Любители на кучета - 113

• 30 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Радвам се много за Саско!!!

# 361
Моето куче яде абсолютно всичко и винаги се държи все едно не е ял от две седмици. Разходките поради тази причина често се превръщат във викане след викане тъй като все ще намери да изяде някоя тъпотия, която не съм видяла, включително пластмасови опаковки, хартия, пръст, тревички както и чужди екскременти.

Вкъщи остатъците от зеленчуци често му ги давам на него, направо си е като компост.

# 362
  • Пловдив
Предишния ни кокер, като я взехме още нямахме идея за хранене на куче със суха храна и 3-4 години ядеше домашно приготвена храна за нея /не знам дали е била правилната но съдържаше месо, замразени зеленчуци и ориз сварени в тенджера под налягане без подправки и сол/. Но не това е интересното. Интересен е въпроса с ушите. От бебе на 2 месеца някак започнахме, когато се храни да и пъхваме ушите в каишката да не влизат в яденето и да не стават целите мазни и тя беше свикнала така. Ушите в каишката и като свърши лапането чак тогава се отръсква главата и се освобождават ушите, не й правеше впечатление и никога не е искала да освободи ушите преди да е облизана цялата храна. Не сме имали после друг кокер така /имаме 2 нови/, може би защото не се е наложило да ги учим, като малки.

# 363
  • София
Ееее, браво на Саске, герой Hug
Оскар живот си живее на хубавото време, пък аз - на работа, егати несправедливият живот

# 364
Браво на Саско,а явно ти е сърдит Иланг,много помнят пустите маймуни.Нашата като минаваме покрай клиниката се дърпа на страни ,случайно да не влезем....
А за киселото зеле...патих си  ,кисело мляко обожава, ама давам рядко или да оближе кофичката,банан хапва,ябълка също ,а как обича диня .Вярно рядко вземаме ,ама с вилица яде хихи.Опитах да я снимам това лято,парчето стои на вилицата, а тя не  го поглежда.Скрих телефона и си го изяде.
Краде си и котешки гранули,къде от персийката,къде от дворните котки.

# 365
  • София
Аз съм пробвала да й замразя вода с кисело мляко и банан - не ще. Което и да е от трите, излязло от хладилника - умира си.

# 366
Иланг радвам се, че Саско е по-добре вече. Дано ня ате повече боцкания и посещения на вет. 🤗
Сетих се аз да ви споделя един клип, като някой спомена куче и вилица:

И една игра с бебешор:

# 367
Браво на Шошо ❤️
Тайра и тя яде всичко-БЕЗ гранули 😄

# 368
Sivi, брех че културен господин си имала ! Smiley

Маги не смея да я тествам още с много човешки продукти, хрупа си доволно скъпите гранули и не проси човешка манджа. Което пък мен ме устройва чудно! Simple Smile Обаче я забелязвам, че вкъщи е Света вода ненапита - не пипа храна различна от нейната и не проси, обаче навън е съвсем съвсем друга ситуацията. Оня ден се спряхме до едно магазинче за крафт бирички и отвън хората си пийват, замезвайки с пуканки и чипс и й се радват на дебеланката, а тя тихичко забила муцуна и докато се усетя какво се случва тя набързо събра всички изпуснати пуканки/ парченца чипс...
Предишното ми диване Реа си умираше за кисело мляко, краставица и диня - това й бяха най-любимите храни, не че всичко друго не се ядеше също. Абе като цяло булдоците са добри прасета - всичко си хапват... и им личи де. Laughing

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 19:55 от Stella Docheva

# 369
Момичета, ако на някой му трябва нещо. Има отстъпка, тук, само днес!

# 370
  • Бургас
Разходка. Разминаваме се с мама, тате и момиче 8-10 г. Нормално семейство. Уж. Таткото изяснява някакви взаимоотношения с дъщерята, която трябва да направи нещо, но явно няма ищах.  "ИСКАШ ЛИ СЕГА ДА ТЕ ЗАХАПЕ КУЧЕТО"... и леко я бута към нас. Детето се притиска в баща си - "Не, не искам"!
Какво бихте направили или казали? И дали бихте казали нещо изобщо? Дебили. Горкото дете.

# 371
Стандартният ми отговор в такава ситуация:
- Това е куче за галене и затова не хапе.
И това е самата истина.

# 372
Аз не бих им обърнала внимание.. Най-много бих се засмяла (На това какъв дебил е наистина бащата)
Или бих вметнала-Ама направо ще ви изяде, няма да ви хапе.. 😁
Но повече ме дразни, когато се разминавам с някой и да си дърпат децата кучетата или те самите и да се местят с бърза крачка на 3 метра от нас.. Все едно разхождам мечка 😱😀

# 373
  • Sofia
-Ми моето само идиоти яде!

Как ги мразя такива изказвания или "Пази се от кучето, че хапе".

Моите деца, като сме на разходка не остава не препипано и не погалено  куче от тях. Лепват се на всяко,баткото пита "Може ли да го пипна/погаля" и ако им позволят го нападат. Малката,като по ниска отнася и целувки Blush
Уча ги първо да питат и после да пипат. Като видим улично им обяснявам,че не го знаем какво мисли и по добре да не го закачаме и пипаме. И те не го закачат.
Никога не съм им казвала такива простотии.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 07:30 от Margaritka_2014

# 374
  • Бургас
Останах безмълвна. Умишлено да насаждаш страх у детето си, това не мога да го разбера.

Общи условия

Активация на акаунт