Тренировки в домашни условия - 108

• 35 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Биб, нека наистина да докажем, че можем Flowers Hibiscus
Аз също вече влизам в ритъм, изградих си режим за тренировките и се чувствам много добре. Храната трябва , обаче да пооправя..

Хайде, и аз във вашата групичка, ако приемате. Simple Smile

Иска ли питане изобщо!! Пак вървим в отбор! Purple Heart HugKissing Heart

Агент, снимката е архивна, уви! След 2019 развалих рязко формата си и при това доста успешно Stuck Out Tongue Winking Eye  На път съм да се поправя, че и си вярвам Kissing Heart Hug

Днес 45 Min FUN & FAST KICKBOXING HIIT | Cardio & Strength Workout + Bonus Abs (заедно с дребната).
За мен основното е хранене и постоянство в тренировките (5 дни). Целта ми е като се стопли да вкарам повече вървене през седмицата, а почивните дни така или иначе навъртаме километри откакто се преместихме тук.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 00:40 от ~Биб~

# 496
Спряла съм се на Fitness Blender.
Иска ми се да пробвам първо дали ще ми пасне и после ако трябва да си платя програма. Но не знам откъде да започна. Не мога сама да си подредя тренировките, които имат в ютюб.
Моля,  който има опит с тях за съвет.

No Frame наскоро беше пуснала линкове към техни програми. Разгледай коя ще ти хареса. - https://bg-mam.ma/p/1298534/42256917

Тили, благодаря, ще го пробвам!

Звезди, благодаря! Как сте с малчо?

# 497
  • Някъде там
за днес нещо кратко от инстаграм плюс 30 минути велоергометър.
Днес ще ходя до Декатлон за тежести, харесах си две по 7.5 кг, реших прогресивно да вдигам тежестите. Спрях се на тези
Тази събота ще е топло и ще откриваме сезона на тичането с дребната.
Искам пак да попитам от къде си взимате спортни дрехи, колебая се между Flair, Nike и дрехите а Биляна Йотовска. Търся си клин със стегнат ефект.

# 498
Момичета, новата програма на Отъм има ли я някъде, някой опита ли нещо от нея?
Много ми е интересно.

# 499
Биб, нека наистина да докажем, че можем Flowers Hibiscus
Аз също вече влизам в ритъм, изградих си режим за тренировките и се чувствам много добре. Храната трябва , обаче да пооправя..

Хайде, и аз във вашата групичка, ако приемате. Simple Smile

Иска ли питане изобщо!! Пак вървим в отбор! Purple Heart HugKissing Heart

И аз влизам в отбора, ако приемате попълнения. Simple Smile
Много ми се иска да направя Whole 30 отново, и да вляза в релси за пролетта. Т.е. започвам Whole 30 от днес.
https://whole30.com/whole30-program-rules/
Вчера ядох тиквеник със захар, и то с готови кори.  И през уикенд бяха едни вкусни вакханалии, имах гости! Представете си що за екзотика е това в наши дни! Satisfied
Днес е Ден 1 от чисто хранене, да видим докога. Ще си пиша менютата в дневниците.

# 500
Екипчета си взимам от Декатлон и HM ,вчера вечерта направих йогата на Дези ,на Боховците -мкого ми хареса!
Сега пия кафе и след малко почвам 60 Мин цяло тяло .Като цяло нямам търпение да завърша програмата и да повторя Трансенда .

# 501
  • Бургас/Пз
Искрица, какви тежести имаш в момента? Ако ще скачаш от 4кг на 7.5 за горна част си е сериозно предизвикателство. Аз с една ръка освен бицепс нищо друго не мога да правя с тази тежест. Лично моето мнение е, че сглобяемите тежести дават повече свобода. Аз съм с тези https://www.decathlon.bg/komplekt-dmbeli-20-kg-id_8491831.html
Екипи харесвам на Найк и Пума, обикновено от фешън сейс или спорт депо. На Ойшо серията компресив ми е от любимите. На Биляна Йотовска са прекалено скъпи за качеството, което предлага.
Днес имам лека МТ от вчерашния legs day 30 от 80ДО. Кеф ми е.
Правих и страхотен протеинов кекс, но ще го пусна в другата тема.

# 502
Аз да кажа, че колкото и налудничаво да звучи, започнах да се оформям в ръцете и рамената, а тренирам с тежести от малко повече от 2 седмици. Явно се дължи на по-малкото мазнини в горната част на тялото ми и успеха на начинаещия. Grinning Както споменах, теглото ми е спаднало с много малко(400-500гр), но някои обиколки са ми намалели и един онлайн калкулатор ми изчислява почти 2 % по-малко мазнини. Знам, че тези калкулатори не са много точни, но аз реших да ползвам един и същ с цел да следя дали ще ми отчита спад на мазнините.

Мисля да си взема и аз протеин. Според вас, суроватъчен протеин след тренировка дали е добър избор? И как да избера такъв? Гледам, че цената на протеините варира много.

# 503
  • Някъде там
Искрица, какви тежести имаш в момента? Ако ще скачаш от 4кг на 7.5 за горна част си е сериозно предизвикателство. Аз с една ръка освен бицепс нищо друго не мога да правя с тази тежест. Лично моето мнение е, че сглобяемите тежести дават повече свобода. Аз съм с тези https://www.decathlon.bg/komplekt-dmbeli-20-kg-id_8491831.html
Екипи харесвам на Найк и Пума, обикновено от фешън сейс или спорт депо. На Ойшо серията компресив ми е от любимите. На Биляна Йотовска са прекалено скъпи за качеството, което предлага.
Днес имам лека МТ от вчерашния legs day 30 от 80ДО. Кеф ми е.
Правих и страхотен протеинов кекс, но ще го пусна в другата тема.
Ани от 3 на 7.5 мисля да скачам Simple Smile
За съжаление няма наличност от тези сглобяемите тежести.

# 504
  • В градината...
Аз си мечатя да мога да си сложа халката, а останалите пръстени, като гледам колко са миниатюрни, няма да мога май никога.
Гледам, бяхте писали за подгръдна обиколка - моята вчера мерих - 80. А точно там пък почти сланинка нямам. Това е след раждането. Не знам това изобщо може ли да се коригира? /преди е била 70/.

# 505
За днес отчитам 40 мин цяло тяло със Сидни. Втори ден от dirty thirty предизвикателството. Хареса ми повече от вчерашната тренировка и въпреки че нямаше много движение се изпотих добре. https://youtu.be/tooslqYeItc
Искрица, аз от 3 минах на 5 и пак имам затруднения при някои упражнения, бъди внимателна да не се контузиш.
Отивам да търся рецептата за протеиновия кекс на Ани Simple Smile

# 506
  • Бургас/Пз
Кайлис, написах я Simple Smile
Искрица, пробвай да вземеш двете гири по 3кг в едната ръка и да видиш колко упражнения с 6кг ще направиш и тогава предценяй. 7.5 за горна част не са малко, но пък за долна не са много, така че все ще ти влязат в употреба. Simple Smile

Тази Каролин много ме кефи. Има уникално тяло Simple Smile Обаче Сиднито си ми остава фаворит. Simple Smile
Мислех да повтарям Трансенда и аз, обаче се оказа, че в съвсем скоро време ще правя една манипулация, която със сигурност ще ме извади от тренировките поне за 10 дни. Хич не ми се искаше, обаче нямам избор. По - добре сега, отколкото като се стопли Sad Смятам да наблегна на ходенето през тези 10 дни и да се предизвикам с 20 000 крачки на ден Simple Smile

# 507
Искрица, започнах с 5кг. и все още за някои упражнения, повече повторения или кардио с тежести позвам 3кг.
За мен 5кг. са най-смислените тежести за жена. След това аз лично ползвам пудовка 6 и 16кг. а когато половинката си вземе 10кг. гири ще ги ползвам за долна част и мъртва тяга и т.н.

Ако избирам между спортни дрехи на Биляна или други родно производство бих се спряла на CODE FIT на Дани. Тя е перфекционист по отношение на кройка и материя, това го знам със сигурност. На адашката за тези цени и това, което предлага не ми допада.

Dez, това Whole 30 е много хард за мойта нежна душа!! Четох и се плаших ха-ха Joy
Аз ще се придържам към силно ограничаване на въпросните без пълно изключване, като събота и неделя според нивото на активност мога да си позволя някое розе Grinning

# 508
В code Fit  не участваше ли и Биляна по едно време и май се скараха ...? 60 монутната тренировка ми дойде много добре ,фитбита ми показа 300 изгорени калории.

# 509
  • Там където
Цитат
Спринки, а този протеин пробвала ли си- https://media.supplementhunt.com/supplementhunt.com/product/4448 … e-1551803403.jpeg  За мен е най- добрият (откъм резултати, които съм наблюдавала след приема му), както и най- вкусният. Всички вкусове съм "извъртяла", всичките ми харесват, нямам любим.
[/quote]

Тили, аз никъде не го открих този протеин по БГ сайтовете. От къде го взимаш, да питам като Бай Ганьо Simple Smile Може би не си в БГ..... Аз взимам различни, уж все за жени.  Не винаги ги пия и не според правилата Sad

Относно клиновете-преди време открих Zerofit  и едни американски на Gorilla - много съм доволна, стягащи, разтегливи и издържат на всекидневно пране без да мърдат.

Общи условия

Активация на акаунт