Тренировки в домашни условия - 108

• 34 755
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Според моя сравнително скромен опит с тренировки мотивацията трябва да ти идва отвътре, от теб самият/самата. Трудно е външни фактори да те мотивират. Не казвам, че е невъзможно, разбира се.
За днес 120 сумо клекове и последен ден на Трансценд.
От утре започвам Ignite.На светлинни години съм от нейните тежести. В момента работя основно с 3кг и 7.5кг, бо поне мога да спазвам темпото й.
За Януари, след 27 тренировки отчитам -2.5кг., основно задържана вода, но след три седмици чакане кантарът тръгне леко надолу.
Мотивацията или от теб самия да се тласнеш, или от яката комшийка Simple Smile Аз днес почивам, за 20 дена съм -3 кг, но видимо доста сериозно мускулно нарастване. Утре гърди с бицепс и корем , кардио 45 минути на гребен тренажор.

# 166
Здравейте, много ми е приятно да се включа във вашата прекрасна тема. Преди 5 дни започнах да тренирам дупето и краката . Основните упражнения са клякове, напади и повдигания . Правя 30 дневно предизвикателство ,след като приключи няма да спра да тренирам разбира се. Не използвам никакви уреди и тежести ,така че нещата ще се случат по-бавно, но имам търпение. Искам да включа и други упражнения за дупе и крака . Моля дайте някакви предложения.

# 167
Спринкълс, Куаки (така ли се чете?!), благодаря, аз гледах първа страница и не я видях 😂, ще я погледна и може да я започна от понеделник и аз.

# 168
  • В градината...
Фитнес блендър определено ми хареса - начинът, по който е направен сайтът. Има доста безплатни видеа с пилатес, та, ето го мотивът, започвам отнякъде, утре.

# 169
# 170
Много ми беше интересно да прочета за раменната преса. Аз винаги залепям кръста, но съм с проблеми.

Милена, горкото дете! Дано намерите решение. Виж yoga with kassandra в ютюб дали ще й хареса. Иначе пилатеса, бар легс на 21 day fix не са лоши.

Аз май ще почвам 80до. Направих първите три дена. Ще видим дали ще ми хрумне друго.

# 171
  • В градината...
Супер, мерси. Първият път нямаше нищо в скрития текст.

# 172
  • Бургас/Пз
Днес си бях вкъщи заради никаквия почивен ден на децата посредата на седмицата. И реших да си направя по дълга почивка, та до края на седмицата ще съм в отпуска. Имам доста неща за вършене, които все не успявам като съм на работа.
Та така днес имайки достатъчно време реших да започна 80 day Obsession. Със смесени чувства съм след първата тренировка. Странна работа - може би, защото беше за цяло тяло и ми се видя една такава никаква. И с тежести на краката бях и със стегнати ластици, чу понякога и два, обаче накрая все едно не бях тренирала. Знам си аз, че еднократни упражнения за различни мускулни групи особено пък само по 15-16повторения, не могат да ми на товарят мускула. Въпреки това, ще направя първата седмица и после ще реша дали ще продължа. Май Сиднито много си ми хареса и нещо сега тази Оутъм нещо не ме кефи. То голямо дърдорене голямо чудо 😂

Днес намерих още една от нейните програми, която е за домашни тренировки Fit & Strong At Home  . Има хубави неща за по 20тина минути и стават за добавяне към други Simple Smile
https://m.youtube.com/watch?v=ndg1JjRsK7U&feature=youtu.be

# 173
  • Там където
Perunika, тъй като се закачи за пилатеса (няма да сбъркаш) може да погледнеш и тези две дами в ю тюб- техният пилатес е по-лежерен и много добре обясняват. Нямат програми, ама може всеки ден да си пускаш по нещо, каквото ти хареса:

https://www.youtube.com/c/trifectapilates/videos

https://www.youtube.com/c/MoveWithNicole/videos

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 09:23 от Qaki

# 174
  • В градината...
Благодаря и на теб. Години съм правила пилатес, каланетика...  /то и затова въпреки килата, съм стегната/ не са ми никак чужди, но си е друго да ги гледаш   и да си имаш програма за отмятане.

# 175
# 176
Нямаше нищо ,защото от работата сложих само скритият текст ,а в къщи линковете от телефона.... ама забравих да пиша  😂🤣🤣
Нали превъртя страниците да намериш календара с линкове ,то реално всичко видеа ги има в тубата само са структурирани в програмите.
Ани ако започва програмата с ААА това е най слабата тренировка в програмата от всичко по нещо и накрая едно голямо нищо.....
Иначе програмате е чук ! Мисля ,че агента имаше резюмирано ревю и резултати ,но не зная как да ги намеря .

# 177
Днес Румяна цяло тяло, после близо 10 км разходка из парка до нас.

Fitness Blender, тези, които са FBPlus, мисля, че са достъпни само с платената версия.  Другите са си безплатни и могат да се филтрират по трудност, продължителност, т.н.

Срам- не срам, ще си призная, че едва днес разбрах, че от сайта на ФБ дори безплатните видеа могат да се филтрират... Relaxed В момента, в който реших да ги пробвам преди години, си взех направо програма (свикнала съм да тренирам по структуриран план) и никога не съм разглеждала дори функциите на сайта, освен рецептите и някоя и друга статия. Но пък бях забелязала, че всяко видео, което не е част от ФБ плюс, има препратка на тубата. Голям Шелрок Холмс, хахха. Grinning

Цял януари имаха промоция на годишния абонамент на Плюса и в последния момент се възползвах от нея. От понеделник започвам последното им качено предизвикателство- Booty. Ще видим какво- щО.

# 178
Ани, тя Агент ти беше споменала, 80 ДО работи с надграждане и първа фаза е най-леката, тя цели въвеждане на базови за програмата движения, които после се усложняват. Ако първа фаза ти е лека, погледни направо 2-3. Разбира се, може да се окаже, че цялата програма не е за теб, но все пак. Аз все си мисля, че Хамър и Чизел повече ще ти допаднат.

При мен нищо ново. Разходки. Тъга по изгубен близък, малко фаст и липса на тренировки. На кратка почивка в Пловдив сме, вчера 13 км за деня.

# 179
  • 1st floor
Дух, прегръдки! Sad
За вчера отчитам вместо кардиото на Сидни 40 минути кростренажор, от няколко дни вече нямам температура, но все още пия противовъзпалителните и не смея много да се товаря. Трябваше да е 30 + 10 минути корем, но ММ така лошо гледаше късно вечерта, че реших, че няма да преживее слизането ми от машината и захващането ми с нещо друго. Satisfied
Вечер ме гони ужасен глад за вредни неща. През деня мозъкът ми е зает на работа и храната е ОК. Като се прибера също...но след! вечеря направо откачам. Дано по-бързо стане светло, че ми липсва шляенето навън...
За Сидни - вижда се, че й е тежко. Отчитам не само килограмите, ами и това, че не спира да прави упражненията. Докато Джил и Калабрезето - те показват и после започват монолози ...И добре, че попитах за кръста - явно имало подслучаи ...Сигурна съм, че в програмите, които съм правила до сега, обясняваха как кръста трябва да е залепен.

ПП:въпросът ми хич не е за тук, но търся чист минерален басейн 100-150км от София за един ден, без преспиване. Даже не знам в момента може ли, не може ли, ако не си гост на хотела.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 07:33 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт