Отговори
# 120
Що за фрагман е това? И защо е в Инстаграм? Какво? Толкова исках да е фалшив, но уви не е. Селин се възползва от положението на Серкан, явно не си е взела урок от станалото. А Серкан... Серкан, как се забравя такава любов? Как се забравя любов, в която си се кълнял досега? Разтреперах се, лошо ми стана, чак за първи път не ми се гледа епизод. Защото ще видим болка, много болка. Еда най-сетне ще види голямата си любов, след като толкова време е мислила, че Серкан е мъртъв и сега дори не може да го прегърне. Защото Селин ще пълни главата му с глупости и лъжи. Според сценаристите това ли е по-добрият път, по който да се развие сериалът? Ами не мисля!

Любовта излиза в отпуск. Мъчно ми е за Еда, а Серкан не помни. Селин се добра, ама...

# 121
Еда: Серкан ще дойде. Усещам го, ще дойде!
Дениз: 2 месеца, ден и нощ търсим. Не ме разбирай по грешно, но докога ще продължи това?
Еда: Докато не намерим Серкан, Дениз!
Айдан: Серкан ще си дойде. И когато види, че всичко продължава така както го остави, ще се зарадва много.
Селин: Превърна те в човек, който не си, Серкан! Направи те част от странен свят, такъв към който не принадлежиш. 45% от акциите са в нея, не е ли съмнително?
Серкан: Докато се опитвам да си спомня нещо, всичко е празнота
Селин: Готов ли си?

# 122
Еййй, подла женица бе.
Ядосаха ме 4 неща.

1. Хващането за ръцете.
2. Прегърнати пред камината.
3. ЕДА ЗАЩО МУ КАРА КОЛАТА?!?!
4. И защо му седи на стола.

1 и 2 ми бъркат в здравето сериозно. Ок, Серкан се е събудил в болница някъде близко до Сели, помни само нейния номер. От там си мисли, че са завдно още... Т*панар... А тя, хиената, ще се възползва от това. Значи говорят за Еда и тя го насъсква против нея, усойница, ето от къде са трите точки на врата на Ханде. Захапала я е.
3 и 4 ме ядосват, защото не трябва да го прави. Поне според мен. Все едно това, че ще се женят и вече неговите неща са и нейни. Не прави така, мила Сърничке.
Скок във времето, но поне е кратко само.

# 123
Мръсница! Настройва го срещу Еда... оф бе... какво ни дойде на главите.
Налбантова, съгласна съм и за 4те точки!

# 124
Стана ми още по- лошо след превода.
Селин го настройва срещу Еда, евала!
Леле, нервирах се!

Благодаря ти, Али! 🌺

# 125
# 126
# 127
  • Кърджали
М.. Му..
Селин не я рсзбирам - какво, надява се че Серкан никога няюа да си спомни ли..Серкан не е виновен, че не помни, но тя ще е абсолютно виновна, че се възползва от ситуацията. Тук е мястото да вдкшам дълбоко, шом участието ѝ е само за две - теи серии май, означавс че след толкова време горе долу ще запопне да си помня и пак ще я натири.
Жал мк е за Еда. Този път за нея повече мк е жал май. И за Серкан ми е жал, защото тази амнезия не е пл негова вина, обаче ударът за Еда ще е огромен. Явно както к предполагах, амнезията му ще обхваща точно времето което се познават...

# 128
Момичета лошо ми стана.
И на мен ми стана лошо.
Амнезия, Селин - ама как, как можа всичко да се сбъдне...знаех си , че е нещо, което сме го писали, изброявали...
Значи не химия, памет е имало САМО...така ли...
Като каквато и да се връща Селин - то е видно, връща се щастлива...
Ако той си е загубил паметта, Селин не помни ли, та така преплете пръсти?!?!

# 129
Скок във времето 2 месеца е добре. Wink
Нашият е с амнезия, очертава се доста интересен и забавен епизод в събота ...
П.С. Друго е важното - в събота на сета е бил Керем, не Серкан Wink Нашият е бил там за морална подкрепа на приятелче ... Cupid

# 130
Оф, надявах се на по-обнадеждаващ фрагмент. Първият тъжен - Еда страда, фрорият - шок и ужас - Еда продължава да страда Sob
29 епизод ще е мъчение като епизодите когато Серкан и Еда късаха.
Да идва 30-31 епизод SobSobSob

# 131
  • In the light side of the Moon!
OMG!!!!
Astonished Astonished Astonished Astonished

# 132
Май в следващият епизод ще ми е мъчно за Еда и ще се ядосвам на Селин. Дано да не е така както изглежда.🙁

# 133
  • Кърджали
З съжаление, мозъка е такава гад, п не знаеш къде ще удари амнезията.... Това, че не я помни, не означаа, че не я обичал.  Двете в този случай няюат нишо общо.
Мо вдишам дълбоко. Помни не помни, той отново ще я обикне. И предполгамкатоме влюби отново ще се върнат и помените му.. Налк помните - И сто пъти да дойда на този свят и стоте ще се влюбвам в теб.
А Селин - следвашият път да се капи на ракета за Марс ако може...

# 134
  • София
Според моето скромно, непрофесионално мнение с това развитие на сценария - връщане на Серкан с амнезия, заедно с любимата си приятелка от детството Селин, хванати така за ръце, както до сега сме го виждали да държи само Еда (с преплетени пръсти!) и въпреки репликата, че докато си спомни всичко е празнота, ще допринесе до сериозни промени и нагласи в зрителите и най-вече на тези извън Турция! Опасявам се, без да искам да съм черногледа, че ще има много зрители, на които няма да им се гледат отново и отново  "заигравките" между Серкан и Селин! На мен поне те отдавна ми омръзнаха, даже няма да споменавам думата клише в този случай! И най-странното поне за мен (нямам представа как и къде са се намерили двамата), след като Серкан има амнези и не помни Еда, и майка си ли е забравил?! Помни само и единствено Селин?! И няма нужда да ми напомняте, че ако не ми харесва, спокойно мога просто да спра да следя сериала! Знам това!

Хуава вечер на всички момичета! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 21:27 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт