Отговори
# 345
  • Кърджали
Никъде няма да ходи Еда, корона вирус има. Няма да я пращаме по чужди страни в такова време. А и Серкан след серия - две каже на Селин :"Ти защо не ми каза че почти половината акции на холдинга са в такова хубаво момиче. Не я помня, но и другата половина съм готов да ѝ дам. А ти защо не се върнеш в Дания..."

# 346

Нещо красиво късно вечер....

# 347
  • Пришълец
Никъде няма да ходи Еда, корона вирус има. Няма да я пращаме по чужди страни в такова време. А и Серкан след серия - две каже на Селин :"Ти защо не ми каза че почти половината акции на холдинга са в такова хубаво момиче. Не я помня, но и другата половина съм готов да ѝ дам. А ти защо не се върнеш в Дания..."
Ама да си вземе еднопосочен билет за Дания Joy

# 348
Ама да си вземе еднопосочен билет за Дания Joy
И да и наложат забрана за влизане в Турция. 😂

# 349
  • Плевен / София
Не знам какво ще прави Серкан, но и в ДЕК и тук все на жените се пада да "спасяват" мъжете в трудни ситуации и да са майка Тереза искат или не....
Дано Селин малко се е променила, защото ако започне да трупа точки на гърба на Еда ще подпаля

# 350

Май са я питали нещо за епизода Неслихан, но не разбирам...
Редактирам се, има и текст на английски:

# 351
Налбантова, признай си, че ти прекара Селин и Серкан с Икаруса, затова така и не ни натовари нас за сватбата  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
  • Пазарджик
Stuck Out TongueМного ми се иска Еда след като два - три дни трае номерата на Селин и Серкан, да си събере нещата от сградата на холдинга ( на никой няма да дава акции, защото объркания Серкан може да реши да ги върне на "приятелката " от детството) и  да изчезне без никой да знае къде ( най вече глезлата Мело). Може да отиде в Мардин да нагледа баба Семиха и тамошния бизнес, все пак тя ще е бъдещата господарка. Да видим тогава какво ще случи с амнезията на Серкан?!?Laughing

# 353
  • Кърджали
Питалинса яндали може да подскаже малко за предстоящата серия. Неслихан отговаря, че е взела решение известно време да не комвнтира нишомза сериала, зашото ѝ е дошломв повече всяка нейна публикация да я свързвст все със сериала (дори и когаъо не е свързана), да се сърдят дори за публикациите ѝ, да я нападат ако сценария не върви както е по желанието на коментиращите, все едно па нешо зависи от нея.  Накратко това е писала

# 354
Баш!  Точно така, Алекс!  А каква Дания, Селин не замина ли за Латинска Америка някъде, да осъществява съвместната й със Серкан мечта?  Или пак нещо несъвместимост между сценаристите на различните серии.

# 355
Принкс, за Дания замина. До колкото помня им било мечта там да живеят?!

# 356
  • Кърджали
За Дания замина. Уж
Но за по-сигурно предлагам да се организираме и да ѝ купим билет за Марс. Еднлпосочен, рсзбира се, за толкова ще нк стигнат парите.
Това с Латинска Америка беше планът на Енгин за пътешествие с Пъръл. Меден месец..

# 357
  • Плевен / София
Принкс, за Дания замина. До колкото помня им било мечта там да живеят?!
Да...и явно бързо се наживя....

# 358
Супер_Кате, оооо, аз такива пернати не качвам в рейса. Ще вземе да ме накачи с кокошинки, после и вас там не мога да кача. А и много цапат и а*ат тези кокошки. Още преди граница и щеше да е на супа 😆
Е, ако трябваше да возя Еда - вече ще си помисля... 😏

Относно Неслихан, май доста я обвиняват феновете, защото тя каза уж хубави неща след 29, а със Селин нищо хубаво не може да има. Нормално, че ще й писне.

# 359
  • Кърджали
Налбантова, миналата седмица Неслихан беше пуснала снкмка на сина си, с текст че него на тазивъзраст не го вълнуват сериали, учи си уроците, езици, гледа научно-популярни филми.После писа че този пост е провокиран от коментар на на 12 годишно дете, което ѝ писало "А трябва дс сдобрите вече Еда и Серксн, цяла нош не спрях да рева, не мога да седна да упа, все за тях мисля" И в Туитър я нападнаха - ние прости ли сме като ви гледаме, мк дайте и ние да спрем. Май това ѝ преля чашата.
Макар пе и аз си мисля като нея че 12 годишно трябва да го вхлнуват уроците, а не герои от някакув филм
Отделно на всеки неин пост, дорк и да е някакъе цитат или снимка - това сега за Еда и Серкан лк се отнася, това свързано ли е с филма, ама зашо ги разделихте, ама кога ги сдобритв..

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 23:40 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт