аз смятам, че при съмнение за автентичност или друг не упоменат проблем и липса на съдействие от другата страна (да се върнат обратно или друг вариант по договаряне) е редно да се обяви кой е некоректният потребител и какъв е случаят.
Аз съм имала 2 неприятни случая за около 3 години и не съм споменавала, защото вината до някъде беше моя че и в двата случая си замълчах. Но лошото чувство си остана.
Веднъж получих стар или неправилно съхраняван парфюм, веднъж при заявено количество 30 мл в непрозрачен флакон дойдоха не повече от 10 и това е ако съм щедра в преценката си. Стана ми много тъпо, точно тъпо е думата, хем защото дадох парфюм, който не ми беше неприятен, а просто много харесах предложения и исках с удоволствие да ги ползваме разменени, хем защото не бих допуснала чак такова разминаване да има в количеството и не съм искала нито да мери на везни, нито прегледи на пратката. Тъпо. Изпръсках тези няколко капчици с удоволствие обаче.

От друга страна съм получавала пробички като подарък също и ми е било толкова приятно - благодаря ви, момичета! 💐
Нека запазим взаимното доверие.
И аз виждам тук един причудлив пост, но той така си стои май доста време 🤔

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 19:15 от amareto

# 672
Уж следя темата , а не съм в течение за мене и некоректно, или има изтрити постове ?

# 673
През есента на мен ми се случи подобно нещо.
Получих парфюм от размяна тук, като не ми допадна и го пуснах за размяна. Писа ми дама, която беше доста настоятелна, искайки отливка от него. Денят, който хванах бутилката да отливам, нещо ми направи впечетление и след няколко изгледани клипове и снимки, стигнах до заключението, че съм получила менте. Проследих и се оказа, че парфюмът се е въртял поне година в този форум и е минал през 5-6 дами, като нито една не е забелязала.
По ирония на съдбата, се оказа, че дамата, която го е пуснала да се върти във форума, Е СЪЩАТА, която настояваше за отливки. Писах няколко съобщения, като постоянно получавах всякакви оправдания и накрая спря и да ми отговаря. Не съм се занимавала от тогава, пих чаша студена вода и дадох парфюма на моя близка да го изразходи.

# 674
Парфюмът,който получих и беше менте е la vie est Belle intense.Надявам се да не го видя повече в размените

Общи условия

Активация на акаунт