Любители на кучета - 113

• 30 626
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • под тепетата
Тука сме за всякакви емоции! Благодаря, че сподели и вземи пробутай и пробиотика на Наню да му го дава Wink

# 346
Оправя се Саско. Да е жив и здрав ида няма повече проблеми милия❤️❤️❤️

# 347
  • София
Саско - герой! Саско -герой! Ураааа Animal Dog

# 348
  • Пловдив
Тука сме за всякакви емоции! Благодаря, че сподели и вземи пробутай и пробиотика на Наню да му го дава Wink
точно купата с пробиотика му подаде и понеже е неговият човек - излочи всичко. Thinking Иначе върти глава като примадона.
Сигурно ми е сърдит, че го водих при тез лоши хора, които само го боцкат и му бъркат в устата и дупата. Бойкотира ме.

# 349
Сипете му качествено кисело мляко (от това, което се разваля за 7 дни). Действа по-добре от всякакви пробиотици.

# 350
  • Бургас
Сипете му качествено кисело мляко (от това, което се разваля за 7 дни). Действа по-добре от всякакви пробиотици.

И по малко кисело зеле давам аз...

Скрит текст:
Да не ме насвяткате сега, че храня кучето с кисело зеле:)

# 351
Ако му даваш не само киселото зеле, но и мръвката, всички ще сме доволни Wink

# 352
  • София
... и се молете да сте ксъметлии като нас, та кучето ви да си произвежда лактаза и да няма непоносимост към лактозата (чест случай).

# 353
Тайра обича кисело мляко, и сирене, кашкавал. Обаче прясно мляко не давам. Знам,че може да доведе до разтройство. А кисело зеле със свинско, веднъж дадох малко да опита, после повръща почти цяла вечер. Явно нещо не и понася 😄.. На леля ми пинчера обожава кисело зеле. Така, че всички са различни.. Като при хората 🤭

# 354
  • о`майна лунна нощ е
Предишната ни кокерка ядеше репички. Неведнъж съм намирала само листата, ако ги забравя в найлонка на пода.
Кисело мляко давам да ближе кофичка или му размазвам лъжица две на ликимата. Ближе, ближе, всичко става в лиги 😁 А аз стоя до него и му държа ушите нагоре, че обърсва цялото размазано количество с тях, преди езикът да го стигне. Кокерски неволи.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 12:31 от `ТуиГ

# 355
  • Пловдив
Дон Томазо умира за готвено кисело зеле, дори за прясно. Яде и марули. Това са му странностите.

Сега ме е страх да правя експерименти. Но пък Саско кисело мляко не обича, извара също много не хареса. Thinking Преди съм му сипвала в купичката - така си седяха. Кашкавал, Сирене и всякакви по-мазни млечни неща обаче не отказва. Но тях рядко ги давам - евентуално да пълня кокала Конг с кашкавал.
Принцът плодове и зеленчуци изобщо не яде. Пускала съм парче морков в купа с гранули -  остава си там. Банан - никакъв интерес, ябълката дори за топка не я харесва.

# 356
  • под тепетата
Тони, и аз съм като твоето куче и тъкмо щях да пиша, че и домашно мляко понякога не е решение. Туиг, ми бодни му една щипка за пране на Оли 😊 и нямаш грижа с ушаците!

# 357
  • София
И Буба облизва кофичка кисело мляко или от чаша, ако съм яла. Или изяжда 1-2 чаени лъжички таратор, някоя троха сирене или кашкавал. Но ме е страх да давам в големи количества (предупредена съм, че много голям процент кучета имат проблем с преработката на лактоза). А зеле с месо, и по-точно само от месото, точно й бяхме дали преди да се случи проблемът с панкреасчето... никога повече, ако ще да е най-вкусното нещо на света за нея Grinning
Принцът му с принц, с някое грахово зърно в леглото пробвали ли сте го? Heart

# 358
Номерът със свинското със зеле е да се даде на кученцето свинското, преди да бъде добавено зелето. Simple Smile
Иначе мойто маймундрел обожава айран.
Като беше болна и на антибиотик, само на това оцеляваше. Не поглеждаше ни храна, ни вода.
А моркова се ползва 3 в 1. За играчка, чешене на зъби и приемане вътрешно.
Неочаквано добра комбинация!
Grinning

# 359
  • Варна
Радвам се за Принца Саскин ❤

Мойто Бизу ( бижу) яде всичко, ама като казвам всичко, значи всичко, докато сладкото ми Подаръче яде само месо и млечни, зеленчуците ги плюе. Да са живи и здрави ❤

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 13:34 от esstela

Общи условия

Активация на акаунт