Тренировки в домашни условия - 108

• 34 722
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • 1st floor
Отчитам ден 2 със Сидни - Upper Body. Упражненията ми харесаха, Сидни все още ми е странна. От вчера ме хвана МТ, но чак днес вечерта. Лека, приятна! Simple Smile
И да питам нещо - вие как изпълнявате упражненията от легнало положение - кръстът извит нагоре като на Сидни, по средата или прилепен до пода/лежанката?

Sprinkles, gps- a хаби батерия, но издържа със сигурност цял ден, че и на следващия карам (без този режим) По принцип рядко ми се налага да гледам картата на телефона, но все пак исках да видя през часовника как действа. Иска ми се нещо като навигатора в колата Simple Smile)), да казва завийте наляво, надясно! Joy

# 136
Здравейте, искам да попитам дали някой има този уред за пасивна тренировка на коремни мускули? Бих искала мнения дали става за нещо. За този става въпрос
https://www.medisana.com/en/Sport/Electrical-muscle-stimulation- … e-stimulator.html
Кратко - НЕ. Дълго - електромагнитната стимулация е подходяща при атрофия на мускула, след катастрофи и т.н. Този тип уреди са добре за след тренировка , да раздвижиш мускула добре, да се релаксира. Спестява ти стречинга.

# 137
Винаги внимавам кръста,както викат Хамериканците lower back да е залепен за повърхността,даже повдигам краката свити в колената във въздуха за да затиснат на макс

# 138
За днес отчитам:
- https://www.youtube.com/watch?v=pcJsP4gogsI&list=WL&index=4&t=16s - Brutal Booty + Leg Slimming Workout! с Хедър
- https://www.youtube.com/watch?v=MWpwj7b-ebU&list=WL&index=1&t=134s - 10 мин корем с
NEXT Workout
- https://www.youtube.com/watch?v=zOkz9roYXKg&list=WL&index=2&t=66s - 10 мин  LOWER AB WORKOUT с Angela Kajo

# 139
Непо, и аз гледам да е прилепен. Ако съм на степа, повдигам краката на тежести, защото имам извивка/има си и медицински термин, но не го зная/ и не е лесно да го долепя до земята.
За днес- бонусната тренировка за горна част от kettleworx, за която загрях с кардио на памела райф. Малко промених някои от упражненията на памела за по-голямо натоварване и се получи добра комбинация, защото тя беше включила упражнения в опора и клекове, така че имаше по нещо за цялото тяло. Виждам, че четвъртата фаза на програмата ми е без бонуси. Ще видя дали ще включа други тренировки или ще се върна към някои от първите три фази.
https://youtu.be/NmCXy7oMsOs

# 140
  • Там където
Терминът е лордоза Simple Smile За извития гръб. Имам го по наследство и не е добре за гръбнака и кръста. Благодарение на пилатеса и много добри инструктори, доста се подобри положението с извивката, но винаги гледам гърбът и кръстът да са максимално залепени за пода, степа или каквото там ползвам. Дори при коремните трябва да е така и разликата в напрежението на мускулите е осезателна.

# 141
  • Бургас/Пз
Аз също гледам кръстът да е залепен. Отлепянето се получава, когато е много тежко. При повечето мъже в залата кръстът не е на пейката. За този един месец след като направих цялата програма, мога да кажа, че много често дори и на Синди килограмите й идват множко и си личи в чистотата на изпълнение. Казано честно аз предпочитам по-малко кг-ми, но чисто и прецизно изпълняване.

# 142
Ани,  ААА - arms, abs , a$$

# 143
Кръста и аз го залепям, често повдигайки колене на 90 градуса. "Глътвам опашката" Grinning
Ани, мерси, че писа. Съжалявам, че нямаш подобна опция. Аз съм сигурна, че за моя модел (vantage m) има такава настройка, но докато я търсих, реших да си прегледам месечните отчети и се отплеснах.
За декември имам 23 тренировки, дори на 31ви съм тренирала (да не повярва чак човек), за януари- 21. Като се сложи пътят обратно към местонахождението по постоянен адрес, както и някои изникнали непредвидени обстоятелства- никак не е зле.
Най- голямото ми учудване, обаче, е за ноември месец. Хем бях след- ковидно възстановяваща се, хем се оказва, че хич не съм си седяла на Д- то... Наистина, движението ми беше основно продължителни разходки сред природата, но за сметка на това пък почти ежедневни. 26 на брой. Tada

# 144
  • София
От 11.01 се ограничавам, не ям сладко и хляб, с изключение на един рожден ден.Правя уж някакво коремни преси от ютуб, за по 10 мин. Но ми се иска нещо по цялостно. В ютуб е пълно и не знам на кое да се спра. Пишете за Сидни Крауфърт, хубави ли са?На тази Христина Парова има 40 дни предизвикателство, но тя и някакви въжета ползва, а аз нямам. Не съм сигурна, че ще издържа на тренировките и, за да си купувам въжета. Препоръчате нещо... Или да си изтегля таблата някакви, зумба, и аз не знам.... Но време за фитнес нямам, не ми се и ходи сега по фитнеси. Искам нещо вкъщи. Иначе около 3 кг. Съм свалила, но искам и да прибера корема, макар, че почва да виси..
А на другата Сидни как избирате какво да правите, кои упражнения кой ден?

# 145
Ани, ААА е името на един от тренировъчните дни на 80 Day Obsession на Отъм. Кик Бутовски ти в написал/а какво значи всяко А. Лично на мен ми беше любим ден. На пролет искам да я почна пак

# 146
  • 1st floor
За този един месец след като направих цялата програма, мога да кажа, че много често дори и на Синди килограмите й идват множко и си личи в чистотата на изпълнение. Казано честно аз предпочитам по-малко кг-ми, но чисто и прецизно изпълняване.
И аз съм с лордоза,  и аз залепям кръста към пода. Насила, не ми е това стойката. Питах, защото Сидни ме хвърли в размисъл дали в моя телевизор не е грешката. Съгласна съм с Ани, че не прави някои движения така както би трябвало. Обаче не гледам в нея и не ме дразни, просто се зачудих. За някой новак обаче няма да е ОК.
ААА и аз много харесвах. Simple Smile
Кроки, тази Сидни е друга. По-добре си избери нещо друго от първа страница. Бих препоръчала  Body Revolution  - за мен тази програма е религия! Joy

# 147
И да питам нещо - вие как изпълнявате упражненията от легнало положение - кръстът извит нагоре като на Сидни, по средата или прилепен до пода/лежанката?

Зависи какво упражнение ще изпълняваш. Специално това извиване се практикува при упражненията за гърди
с цел лопатките и горната част на гърба да прилепнат плътно към лежанката и натоварването да не пада върху рамената, а върху гърдите. Също и да се избегне евентуална травма в раменете.
И аз така го изпълнявам.

# 148
  • 1st floor
Това не го знаех, за първи път го чувам.

# 149
Ей, момичета много ме замислихте.
Винаги съм си мислила, че в легнало положение, нормалното положение на кръстта (частта с лопатките) е да ти е отлепен.
Явно ще трябва да помисля върху това.

Общи условия

Активация на акаунт