Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Чукур, чувал ли си за закон и правосъдие?
Нямам други въпроси.
От този човек спасението беше само смъртта му. Изнасилвач, манипулатор и т.н.
То е и до човек как приема убийството в един сериал. Все едно в други сериали е нямало такива неща.
Ще спомена и Чукур колко много убийства има...

# 136
  • Кърджали
И защото убийството се приема за нормално, щом убиващият е преценил че си заслужава, затова миналата седмица пак имаха случай на брутално убита от мъж си жена. Ама тя си го е била заслужила (предполагам)
В мафиотски сериали да се стрелят, убиват колкото искат. Но в другите  е крайно време да спрат да го сочат за нещо нормално, а зрителите да го оправдават, щото нали така трябвало.

Четох озета. Санджар бързо почва да забравя легендарното.
Май и Мелек скоро ще излезне от историята като гледам.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:26 от Aлекcандрa

# 137
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Големи красоти пускате тези дни 💗.
За нелогичността в сериала не ми се пише. Каквото имаше да казвам, съм го писала.
Сега ще чакам новиви за бъдещи проекти на Несли, Кадир, а защо не и Ураз😉.

# 138
  • Яко в Матрицата...
Алекс Hands Clap

Едно Несли, от едни други времена Grinning Една от любимите ми снимки от Инста й Heart Eyes

# 139
  • между морето и небето
Алекс, как така Мелек ще излезе? Ефето няма ли да 'и намери нова майка?

# 140
  • Кърджали
Има някакъв проблем - косата ѝ капела, но тя не казва на никой. Предполагам ще излезе някакъв сериозен здравословен проблем. Това са ск моо разгадавания, но вече всичко очаквам.

# 141
Не съм чела озета, не ме и интересува. Падането на косата на Мелек беше още от предния епизод.
Може да е следствие на стреса, а да не е някакъв сериозен здравословен проблем.
Това дете има нужда да говори за тъгата си, а не да я потиска , не от игри на щастие, нови кукли и широки подправени усмивки.
Семейство Ефеоглу отново не схващат правилно нещата.

# 142
  • Плевен / София
Не съм чела озета, не ме и интересува. Падането на косата на Мелек беше още от предния епизод.
Може да е следствие на стреса, а да не е някакъв сериозен здравословен проблем.
Това дете има нужда да говори за тъгата си, а не да я потиска , не от игри на щастие, нови кукли и широки подправени усмивки.
Семейство Ефеоглу отново не схващат правилно нещата.
Тя и Наре раздаваше широки усмивки докато се готвеха за сватба....пък нещата излязоха много тъжни....
Всеки вижда, това което иска...

# 143
И защото убийството се приема за нормално, щом убиващият е преценил че си заслужава, затова миналата седмица пак имаха случай на брутално убита от мъж си жена. Ама тя си го е била заслужила (предполагам)
В мафиотски сериали да се стрелят, убиват колкото искат. Но в другите  е крайно време да спрат да го сочат за нещо нормално, а зрителите да го оправдават, щото нали така трябвало.

Четох озета. Санджар бързо почва да забравя легендарното.
Май и Мелек скоро ще излезне от историята като гледам.
Ъ, какво общо има убитата от мъж жена? Тука говорим за сериал, в който мъж убива мъж като по на филм. Нито е първия, нито последния сериал/филм, в който има убийство. Айде моля ви се...

# 144
Значи, тъй ли пък не разбрахте в тази тема, бе? Всичко което Сандю върши е правилно и дори наложително!
Няма да изкарат Мелек от сериала, тя е едно от малкото останали неща, които  задържат пред монитора.
Новата майка ще забележи проблема й, ще го отстрани дори, и т.н.
Но първо чакайте да си изгледат филма в колибата на рахат, не бързайте Grinning
Интересно, на какво ще го гледат там, или и телевизор са сложили за нуждите на сценария?

Heart

# 145
  • Яко в Матрицата...
Еве, Ефето е по-по-най... но не и в нашите очи Joy

# 146
# 147
  • Яко в Матрицата...
Ау, много хубав клип. С една от любимите ми песни Heart Eyes

# 148
Чудесен клип , и аз обожавам My immortal , много подходяща песен за легендата Нихан - Кемал Heart

# 149

Каква би била снимката на Наре от 2022...?
Не ми се мисли.
То и тази усмивка от 2020 се оказа само неуспешен опит за щастие.
Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт