Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Васе, нямаха време да ни разкриват самото спасяване на Наре. По важно беше да наблегнат на това, че Санджо, след като я изхвърли като мръсно коте, заедно с Каврук са тръгнали да я търсят Stuck Out Tongue Winking Eye Сякаш имаше значение вече....
Както казват хората- след дъжд качулка Sunglasses
Всичките действия на Ефето бяха- след дъжд качулка.

# 301
Рени, аз пък си представям, че Акън е знаел за тази колиба...Не е дебнал от засада...но пристига точно, когато Наре се хвърля...
Ееее, всички постъпки на Ефето са правилни Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е легенда...

# 302
Васе, и аз си представям това Smirk
Акън и посланика се оказват на точното място в точния момент Sunglasses
Като не ни показват, ние си съчиняваме Grinning

Heart Heart Heart
Ех, този Гедиз Heart Eyes, в сърцето му можеше да се приюти целия свят Cry

https://twitter.com/kosulsuzinanmak/status/1357072150214152192?s=20

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:17 от Juliya07

# 303
  • Яко в Матрицата...
Момичета, ние можем да си съчиняваме много неща по картинка, но в сериал, в който слагат думи в устите на героите, за да не остане никакво съмнение, че Ефето е добър и милостив, да оставят да виси нещо такова, ми е много смешно. Честно. В последната серия Халисе ни обясни, че няма нищо лошо в това Санджар да се занимава с непозната жена и нейните проблеми...

Hands Plus1Heart

# 304
  • между морето и небето
В последната серия Халисе ни обясни, че няма нищо лошо в това Санджар да се занимава с непозната жена и нейните проблеми...

+ Да нощува с нея в едно легло.
Отиде им морала у ряката , барабар с престижната награда.

# 305
  • Яко в Матрицата...
Хайде да речем, че това с нощуването е непредвидено обстоятелство. Ще видим, може пък да ни изненадат и връзката между двамата да не е непременно любовна...

ПП За наградата ще си спестя коментара Wink

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:59 от Reni - BG

# 306
Джули, аз си го представям без посланика...само Акън Grinning

# 307
Рени, това си мислех и аз. Може би Санджар в края на краищата няма да обикне друга.

А, иначе той и Гидьо помагаше на непозната жена, но не спеше в едно легло с нея, а пред вратата и Grinning

Абе джентълмена си е джентълмен Smirk

Васе, така ме зариби с тези гифчета Hug

# 308
Цитат
Ще видим, може пък да ни изненадат и връзката между двамата да не е непременно любовна...

Изключено е Санджар да не се влюби и да не триумфира любовта.
Ейлем, основната сценаристка, друг тип сериали няма в професионалната си биография.
Тя само това може.

Освен ако не са си взели поука от острите коментари във връзка с нелогичността в поведението на актьорите, но вероятността за това е минимална.
Логика, правдоподобност, причинно-следствени връзки - това са прекалено сложни неща за турските сценаристи.Grinning
Зрителите, които искат да си запазят здравия разум, не е препоръчително да искат и търсят подобни неща.

# 309
Джули, Гедиз не помагаше на непозната...Знаеше коя е Наре. Пък и той нямаше друга легендарна любов Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти ли го направи?

# 310
  • Яко в Матрицата...
Джули, ма какъв джентълмен е Гидьо? Joy Той чете дневника й, без нейно разрешение ... Ти представяш ли си какъв грях?! ScreamJoy Ако не го беше направил, тя можеше да се хвърли пак от скалата. Това обаче не е важно, важното е, че е направил нещо "непростимо". Докато Ефето изнесе съдържанието на въпросните дневници в съда, не за да спаси нечий живот, а за да докаже, че "любимата му" не е добре психически и за да вземе правата над дъщеря си. Той за добро го направи, предупреди я, че ще стане лош... Той просто си е такъв... А после реши да ги пусне да си ходят, ама на каква цена. Ох, спирам, че мога още много неща да напиша, а вече е абсолютно безсмислено.

Тук са млади и зелени, но тази тяхна фотосесия е много сполучлива Heart Eyes

Варна Heart, права си... Любовта трябва да възтържествува Grinning Със или без легенда, по-важно е Ефето да е хепи... Нейсе, ножът и хлябът са в други ръце, на нас ни остава да гледаме или да не гледаме. Да не говорим, че от нашето гледане нищо не зависи, други гледания се отчитат.

# 311
Цитат
Със или без легенда, по-важно е Ефето да е хепи...

Даже не мисля, че е пристрастие към определен герой.
Просто въпросната сценаристка има определена схема, по която работи във всички сериали.
Е, ако някой от другите в екипа успее да наложи нещо по-оригинално, това е друг въпрос.
Но едва ли.
Донякъде са и принудени да се движат по най-малкото съпротивление, защото сценарият се пише седмица за седмица и нямат време за много сложни конструкции.
Зрителите имат достатъчно широк избор.
Който иска ще гледа, който не, ще се прехвърли на друг сериал или ще си посвети времето на нещо съвсем различно.

# 312
Съгласна съм Васе, за негово нещастие мистериозната жена от самолета се оказа легендарната Наре на Санджар Confused
Де да не беше... Grinning
Но, така или иначе Гидьо щеше да и подаде ръка, дори и да беше останала непозната Smirk, точно както Санджар подава ръка на Мави.

Да, Васе. Гифчето е лично производство Joy

# 313
  • Яко в Матрицата...
Варна, надявам се да няма пристрастия, макар да има дребни неща, които мен лично ме навеждат на обратната мисъл.
Ако някой е гледал, за да види накрая Ефе щастлив, ще го получи.
Аз исках да видя силна Наре - не стана. После исках Гедиз да отиде някъде далеч от Наре и легенрадната легенда - пак не стана...

# 314
Съгласна съм Васе, за негово нещастие мистериозната жена от самолета се оказа легендарната Наре на Санджар Confused
Де да не беше... Grinning
Но, така или иначе Гидьо щеше да и подаде ръка, дори и да беше останала непозната Smirk, точно както Санджар подава ръка на Мави.

Да, Васе. Гифчето е лично производство Joy
Да, щеше Hands Thumbsup То няма лошо и Санджар да помогне на непознатата...но супички, филми и преспиване в бараката в едно легло е това, което за зрителите е нелепото.

Браво за гифчето Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт