Тренировки в домашни условия - 108

• 34 747
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
https://youtu.be/CxPrZs5vXT8
Същото важи и за избутване с дъмбели.

# 151
Спринкълс, благодаря за препоръката, обаче нямам 4 weeks of prep, пък точно сега няма как да платя за достъп.
Днес направих 30 минути за крака и дупе пак със Сидни https://youtu.be/wS5Z0Frcz7A , кратичко и ефективно.
Иначе точно в тази тренировка тя казва, че си е поръчала нови дъмбели - 15 и 20 паунда, но не са дошли, затова тренира с 10 паунда. Аз съм с тройки, понякога ползвам и петиците, но рядко.

# 152
Синдито изобщо не е за начинаещи, начинаещите да почват с фитнес блендърите в сайта има филтриране по степен на трудност.Мен пък така са ми омръзнали старите муцуни от програмите ,че тази Сидни като я видя и направи ми се вдига серотонина ,много ми е жизнерадостна,кефи ме ,че се предизвиква  за тежестите ,не е да се прави на атлет с петици ,усеща се ,че и на нея и е трудно и се уморява....все едно наистина тренираме заедно.
Един месец с трансенда и имам натрупана мускулна маса на  💪😍😍Е верно вдигнах въглехидратите,пих протеин и вдигнах тежестите,но дупето ми изхвръкна назад ,мнооого съм щастлива 😜 Сега да видим как да поизчистя малко ,дефинишън ис каминг😂

# 153
Аз вървя два дена като ударен самолет, нали наруших диетата и два -три дена бях на много въглехидрати, и сега се опитвам да се върна обратно в диетата, т.е. нещо като хипогликемия ме гони...днес обаче взе да ми просветва и започвам по - лесно да преминавам покрай бурканчето със шоколад на децата, без да му обръщам внимание...значи не ми е проблем да наруша диетата за 2-3 дена, резултатите не се затриват, но ми е зверски трудно да се върна после...

Тази чупка в кръста на лежанката и аз я правя, и без чупка не мога, освен ако краката не са горе на лежанката
А пък това с отлепянето на крака при страничния напад, според мен, Сиднито го прави за да приклекне по дълбоко и да изнесе тежестта повече с дупето.
Много е свежа Сидни, само я разгледах де, не съм я правила...обаче и мен ме кефи и съм съгласна с Ноу фрейм, че показва реално с какви тежести тренира и се вижда, че и е трудно...

Аз нали съм активна почивка една седмица и отчитам само ходене, то нямах и сила за друго...обаче довечера може да метна едно booty от 80ДО или пък на Сидни нещо за дупе, тъкмо ще я изпробвам...

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 16:07 от арсен

# 154
  • В градината...
Тези фитнес блендъри как става номерът?
Регистрирах се, но никъде видео не тръгва...

# 155

Ако не искаш да закупиш структурирана от тях програма, започваш с видеа от ю туб.

# 156
fitnes blender

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:01 от No_frame bitch

# 157
# 158
По принцип е правилно да има лека извивка, някои изобщо не правят, а други пък направо мост правят и изглеждат абсурдно.
Както и с клековете, това стискане на бузките като се изправиш е просто...

# 159
  • В градината...

Ако не искаш да закупиш структурирана от тях програма, започваш с видеа от ю туб.
Мислех, че има и безплатни видеа на сайта.
Аз ще си купя, няма проблем, но още не съм се мотивирала да започна. Търся мотивация, пък един ден, ще купувам Wink

# 160
  • Бургас/София
Ами има безплатни. Тези, на които няма зелен знак FB Plus при мен тръгват и без регистрация

# 161
Кайлис, на първа страница има линк към програмата. Ето и тук ако някой друг се интересува.
Скрит текст:

Аз вчера вечерта направих една от танцувалните тренировки - приятен микс от латино ритми, а за завършек имаше една чалга @17:58 - https://youtu.be/PcuL6L8xqRE. Допадна ми младежът, ще пробвам и други негови видеа.

Fitness Blender, тези, които са FBPlus, мисля, че са достъпни само с платената версия.  Другите са си безплатни и могат да се филтрират по трудност, продължителност, т.н.

# 162
  • В градината...
Благодаря, сега разбрах.

# 163
  • Там където
Кайлис, 4 weeks of prep е в руския облак. Аз от там  си я изтеглих на компютъра, какво да плащаш:
https://vk.com/topic-38903136_35286423

На мен супер ми допадна програмата Simple Smile Направо вечер нямам търпение да започна. Отдавна не съм имала такъв мерак....

Агент и всички останали, които дадоха линк или снмка за арката на гърба- благодаря. Изглежда е вярна поговорката,че човек се учи докато е жив. Мен обаче всяко едно упражнение, при което корема не е прибран и гърба не е залепен за пода ми води до жестоки болки в гърба. Така съм от дете.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 09:31 от Qaki

# 164
Според моя сравнително скромен опит с тренировки мотивацията трябва да ти идва отвътре, от теб самият/самата. Трудно е външни фактори да те мотивират. Не казвам, че е невъзможно, разбира се.
За днес 120 сумо клекове и последен ден на Трансценд.
От утре започвам Ignite.На светлинни години съм от нейните тежести. В момента работя основно с 3кг и 7.5кг, бо поне мога да спазвам темпото й.
За Януари, след 27 тренировки отчитам -2.5кг., основно задържана вода, но след три седмици чакане кантарът тръгне леко надолу.

Общи условия

Активация на акаунт