Къде в Бургас? 58

• 51 499
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
А коя е новата регионална библиотека аз знам тази на богориди срещу сладкарница роза ?

# 721
  • Бургас
Аз точно вчера им писах на месинджър, за да попитам за дете какво е необходимо да нося за записване. Така и не ми отговориха. Тези дни ще го закарам. Ще взема бележника и личната карта и ще видим.

# 722
А коя е новата регионална библиотека аз знам тази на богориди срещу сладкарница роза ?

https://namoreto.bg/vizhte-novata-biblioteka-na-burgas-v-palniya … j-blyasak-snimki/

# 723
Аз точно вчера им писах на месинджър, за да попитам за дете какво е необходимо да нося за записване. Така и не ми отговориха. Тези дни ще го закарам. Ще взема бележника и личната карта и ще видим.
Обадете им се по телефона. Отговарят и са достатъчно отзивчиви.
Телефони има в Гугъл и са актуални.
Аз се записах с лична карта. За дца под 14 г. не знам какви са изискванията, затова най-добре по тел. в разговор.

# 724
Тук опаковат подаръци и момичето прави уникални букети и аранжировки https://de-de.facebook.com/pg/Damascenaflowersapartment/photos/ и има цветя които никъде в Бургас не съм виждала.

# 725
  • Пловдив
Момичета, къде из центъра мога да разпечатам няколко документа?

# 726
  • Бургас / UK
Сещам се за Дигитала и на Ботева , в блока където е Белина (химическото чистене).

# 727
  • Пловдив
Сещам се за Дигитала и на Ботева , в блока където е Белина (химическото чистене).

Благодаря!

# 728
От къде мога да купя класически прав черен панталон за момче в 1 клас?

# 729
Знаете ли кога ще е откриването на пясъчните фигури?

# 730
  • у нас
От къде мога да купя класически прав черен панталон за момче в 1 клас?
Ако е за униформа, най-добре да му ушият по мярка от фирмата, която шие униформите за съответното училище. Ние бяхме с униформи и панталони. За малките не съм срещала да се продават. За по-големи деца, особено, ако са високи, могат да носят от мъжките панталони, които се продават. Някои родители, обаче, вместо панталон купуваха черни дънки за децата.

# 731
За униформа, да. Фирмата, която шиела униформите ги правела некрасиви и неудобни. Черните дънки са много добър вариант, благодаря за идеята! 😊

# 732
  • Бургас
Посетихме вчера Тортуга и сме доста разочаровани. Пиша да не се лъжат и други като нас да сядат там. Не могат да готвят въобще елементарни неща като панирана риба и пържен сафрид.  Сафридът беше доста дребен и много сух , а грамажа на сервираното не отговаряше на посоченото в менюто. Цените им по никакъв начин не съответстват на готвенето  им.   Масата, на която бяхме лепнеше и съжалявам, че още тогава не сменихме заведението. Няма как да се изчисти маса която не е с гладък плот, а релефна.

# 733
  • Fairbanks, Alaska
Въпрос към живеещите в Лазур-чува ли се музиката от заведенията на плажа?

# 734
Въпрос към живеещите в Лазур-чува ли се музиката от заведенията на плажа?
не, цяла морска градина ги дели

Общи условия

Активация на акаунт