Тренировки в домашни условия - 108

• 34 759
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Пак зависи с каква тежест си на лежанката Simple Smile
Ето тук Стефи обяснява много добре - https://www.youtube.com/watch?v=kdyABv6164o&ab_channel=Animal
Забележително момиче, счупи толкова много рекорди на Гинес. Има и ютуб канал също, доста популярен, ако на някой му е интересно.

# 181
Вчера ми беше ден с Памела

Можете ли да ми кажете при AB hold, какво е правилното положение на кръста: или така:

# 182
Специално при упражнения за корем трябва кръста да е плътно прилепнал към земята.
На мен обаче ми е доста трудно и го отлепям понякога.

# 183
  • Бургас/София
И на мен първата седмица от 80DO ми се стори доста лека. Денят за крака може би беше единствено изключение. Ще продължа още малко обаче.
НеПоКорНа, може да пробваш Белчин Спрингс, но не е лошо да им звънеш първо да потвърдиш дали пускат външни хора в момента, да не те подведа.

# 184
  • Пловдив
Здравейте,
Отчетох ли се, не ли... Забравям. Благодаря за препоръките, Спринки, другата седмица почваме 4 weeks of prep. Тази седмица ще си добутаме АЛО. Прпуснахме бутито, защото е много идиотска, та вчера ААА. Бива. Днес е кардиото, а утре крака. И край. Сега, странна работа, на стари години устаноявам, че наистина изолирани упражнения за мускулни групи в рамките на една тренировка си удрят по-добре. Жалко, че с тях пък не може да се горят повечко калории, и за това явно повечето треньори се принуждават да работят цяло тяло основно. В този смисъл, тренировките по 45 минути на Саги ми бяха железни. Рамо и гърди - на другия ден не мога да ги движа. Гъз и крака - също. А иначе я стане, я не, но то е заради комбинираните движения, които не позволяват работа с големи тежести, и като тренираш крака и Горна част едновременно няма как да работиш с 15 кг примерно на ръка, които пък за крака са си съвсем, съвсем удачна тежест. Абе има си място за всичко. Сега това АЛО всеки ден има кор и наистина си имам МТ.
Тръгвам, весел ден!
Нвпо, радвам се, че накрая ти спадна температурата след толкова месеци проблеми. Heart

# 185
Непокорна, и мен ме гони такъв глад. Уж се опитвам да съм в дефицит, обачееее...
Дух, съболезнования.
Аз днес отчитам корем с Хедър https://youtu.be/1V64QSE-96Y, ще излъжа, ако кажа, че ми беше лесно.

# 186
  • Бургас/Пз
Дух, прегръдки Sad
  Благодаря на всички за съветите за 80 Day Obsession. Ще пробвам днес краката, пък ще видим. Имам гадна мускулна треска на страничната част на глутеуса и мисля, че днешната с ластиците /ден2 на Оутъм/ ще ми дойде добре.
Това, което установих с времето е, че за да имам хубаво д..., трябва да слушам Брет Контрерас и да не го оставям много да почива.
Предвид идеята ми да тренирам и март месец вкъщи, май ще трябва да се огледам да нови малки ластици, че моите май нещо са се отпуснали или поне така ми се струва Simple Smile
С храната съм ок и съм доволна. Само да видим как ще е преди цикъла, че тогава излизам извън контрол.

# 187
  • Перник
НеПоКоРнА, за басейн може да провериш и "Котвата" в Сапарева баня https://aquaclubkotvata.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/ На сайта им пише, че работят, но им звънни  за всеки случай.

Дух, съболезнования.

Аз днес отчитам една супер лека табата за начинаещи, колкото да не е без хич. Бях планирала по-дългичка йога, но първият ми ден хоум офис съвпадна с първия ден на училище на Калоян. Ставайки той събуди целия свят, т.е. баща си и всичките ми планове отидоха на кино Blush

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:09 от SvetlaK

# 188
Дух, съболезнования!

Люба, Саги отделна програма ли има или имаш предвид тренировките от ХиЧ?

Непо, дано вече не се връща т.
Аз така и не разбрах изкарах ли го. Имах симптоми, а нямам антитела. След това 2 пъти се разболявах наново с болки по стави, мускули, повишени показатели за възпаление и почнах да се съмнявам за артрит някакъв. Последната седмица обаче се чувствам в кожата си и даже направих първото кардио. Започнах да пия куркума на капсули, та може да е повлияла нещо.

И мен ме гони ужасен глад. 3кг съм над моите си. Трябва да почна режим, но не знам какъв.

Ани, ако искаш, погледни и Фитнесблендърите в тубата. Имат плейист  advanced.

# 189
Ани качвай кг колко можеш ,щом не те зори или комбинирай с ластици.
Днес третата тренировка от Игнайт ,цяло тяло ,скипнах кардиото.Програмата ми се струва различна от Трансенд ,като предпочитанията ми клонят към Трансенд,но още е много рано за категорични мнения,не съм го осмислила все още ,нека да стигна поне една трета и ще пиша ревю😜 Някои упражнения ги утежних с ластик на бедрата,офффф с тези текстилните направо се родих ❤️

# 190
NFB, каква разлика намираш между двете програми?

# 191
Ани, имаш ли степ платформа...защо не разгледаш това   https://shop.cathe.com/XTrain-Workout-Program-s/103.htm    ...   https://shop.cathe.com/XTrain-Workout-Program-s/103.htm
За горна част са две силови - бицепс и трицепс отделно и гърди, гръб и рамене отделно, тренировките за крака са две, отделно има една метаболитна, един хийт, една табата и една тип кикбокс, като в тези последните допълнително тормози краката, раменете, трицепса и не помня още какво...ако ти идва много кардиото спокойно можеш да пропуснеш хийта или табатата например. За силовите степа се ползва за лежанка, пейка, отделно и за кардиото се ползва. Иска много тежести и най-различни, също топка, слайдери, ластици.
Във в контакте ги има всичките. В ръководството има календар, кое кога да се прави, защото тя ги върти, не е всяка седмица еднаква. Има и ротации с други програми. Много е добра, любимата ми Heart.

Това в сряда беше междусрочната ваканция Smiley

# 192
Стефи Коен за пръв път я видях, но ми беше много симпатична да я изгледам. След това погледнах нейни снимки. Предполагам, че тази нейна форма е моментна. Също предполагам, че не се постига по най-естествен начин. Но евала.
Скрит текст:

Остава ми една седмица от Лиифт4. После ще помисля между Саги, тъй като Люба го препоръча и ми се иска да пробвам нещо силово. Може да видя и 4 weeks of the prep, или да пробвам Сидни. Пуснах я нея на ММ, той изкоментира, че е бая парче и си пусна Хедър Робъртсън. Rolling Eyes

Ани, 80 ДО е наистина чук. Мисля, че всички сме се хвалили тук със задните си части след нея (и НФБ). Аз съм била и двата пъти след нея в най-добрата си форма, но пък не съм пробвала Сидни. И да, качвай тежестите, тя е за това. Особено за долна част. И малки (в смисъл къси) и стегнати ластичета са от голямо значение. На мен ми отне доста време да намеря подходящите. Едните в Лидл, другите на една фирма perform better.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 15:10 от D_ana

# 193
И за мен Стефи не е "натурална", дори и физиката й да не е кой знае колко вече нереална за жена, силата определено е. Тя кляка с повече от мъже, които са на "добавки". Но реално тя никъде не твърди да е натурална.
Въпреки това е забележителен атлет още от дете, не само там е надарена,  мися че има също и  докторска степен.

# 194
Тази визия за жена изобщо не е здравословна. Толкова нисък процент подкожни мазнини при жените водят до редица промени в организма, които могат да създадат проблеми. Да не говорим, че заради по-малкото количество тестостерон в женския организъм, няма как да се изградят такива мускули без сериозна изкуствена намеса. За мен, спортът трябва да носи здравословни ползи и качествен живот, а не да издевателстваш над тялото си.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт