Парфюмни размисли и страсти - 256

• 52 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте прекрасни дами.
За първи път пиша в темата.
Преди няколко часа получих новия Musc Noir For Her Narciso Rodriguez.
В началото е доста сладникав/пудрен и никак не ми хареса, но няколко часа по късно мускусът си проправи път и вече няма нищо общо. Усещам и сладък бадем в комбинация с мускуса.
И въпреки това не бих го сравнила с Pure Musc For Her Narciso Rodriguez или с който и да е от другите Musc, според мен няма нищо общо с тях и не мисля че е продължение на колекцията както казват.

# 601
  • The Evergreen State
Ах каква страхотна снимка на тези две LVEB красотички в снега. Аз тази година сняг виждам само на снимки макар че очакват и тук да завали сняг съвсем скоро. Не познавам LVEB Intensement но го добавям в списъка за тест. Макар че не обичам особено твърде сладки парфюми, някои правят изключение, LVEB линията успях да заобикна с течение на времето, има много измежду фланкърите които харесвам.
Всъщност сега се сещам че Ковачева писа също преди време за LVEB Intensement ако не се лъжа а вероятно и други момичета са го споменавали, много съм любопитна за него определено.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:23 от Athena

# 602
Момичета и момчета , поръчахте ли си нещо от днешните намаления в Нотино или пък нещо да сте набелязали ?
Аз се замислям върху една Delina , но се притеснявам да не се припокрива с Exclusif версията......
А относно Baccarat се успокоих, четейки мненията ви - притежавам по-мощният вариант и ще се откажа май от Extrait /един дерт по-малко Simple Smile /

# 603
Момичета и момчета , поръчахте ли си нещо от днешните намаления в Нотино или пък нещо да сте набелязали ?
Аз се замислям върху една Delina , но се притеснявам да не се припокрива с Exclusif версията......
А относно Baccarat се успокоих, четейки мненията ви - притежавам по-мощният вариант и ще се откажа май от Extrait /един дерт по-малко Simple Smile /
DELINA  е по-добрата версия , по-интензивен , по-шлейфов..

# 604
DELINA  е по-добрата версия , по-интензивен , по-шлейфов..
За мен не е така. Ексклузив е много по-хубавият парфюм, по-изтънчен, по-добре композиран, по-богат има и уд и не е такава душлив като Делина.

# 605
На мен Делина ми е по - траен, отколкото Ексклузива. Също така е по - сладък и шлейфов при мен.

# 606
На мен Делина ми е по - траен, отколкото Ексклузива. Също така е по - сладък и шлейфов при мен.
И при мен е така. И двата парфюма са хубави, но не знам дали има смисъл да се притежават и двата.

# 607
От намаленията поръчах V&R Flowerbomb Dew https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Dew-58956.html , само защото Аня Тейлър го носи в чантата си. Отдавна искам V&R, а красивият  Бон Бон не ми хареса. Нося  сладки парфюми, не ям сладко, почти никакво, затова нося сладки, но този не е отговорът на въпроса ми. Така че чакам капчици роса в парфюм Simple Smile

# 608
При мен има зрънца пудра, вместо капчици роса, но е хубав парфюм 🙃

# 609
От намаленията поръчах V&R Flowerbomb Dew https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Dew-58956.html , само защото Аня Тейлър го носи в чантата си. Отдавна искам V&R, а красивият  Бон Бон не ми хареса. Нося  сладки парфюми, не ям сладко, почти никакво, затова нося сладки, но този не е отговорът на въпроса ми. Така че чакам капчици роса в парфюм Simple Smile

Това видео с Аня Тейлър си беше открита реклама на парфюма Laughing. Стоеше на масичката до нея през цялото време.

# 610
Парфюмни, които са поръчвали или имат Монтали, казвайте да поръчвам ли сетовете от Нотино на Montale Sunset Flowers 2 мл. + Montale Sweet Vanilla 2 мл. + Montale Starry Nights 2 мл. + Montale Soleil De Capri 2 мл. + Montale Wild Pears 2 мл.
Montale Intense Tiare 2 мл. + Montale Jasmin 2 мл. + Montale Rose Elixir 2 мл. + Montale Roses Musk 2 мл. + Montale Wood & Spices 2 мл.

Махам, слагам в количката. Параграф 22. Laughing

# 611
Mомичета и момчета, имате ли мнение за този парфюм-Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver?
Поръчах го за подарък на ММ за Св.Валентин, но не го познавам. Той е ползвал  Hermès Terre d'Hermès -ЕDT и го харесва. Имат ли  много общо или са много различни? Ще се радвам на мнения, благодаря.

# 612
Montale Soleil De Capri  това върху мен е гола вода с размита лимонова есенция от кърпичките Балкантурист едно време.
Mомичета и момчета, имате ли мнение за този парфюм-Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver?
Поръчах го за подарък на ММ за Св.Валентин, но не го познавам. Той е ползвал  Hermès Terre d'Hermès -ЕDT и го харесва. Имат ли  много общо или са много различни? Ще се радвам на мнения, благодаря.
Купих го за подарък ,още не е отворен.Тествахме го в Дъглас,много ни хареса.Моя мъж има Terre d Hermes Edp,  Интенз Ветивер съобразно с името си очаквано е по-интезивен , носи ДНК-то на първообраза, но е различен.Спомените ми вече са избледнели ,защото беше преди няколко месеца, но знам ,че реших излезе ли ми някъде на добра цена и го вземам.

# 613
Парфюмни, които са поръчвали или имат Монтали, казвайте да поръчвам ли сетовете от Нотино
Ц, нищо интересно

# 614
Търся инфо за  Soleil de Jeddah ?

Общи условия

Активация на акаунт