Тренировки в домашни условия - 108

• 35 460
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас/София
Пробвах 40 минутната тренировка за корем на Кристин Къри от GymRa, която беше дадена по-горе. Амиии доста странна ми се стори, по-скоро е цяло тяло с акцент корем. Основно беше виняса, но имаше и up and down planks, упражнения за дупе и т.н. Не е зле, но със сигурност за корем може да се намери нещо по-таргетирано.
Втората част на тренировка ми беше 30 минути дупе с Nicole с включена кикбокс част. От тази останах доволна: https://youtu.be/w4FEn-vybOM.

# 421
Днес сутринта бях свежа като краставица, и направих кардио със Сидни:
https://www.youtube.com/watch?v=EarEUe2hrpc

след което направих Ден 6 от Transcend.
https://www.youtube.com/watch?v=kXE2aLhF9uA

След малко ще направя някоя йога с Боховците.

# 422
И аз се отчитам с едно приятно разтягане:
https://www.youtube.com/results?search_query=workout

# 423
Днес сутринта щях да ходя на табата, но обилният снеговалеж, студеното време и перспективата да остана до късно в леглото, а после да направя разглезваща празнична закуска, надделяха Blush
Приключих седмицата с 3 силови тренировки и 1 табата вместо планираните 2.
За предстоящата седмица силовите тренировки ще са 4, табатата - 1. Ако следващата неделя графикът и настроението позволят, може да направя втора табата.

# 424
  • 1st floor
Отчитам ден 10 със Сидни - кардио + корем и добавка от мен 30мин кростренажор.
Храната днес беше просто безобразна откъм качество. Confused

# 425
Храната днес беше просто безобразна откъм качество. Confused
Тогава, предполагам, стоически си приела минимални количества Smile
Аз от три дни не вечерям и пропих пак зелен чай. Към кило олекнах, не вярвах. Иначе си карам моите cool тренировки с уредчетата ми, дву- и триразово. Намерих равновесието.

# 426
За днес - 25 минути с пудовка за цяло тяло с хедър. Мислех, че съм я правила, но явно я бъркам с друга. Тренировката е приятна и наистина има по нещо за почти всички мускули/гърди и гръб са пренебрегнати повече/, като лесно може да се удължи, като се повтори основният кръг още 1-2 пъти. Единствено изпълнението на американски суинг ме смути. Приличаше повече на повдигане, не толкова на суинг. Аз карах по моему.
https://youtu.be/88FoUUl6buU
Нона, аз имах добър ефект с тренировки с ластици- по 10-30 минути за крака и дупе всеки ден през пролетта. Почти не излизах заради карантината и правех доста тренировки, но по-леки, защото бях в трети триместър. Основно от лили сабри и madfit. Дори не са били специално за външно бедро, просто нещо за крака.

# 427
Аз за днес отчитам Glute isolation с тежести за глезени и Stellar abs с Caroline. Коремната тренировка не успях да я направя точно като нея, но отчитам напредък с тежестите за глезени. Някои упражнения вече мога да ги изпълнявам по-добре и докрай за разлика от предните тренировки.

Ани, страхотни крака. Аз много искам такива, но моите едва ли ще могат да станат толкова слаби. Thinking

# 428
А не, Агент, не ми влияе общественото мнение, още повече, че сравнявайки се с други (нескромно), look-а ми е доста по-добър. Аз, субективно, се чувствах наедряла в горната част, смених номер сутиен, блузките леко отесняха. Подгръдната ми беше станала към 74 см, сега е малко над 70. Мисля си, че понеже  гребача беше стар модел - захвата му беше скандинавски, ако не бъркам термина - не захват по средата към корема, като твоя, а два странични лоста (не намирам думата). Та все си мисля, че затова се разширих. Може и да не съм права.
Но оттогава се смалих, както исках. Бицепса от 26 стана 22-23. Но всеки ден правя и лицеви опори с push-up board, която купих преди няколко месеца. Та не знам от какво точно се смалих, но това исках. Искам мускули, ма тънки, ако може Simple Smile
Ами и аз месеци преди да отлетя за Бг се вталявам. Тоест няма какво да сваля освен 1 кило, но много упорито тренирам. Кеф, там комшийките като ме гледат отдалече, ме вземат за дъщеря ми Smiley
A, чедо, изобщо не е субективно, напълно си е обективно и реално разширяването в горна част на гърба, но ти какво очакваше при гребен тренажор като основна форма на трениране!?!? Ани и без гребен тренажор се оплакваше от същото - просто като достигнеш един обем силова работа и мускула поддава. На мен също периодично всички бюстиета ми отесняват ужасно, но пък талия и дупе изглеждат по малки по този начин, щото пропорции Wink Но аз така и така въртя различни фокуси и цикли и гърба се връща частично към изходно положение, не стои напомпан 365.
Добре, че се разговорихте, а пък аз се зачетох...
Спрях да ползвам моя уред, откакто заимах хроничен проблем с коляното и да не го "стимулирам" повече. Сега от носталгия се разрових и намерих сайта на някакъв, който се зове Rowing Machine King Smile и там пише:
Best Low Impact Cardio Machine. One of the most important and overlooked benefit of a rowing machine is its low impact and non-weight bearing features. Unlike running, jogging, or jumping rope which are weight bearing, rowing is non-weight bearing and super easy on the joints! This makes rowing ideal for people with weak joints or people recovering from surgery and injuries.
Не мога да повярвам, че не съм се сетила да го видя така. Scream Още повече при положение, че знам, че най-много ми вреди как стъпвам, a гребането се прави от седеж. Изглежда, че избутването минава за low impact?
Започвам да тествам това твърдение. Стискайте палци да е вярно!
Моята машина е WaterRower Oxbridge, но харесвам предизвикателствата от сайта на Concept 2 и ще си избера някое. Blush
Аз не искам нищичко да ми се разширява, но си знам, че докато изгреба достатъчно за разширяване, първо ще съм свила. Засега за себе си отлагам притесненията хаха.

# 429
За днес прекрасната йога с Витас Heart Exl Отказахме се от ските, защото при нас е някакъв кучшки студ и с децата щеше да е пълно мъчение. Утре започвам 4 седмица с Maxworkchallenge. Утре ще работя от вкъщи, така че имам време. Приемам идеи за любимите ви тренировки на Шон за втроник.
Скрит текст:

TRX или нещо подобно има в новата програма на Отъм - живот и здраве, есента ще я пробвам. Дотогава искам да приключа сегашното предизвикателство и да пробвам MBF & MBFA. След това 30 Day Breakaway - да ме вкара пак в режим бягане. Лятото - бягане и колело. 

Дез, радвам се, че си по-добре! Ти ли препоръчваше книгата 26 Marathons?

# 430

Дез, радвам се, че си по-добре! Ти ли препоръчваше книгата 26 Marathons?

Благодаря ти. Simple Smile Аз бях, да. Много е вълнуваща! Ахках, охках и възклицавах през цялото време.

Отивам на кръвни тестове и соно. После ще видя какво е приготвила Сидни.

# 431
  • Някъде там
Ани, страхотни крака.
Само мога да си мечтая за такива.
Моите крачета са по едрички, чудя се с какви тежести да тренирам за да по слаби.
Или поне да са по оформени и кръглички.

Краката са ми нещо средно между тази в ляво и тази в средата, а ми се иска да са като на тази в дясно. Може да съм и направо като тази в ляво Sad
Само ми се иска обаче, не знам къде бъркам. А вдигам малки тежести 3 кг, може би ми трябват по големи 9 или 10 кг гири или харесах един дъмбел със сменяеми дискове в кварталния спортен магазин 25 кг.
Искам да ви попитам от къде си взимате спортни клинове. Искам оформящ клин(от по стегнати те които са с ефект push up).  Видях такъв в Hm, но са големи номера само.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 09:00 от Искрица

# 432
Аз се радвам като дете като кача на мускул ♥️ изобщо не ме интересува дали в даденият момент ми изглеждат обемни бедрата ,досега никой не ме върнал за обем хахах 😂
Днес 45 мин табата ,Ани вечно ще съм ти благодарна за съвета за инозитола направо е гейм чейнджър ,теееееенкс 🙏

# 433
  • Там където
Миналата седмица бях "Тотал Щета"- само един бодипъмп във фитнеса в понеделник, вторник ми беше много зле и не тренирах, сряда-събота: МЦ. Та чак от вчера след обяд почнах 2 седмица от 4 week of prep и спокойно ще си я избутам до края. От към храна нещо страшно- толкова да ми се ядат сладки боклуци, даже и чипс ядох 2 последователни дни. От днес вече съм се стегнала- яйца, извара, салати и т.н.
Спортна и спорна седмица на всички Simple Smile !

# 434
Значи аз на 54 кг. и внушителните 155 см. и тренировки с "големи тежести" смятай каква огромна и груба трябва да бъда...
Скрит текст:
🙂
Тренирайте си с тежести, като натрупате мускули се променя и хормоналната среда, и мазнините почват да се отлагат по друг начин.Kissing Face Аз не виждам друго решение, при положение, че човек няма да сваля, в лице вече е изпит...Това по повод това, че не трябва да ползваме големи тежести за долна част, защото ще стане обемна.
Днес е ден за рамо, бицепс, трицепс.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 21:39 от арсен

Общи условия

Активация на акаунт