Отговори
# 105
Клюка:
Биге се връща за няколко епизода (коментира се 2 - 3). Няколко дни вече била на сета. Този път ролята и щяла да е различна. Тази вечер са приключили снимките на еп. 29.

Официално:

A atriz #BigeÖnal estará de volta em #SenÇalKapımı no episódio 29.
Актрисата Bige Önal ще се завърне в  SenÇalKapımı в епизод 29.

Я го вижте нашичкия .... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye .. и после обяснявай, че нямаш сестра .... Heart

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:32 от mi_si

# 106
Азисия, схванал й се врата казва.

благодаря олекна ми притесних се да не би да й се случило нещо

Защо сценаристите не направят така да се оженят Еда и Серкан и след това да има интриги

Попаднах на клип от новия сет
Да не би Еда да е Бременна?
Това Серкан с Енгин ли е? Значи го откриват още в новия епизод?
Този паднал букет след сватбата ли е ?
А Селин каква ще е ролята им? Дано този път да е добра?

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:44 от azisiq

# 107

Я го вижте нашичкия .... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye .. и после обяснявай, че нямаш сестра .... Heart

Какво се предполага, че трябва да видя? Нищо не схващам? Rolling Eyes

# 108
  • Пришълец

Heart Eyes

Щом в Селин ще има промяна се радвам на завръщането ѝ, иначе не ми се гледа пак същото...

Танита (Tanita53) Hug Радвам се, че темата ти се отразява добре в този труден за теб период. Да оздравяваш.

# 109
Фрагман от продуцентите в инстаграм

https://www.instagram.com/p/CKhMGpeDxOc/?igshid=a7tb4y03ella

# 110
Еда е поканила Селин за PR в компанията и  тя пристига с новия си приятел Сарп или как там беше, който се влюбва в Еда. Ами не може да устои /аз лично го разбирам/. Интригата се завърта, но от Серкан ни вест, ни кост. И сега питанката - нерде е младоженецът. Не може да е катастрофа, щото трябва да открият някакви останки, а и пилотът и стюрдесата ще са жертви. Залагам на отвличане от...не зная...Принцът е бита карта, но пък може да отвлече самолета. Сега седя, мисля и се чудя...КИМЧЕРИН дали пък наистина не се е намесил? Идеята бе чудесна...Слагам си 50 грама за надежда, а не за ваксина, защото лично аз направих челен сблъсък с govid 19 и все още сърбам попарата на тази гад. Остава ни да чакаме и гледаме през илюминатора.
Изобщо не познах, но пък си оставям написаното. На Селин...м*..., не до събота ще мълча.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:51 от st_ina

# 111
Дааа, Серкан май не си спомня
Кой каза, че Серкан и Селин ще отидат заедно??
Селин ще се възползва май от ситуацията наистина..

# 112
Нееееее, как се държат за ръце - като влюбени! 😭
Ако Селин се възползва от тази ситуация, ще е ужасна постъпка.

# 113
Знаех си аз, че ще постъпи толкова подло! Променят й образа, ама към по-лошо!

# 114
Маргарита, благодаря ти за вниманието.

На Ханде й се е схванал врата, ами да ще й се схване като с Керем спят отвити.

# 115
Горката Еда, хем ще се радва, че Серкан е жив, хем ще бъде такъв удар под кръста за нея, че той не я помни и е заедно със Селин. Сърцето ми се къса от сега. 😭

# 116
Момичета лошо ми стана.

# 117
Момичета лошо ми стана.

И на мен хич не исках да става така, мислех си, че Селин ще се промени към добро, но...🥺

# 118
Що за фрагман е това? И защо е в Инстаграм? Какво? Толкова исках да е фалшив, но уви не е. Селин се възползва от положението на Серкан, явно не си е взела урок от станалото. А Серкан... Серкан, как се забравя такава любов? Как се забравя любов, в която си се кълнял досега? Разтреперах се, лошо ми стана, чак за първи път не ми се гледа епизод. Защото ще видим болка, много болка. Еда най-сетне ще види голямата си любов, след като толкова време е мислила, че Серкан е мъртъв и сега дори не може да го прегърне. Защото Селин ще пълни главата му с глупости и лъжи. Според сценаристите това ли е по-добрият път, по който да се развие сериалът? Ами не мисля!

# 119
Али, може ли да го преведеш? 🤐
Няма да се самоцитирам, но днес ви казах, чв така ще е... по-добре да не бяха пускали фрагман..

Общи условия

Активация на акаунт