Отговори
# 60
  • София
Явно турските журналисти имат много скучен личен живот... Те тези две дами (водещите) са се обезобразили направо. От Донатела Версаче взимат пример явно. Grinning

Aлекс, казват ли нещо важно, което трябва да знаем или?

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:03 от Бърборанка с розови очила

# 61
Тъмнокоската прилича на нашата Андреа Банда Банда от "На кафе" и самото предаване изглежда от този тип, където обсъждат жълтини само...

# 62
  • Кърджали
БРО, направих си труда да го изгледам, като очаквах някакви лиготии. Не че нямаше и такива.
Хвалят ги, като цяло. Мъжа вика иде минда попитам ама вие сигурни ли сте, че това го излъпват в Турция. Прекалено е горещо. Обсъждаха отново кмат ли нямст линвръзка двамката, според тях било почти невъзможно да нямат. Едната вика далкнимат или нямат не знам, но определено всички ги натискат да кажат че имат. Имената на Мурат и Серенай бях споменатк. Водещата казва че харесва и двамата, че е стискала палци да се окаженуспешен сериала,дпрк к заради това че и двамата минали през тъжни моменти в липният си живот и този успех бинги накарал да се пувстват по-щастливи, а и двамата по принцип си заслужават успеха, зашото са много талантливи и е било крайно време да попаднат в успешен проект.
Имаше шега от страна на водещият, че сценаристите много добре следят отзивите в социалните мрежи и успяват да направят добре сценария. Умеят да карат да се говори за тях, за героите, за актьорите, за фикма. . Отдвлно вика - според мен в обшите им сцени са ги оставили сякаш да изживяват любовта си "прсвете каквото виниде отвътре"

# 63
Клюкарите са много благосклонни към Ханде и Керем. Бъзикат се с тях, но без лоши чувства. Казват, че според тях са заедно и сценаристите са им написали такива сцени, за да не им се налага да се крият. Обърнаха внимание, че джакузито е доста тясно и ако не си бяха близки, в каква ли поза са им краката. Радват се, че сериалът им е успешен и че двамата след разделите с предишните си половинки изглеждат щастливи.

П.С. Алекс ме е изпреварила Heart

# 64
  • София
Радвам се, че са били позитивни в коментарите си! Последното, от което имат нужда Керем и Ханде, е някой да ги оплюва заради сценария на сериала. Керем и Ханде вършат чудесна работа. Справят се отлично с ролите си. Представят ни една красива любов и то доста убедително. Серкан и Еда се превърнаха във всеобщи любимци. Дали Керем и Ханде са заедно и имат връзка, времето ще покаже. Не ми се иска да продължават да ги притискат с въпроси относно отношенията им. Нито да ги обиждат, че са разкрепостени и т.н. Те просто си вършат работата. Досега не съм видяла нищо аморално или цинично. Да, знам, че комшиите имат други порядки, но това, което се случва в сериала, е решение на сценаристите, няма общо с Керем и Ханде. Simple Smile

Благодаря ви за поясненията, момичета! Heart

# 65
Чок мерси за новата тема , Розичке Hug Flowers Rose
Мисля си ,че няма да е чак такава голяма драма със самолета и след това , пред вид типа сериал . Поне тук да ми спестят многото сълзи и големи злодеи Sweat

# 66
  • Кърджали

Физиономиите и жедтовете на Серкан ме убиваха....
Скрит текст:
Ферит прави гаф

Мира: Приемете ги само като концепция. К вие сте дизайнери, свикнали сте с такива представяния. Ако искате, да ви покажа вариантите за торта. Колко човека мислите да присъстват на сватбата? Имате ли някакви цифри?
Серкан :300,400, може би 500
Мира:Добре.Тортите...
Еда: Как така 300, кои са тези 300 човека?
Серкан: Семейството ти, моето семейство, приятели
Еда: Серкан, аз не познавам 300 човека.
Серкан: Ами майка ми.. Майка ми иска, говори с нея.
Еда: Серкан, не се жени майка ти. Нашата сватба е това...

Джерен: Не мога да повярвам. След няколко дни наистина ще се жените.
Ферит: Всичко стана толкова бързо, сякаш някой е натиснал бутона за превъртане на времето.
Серкан : Скоростта на светлината
Ферит: Но да ви кажа ли, според мен по-добре става така. Имам толкова приятели, които се разделиха заради стреса от подготовката. Поне вие минавате на бързо през това.
Серкан: Например ти.
Джерен: Ние в момента не говорим за такива неша, нали, Ферит. Не предизвикваме такава енергия.
Ферит: Добре мила, не казах нищо. Казах като цяло, че така е по-добре. А и то си се казва "подготовка на сватба", период на стрес. Не е ли така...
Еда: Много си прав, според мен. Особено ако се намесят и семействата, а особено г-жа Айдан..
Серкан: Хмм, Еда
Еда: Пардон.
Джерен: Не мислете за това сега, по-важното е след сватбата
Ферит: Я чакай малко. Ти тогава ще можеш ли да дойдеш на Финалната четворка в Германия?
Серкан : Ъъъъъ, не ммисля, тоест не искам...Честно казано, не искам. Вече ще орекарвам времето си с жена ми.
Еда: Може да си отидеш, не си променяй плановетр заради мен. Колко пък може да продължи това?
Ферит:Всъщност... Ние мислихме след финалуте да си направим една велообиколка на  южна Европа около 15 дни...
Серкан: Ъъъъ, честно казано, Ферит, в момента съм се посветил на жена си, затова ще нсправя това, което иска тя.
Еда: Не, не, скъпи, може да отидеш.
Джерен :И ние много обичаме велообиколките, нали, Еда. Може пък да си направим една всички заедно. Кск ти звучи идеята?
Еда: Да отидем ли заедно?
Джерен : Да
Еда: Колко хубава идея само.
Серкан:  Нив да изкараме заедно лятото ...
Ферит : Тогава предлагам да отложите сватбата за лятото. Вие идете заедно на Малдивите, ние - на велообиколка. Ще имате и достатъчно време за подготовка...
Джерен: Ферит се  шегува глупаво. Да пием ли кафе, че дойде времето ми за кафе, знаеш аз съм по график. Хайде да идем да пием кафе.
Ферит: Добре де, само се пошегувах. Хубаво, да пием.
Серкан : Пак заповядайте

# 67
  • София
Много се смях на тази сцена. Ферит беше чок татлъ непохватен в изказванията си. Непохватен се използва за действия, знам. Но определението е много на място в случая и затова го ползвам. Най-много се смях на Серкан с отговора “например, ти”. Щом вече се шегуват за такива неща, значи са стопили ледовете. Жалко, ако Серкан не помни, че с Ферит са приятели и се върне към режим недоверие спрямо Ферит. Но сигурно точно така ще стане, ако има амнезия. Simple Smile

Физиономиите и жедтовете на Серкан ме убиваха....
Скрит текст:
Ферит прави гаф

Мира: Приемете ги само като концепция. К вие сте дизайнери, свикнали сте с такива представяния. Ако искате, да ви покажа вариантите за торта. Колко човека мислите да присъстват на сватбата? Имате ли някакви цифри?
Серкан :300,400, може би 500
Мира:Добре.Тортите...
Еда: Как така 300, кои са тези 300 човека?
Серкан: Семейството ти, моето семейство, приятели
Еда: Серкан, аз не познавам 300 човека.
Серкан: Ами майка ми.. Майка ми иска, говори с нея.
Еда: Серкан, не се жени майка ти. Нашата сватба е това...

Джерен: Не мога да повярвам. След няколко дни наистина ще се жените.
Ферит: Всичко стана толкова бързо, сякаш някой е натиснал бутона за превъртане на времето.
Серкан : Скоростта на светлината
Ферит: Но да ви кажа ли, според мен по-добре става така. Имам толкова приятели, които се разделиха заради стреса от подготовката. Поне вие минавате на бързо през това.
Серкан: Например ти.
Джерен: Ние в момента не говорим за такива неша, нали, Ферит. Не предизвикваме такава енергия.
Ферит: Добре мила, не казах нищо. Казах като цяло, че така е по-добре. А и то си се казва "подготовка на сватба", период на стрес. Не е ли така...
Еда: Много си прав, според мен. Особено ако се намесят и семействата, а особено г-жа Айдан..
Серкан: Хмм, Еда
Еда: Пардон.
Джерен: Не мислете за това сега, по-важното е след сватбата
Ферит: Я чакай малко. Ти тогава ще можеш ли да дойдеш на Финалната четворка в Германия?
Серкан : Ъъъъъ, не ммисля, тоест не искам...Честно казано, не искам. Вече ще орекарвам времето си с жена ми.
Еда: Може да си отидеш, не си променяй плановетр заради мен. Колко пък може да продължи това?
Ферит:Всъщност... Ние мислихме след финалуте да си направим една велообиколка на  южна Европа около 15 дни...
Серкан: Ъъъъ, честно казано, Ферит, в момента съм се посветил на жена си, затова ще нсправя това, което иска тя.
Еда: Не, не, скъпи, може да отидеш.
Джерен :И ние много обичаме велообиколките, нали, Еда. Може пък да си направим една всички заедно. Кск ти звучи идеята?
Еда: Да отидем ли заедно?
Джерен : Да
Еда: Колко хубава идея само.
Серкан:  Нив да изкараме заедно лятото ...
Ферит : Тогава предлагам да отложите сватбата за лятото. Вие идете заедно на Малдивите, ние - на велообиколка. Ще имате и достатъчно време за подготовка...
Джерен: Ферит се  шегува глупаво. Да пием ли кафе, че дойде времето ми за кафе, знаеш аз съм по график. Хайде да идем да пием кафе.
Ферит: Добре де, само се пошегувах. Хубаво, да пием.
Серкан : Пак заповядайте

# 68
  • In the light side of the Moon!
Здравейте дами! Purple Heart

Диди, благодаря отново! Flowers Hibiscus

Бърборанке, много мило от твоя страна да забележиш отсъствието ми. Благодаря! Purple Heart
Супер съм заета, като начало на годината, приключване на старата.... репорти и какво ли още не. Едвам успявам да ви прочета! Прибирам се скапана и заспивам с кокошките!

Снощи си пуснах 27 еп, дори не го изгледах докрая, тази вечер ще го довърша. С глас се смях на сцената с искането на Айфер...оййй сълзи ми потекоха, евала им за тая сцена.....
Този път ААА бяха доста забавни!
Айфер ахка, охка, Айдан "ама някой ден остана ли свободен"? Сейфи "И уикендите ли са включени"
Изобщо има доста забавни и красиви моменти! За тази сцена бях чела в туитър, че има импровизирани моменти Sweat Smile

А Керем и Ханде огън разпалват с химията си! Revolving Hearts

И каква стана тя?
ТДНТДЙСИ (тази дет не трябваше да й споменаваме името) се завръща? Ха дано не ни накара отново да я карантираме!

Жал ми е за Фифи, харесвам актрисата, но наистина образа й остана там някъде в началото на сериала!

Алекс, благодаря за труда, който полагаш!
Хубав ден момичета!

# 69
  • Плевен / София
Че Керем нали все не помни какво са снимали... 🙃🙃🙃🙃
Единствено може да издаде погледа си, дето така поглежда от време на време към Ханде, все едно я вижда като..абе няма да търся сравнения.. Вижда я гола в леглото му 🙃😜
Бро, Мики (липсваше), аз ли съм дъртаь вие ли сте малки...

Предлагам да не говорим за възраст....всички сме млади по дух.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за прекрасната тема.... Heart
Скрит текст:
Няма да пиша колко сериала съм изгледала...важното е, че всеки е оставил следа в мен с посланието си...
Скрит текст:
Още помня как завърши  първи сезон на Любов и наказание с въпроса на Саваш "Чий син е Йомер?"

# 70
# 71
  • Пришълец

Revolving Hearts

То и аз малко като тези в клюкарското предаване, но подобни мисли не са ми чужди - напоследък все по-често им пишат сцени, в които свободно да влагат лично отношение и страст. Joy

# 72
Здравейте, момичета! 🌺
Благодаря за новата тема🌷🌷🌷
Само минавам да се разпиша, че в предната тема не успях! 😜🌼
Оставям ви един клип и песен с много "точно" заглавие!

# 73
Нов фрагман от Aynen Aynen.

# 74
  • София
Навсякъде чета, че Биге (Селин) се връща в сериала от 29 епизод натам, но официална информация за това все още няма. Споделят в социалните мрежи, че не се допускат фенове на сета, особено при Керем и Ханде. Явно се опитват да пазят нещо / някой в тайна и ще има изненади в събота. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт