Отговори
# 135
Не знам защо, но на мен ми е забавно.... сигурно с главния нещо не съм много добре ..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136

И какво ще излезе че тая гаднярка Селин се връща още по гадна, не ми харесва фрага изобщо. Дано Еда не й се даде и се бори за Серкан. Дано майката на Серкан се намеси да оправи нещата.

# 137
И на мен ми стана лошо...направо не ми се коментира.. 
А по-рано бях тръгнала да пиша хубави думи за Селин, добре, че се отказах!

# 138
Фрагманът с бг субтитри:
https://ok.ru/video/2088499350028

# 139
И аз така Mi si. Не знам защо се ядосвате. Добре Селин мъти главата на Серкан! Но докога? Докато види Еда! Докато отново се влюби в нея! Той може да няма памет, но акъл има! Не смятам, че е толкова глупав и да не се осъзнае съвсем скоро! Пък нека и Еда да потича малко след него! След като скри от нея за родителите ѝ, тя все му се връцкаше и бягаше! Не ме докасвай, не ме гледай! Нека и тя да се измъчи, толкова ревахме тогава, че ни мъчи момчето! 😁😜

# 140
Али, много ти благодаря Hug

# 141
На мен наистина не ми е добре в момента. А какво е правил Серкан два месеца със Селин? Дали е бил през цялото време с нея? Хубаво го е обработила и настроила срещу Еда, може би и срещу Енгин и Пърл. От Бамиботче да нямаме друг нов вид змийче? Спирам с лошите мисли. По-добре да нямаше фраг, да не ми е гадно отсега....

Ромком сме нали, драма 2-3 епизода. Слагам очилата, пия си хапчетата и по-оптимистично.

# 142
  • In the light side of the Moon!
Абе като го мушне Еда във ваната и скокне при него, бързо, бързо ще си спомни всичко!

# 143
Обаче Селин се е разхубавила ... Wink

Сега като се появи и лошият в сериала... купонът ще е пълен Wink
Нямам търпение за събота

# 144
  • Кърджали
На мен мк е интересно. Най малкото как ще го измислят. Пробваха смняколко поредни злодейчета, не им се получи. Опряха пак до Селин. Поне ни е позната. И дори и Серкан да я върне на работа (докато си намести чакрите) - ситуацията е много различна- този път Еда е акционер, колегите я уважавст и обичат, на Селин Артлайф бързо ще ѝ се стори тесен (дори и Пъръл се сприятели с Еда).
Еда, пък кактп знаем не ск поплюва, няма да ск мълчи...
Лошо няма.А и да сме честни, както и да бяха завъртвлк сценария все щеше да кма недоволни. Току виж пхк, вземе че се хареса на турсите зрители и отпадне тревогата за рейтинга.

# 145
Еда взеха да я обличат пролетно, само да не я простудят ...

# 146
  • Пришълец

Фрагмана нещо ми развали настроението, не очаквах да се появят заедно. Не ми харесва никак близостта на Серкан със Селин, така сгушени, хванати за ръце, пък може тя да се е възползвала от ситуацията и да са стигнали по-далеч...

nrgmama, споделям мнението ти - наистина не ми се искаше да се връщаме пак към същото и се боя, че при повторяемост на събития от недалечното минало зрителя не след дълго ще се отегчи. Дано греша. Специално турския зрител е непридвидим, да не вземе да му хареса Joy
Е, това го знаем относно гледането на сериала и без някой да ни каже, но споделяме мнения просто, било то и различни.... Оптимист съм до доказване на противното и все пак се надявам да има и нещо положително от цялата тази работа.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 21:37 от Маргарита Н.

# 147
Определено фрага е още по тъжен от първия, дано Еда се орепчи на Селин и да покаже коя е. Серкан дано получи привличане към Еда когато я види и дано серията не свърши когато се появяват двамата със Селин в фирмата

# 148
Коментар под фрага, който ме развесели Joy
,,Никой:
Сценаристите: Лошите дни свършиха, идват по-лоши" Joy

И още един:
,,Серкан: И сто пъти да дойда на този свят, всичките ще бъда влюбен в теб"
Ние: Колко сладко Heart Eyes
Сценаристите: Ха ха"
Добре поне, че зрителите имат чувство за хумор и аз се поуспокоих като видях колко лесно Еда се справи с номерата на Балджа, та не мисля, че Селин ще я затрудни. Да, ще я боли, но скоро всичко ще е наред.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:10 от ally.yor

# 149
Добър вечер, мили момичета, Flowers Hibiscus

Моля ви да се успокоите и да погледнете на нещата от друг ъгъл:

1. Серкан е жив и здрав.

2. Нищо не помни и е настроен срещу Еда.

3. Когато Еда го види, как държи за ръка с преплетени пръсти Селин и тя ще се настрои срещу него.

4. Имаме абсолютно същата ситуация като в 1-ви епизод:
- Мразя те, Серкан Болат!
- Чувствата ни са взаимни, госпожице!

5. Каква ще е целта на Серкан? Най-вероятно да си получи акциите обратно! Всъщност, те са на Селин, която ги продаде на Ефе, но той явно не помни. Много лесно може да си опресни паметта като прочете съответните документи и да се запита защо го манипулира Селин?

6. Как ще реагират всички около него? Дали няма да посмеят да му кажат истината или ще намерят някаква причина сценаристите, за да ги накарат да мълчат?

7. Серкан го очаква нов дразнител - Дениз, който ще утешава Еда.

8. Еда е борбено момиче и няма да си остави магарето в калта, пардон, кучето. Ще има отново договорки, но този път какви?

9. Серкан ще се договори със Селин, за да накара Еда да ревнува? Еда ще сключи договор с Дениз, за да си го върне на Серкан?

Вижте колко много възможни сценария има и всички са забавни!

Чакам с нетърпение събота!

Общи условия

Активация на акаунт