Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз също не вярвам в случайностите , но дори истината да е някъде там , едва ли ще я разберем Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък темата ни е станала по весела и оптимистична Heart

# 106
Здравейте момичета!

Ма, то нашето момче не го уби катастрофата! Убиха го с отношение!
Да вървят по дя@@лите и бездушното Ефе и всички които му се кланят! Да вървят по дя@@лите фалшивите им справедливост и морал!
Фалшиви герои!

Приказката да ценим хората около нас, докато ги има е доста валидна в случая. Никой не оцени Гедиз, никой не запомни добротата и щедростта му, всички побързаха да му обърнат гръб, да го съдят, да го заклеймят...
Хора, на които е помагал, хора в чиито болки е горял...
Какво от това, че има кой да ти носи ковчега, да хвърля пръст над него, да рони сълзи на гроба ти, под строй да ти четат молитва, когато същите са те е погубили с отношението си приживе?!
По- добре Рефика сама да беше погребала сина си. Санджар отиде при него, само защото разбра, че не е тръгнал към Наре. Повече от всичко искам да види последното повикване в телефона му!

Гедиз притежава нещо, което Санджар никога няма да има- класа!
И тази класа не идва от родословието му, а от характера и манталитета.
Можеше ли Гедиз да каже на фалшивите моралисти в кафето, защо точно е женен за Наре? Можеше ли да срине авторитета на Ефето с две приказки и публично да го унижи, както направиха с него?
Да, но това нямаше да е Гедиз ага.
Гедиз ага няма нужда от помпозност и демонстрации, той няма нужда от селското одобрение, той е над тези неща. Преглътна и си тръгна смирен, защото няма угризения, съвестта му е чиста, макар и сърцето да кърви.
Съжалявам Санджар Ефе, но Гедиз ага те бие по точки! И вече нямаш шансове да го изравниш. Пропиля ги всичките.

# 107
  • Яко в Матрицата...
Да, Фили Simple Smile, повече слънце трябва да има в темата, в унисон с времето навън Nature Sunny

Една снимка от времето “а бяхме млади” Grinning

Джули Heart, ellerine sağlık Grinning

# 108
Джули, аферин, къз Heart

# 109
# 110
  • Яко в Матрицата...
Джули, благодаря ти за поста! Heart Емоционален, но много верен поглед върху събитията от последната серия.

# 111
Джули, както казват комшиите, "Bazı kahramanlar pelerin takmaz!"  -  Някои герои не носят пелерина Sunglasses

# 112
Момичета, а Ураз каза ли нещо интересно пред журналистите, освен че е посетил Несли, което много ме зарадва Heart

Мисля, че вече е време да се запозная и с Кадир в някоя роля Simple Smile

# 113
Веднага ти препоръчвам "Научи ме да обичам" с Кадир.

Ураз потвърди за сериала с Джем за Нетфликс. Видял се е с Несли, по-добре била, почивала си вкъщи. Питаха го за оная мацка дето имаха снимка прегърнати, пр агента му. Дали било вярно, че отдавна се виждат. Нямало такова нещо. Питаха нещо друго има ли при него, той вика - какво да има, току-що се върнах в Истанбул.

# 114
Благодаря ти Еви Hug
При първа възможност ще го гледам. Но бих искала и да го гледам в нов проект, заради лафа с вас Smirk

Това много бих искала да е вярно Blush

# 115
  • Яко в Матрицата...
Джули, и аз ти препоръчвам сериала. Кадир много ми хареса там, че и ролята му. А и е около 22-23 серии, ако не ме лъже паметта.

Това с Япъма за мен са фенски мераци ... Ма знае ли човек Joy

# 116
За мен също са фенски мераци, иначе имам голям сантимент към Япъма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Джули Hug , добре написано Heart
Класата нито се купува , нито се наследява .Или я имаш или не .
Както обичам да казвам Гедиз беше джентълмен , но нямаше място в конаци , сокаци и други каци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Искат си го хората Joy Изобщо да не мисли за почивка Smirk

Рядко виждахме Наре усмихната, а толкова и отива Heart Eyes

# 119
Девойки Hug

За добро утро ви водя тези красавци Heart Eyes
Въпреки всичко, въпреки всички, никога не се усъмнихме в любовта им Heart

Общи условия

Активация на акаунт