Тренировки в домашни условия - 108

• 35 344
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • В градината...
Духче, разбирам те напълно. Дъщеря ми е почти на 6 и продължава да спи на обяд, само ако някой спи до нея. Тренировките са били мираж през всичките тези години, затова се запуснах и сега започвам с ходене.

# 466
Ами аз нощес измислих някакъв план, да видим дали ще сработи. Докато бях бременна съм тренирала къде ли не, например мъжът отиваше да бяга някъде и аз си правех тренировките на Ейми от боди фит през телефона. На крайбрежната съм тренирала, в някакъв двор на училище и тн. Та се чудя сега дали ще ми се получи примерно ако излезем с количката и бебето заспи да спра някъде и просто да си направя тренировка. Тежести, мн ясно няма да нося, но ластици примерно защо пък не. Малко ще ме гледат като 6 без 10 ама ще го преживея Joy

Благодаря за емпатията

# 467
Привет, спортни!

Днес си направих тренировката за рамо и бицепс още сутринта. Събрах се в 40мин, след нея 20мин. кардио въже. Не бях много в кардио зоната, уж скачах бързо. Ще видя довечера да спретна някой Шон, или Сидни. Не мога без кардио.
Ще погледна какво има в Трансенд. Ще завърша деня с ин йога задължително. Снощи ми се отрази прекрасно.

Връщам се в умерен дефицит от днес, пиша се здрава.
Пролет иде,  и тичане по къси гащи, трябва да отмазня краката.

Днес ще е ден за ливанска леща и яйца.

# 468
Арсен, жалко, не успях да те видя.

Споделям с вас вчерашната ми тренировка с пудовка, с която се размазах. Grinning
https://youtu.be/UxfX7Z4am1Q

Успях да направя всичко без турското изправяне и съм много доволна. Но ми се стопиха лагерите, особено с клековете. Днес пак имам мускулна треска и мисля да не тренирам.

И аз започнах да броя калории с MyFitnessPal и така ми е много по-лесно да спазвам режим и съм по-стриктна. Спазвам лек калориен дефицит и засега има ефект. За малко повече от 2 седмици съм свалила само 400-500гр, но за сметка на това обиколката на ханша ми е намаляла с 2см. Реално, не целя точно сваляне на тегло, защото теглото си ми е нормално за височината, а целя рекомпозиция, защото видимо мазнините са ми в повече. Мисля, че и отслабването след ражданията също е допринесло за влошаване на skinny fat фигурата ми, защото съм разчитала най-вече на диети, а не толкова на спорт. А доколкото четох, при спазване на диета без спорт, се губи и голямо количество мускулна маса, което е било грешката ми. Лятото бях стигнала 49-50 кг и пак бедрата ми бяха леко пухкави и отпуснати. Затова вече реших да не се ръководя толкова от кантара, колкото от сантиметъра.

Дух, при бебетата има разни такива периоди на промяна на навиците за сън. Лека полека нещата ще влязат в релси. Важното е, че имаш желание за тренировка и при удобен момент, ще потренираш. Моето малко дете е почти на 2г и използвам времето докато спи следобед за да тренирам. През другото време постоянно иска вниманието ми, постоянно трябва да съм нащрек да не се пребие и е нон стоп лепнат за мен. Голямото ми дете е на 4г и като се прибере от детска градина настава същинска лудница у дома. Satisfied

# 469
  • Стара Загора
Аз успях да видя Арсен. Страхотна промяна. Вървя си по план с БР. Днес за първи път правих Кардио 3.Грам не ми хареса. Бая подскоци от които тазобедрената ставичка веднага се обади. Мисля да заменя с Кардио 2.

# 470
  • София
Дух, ще си дойдат нещата на мястото. Моята дъщеря към първата година започна много да спи - сутрин до 10-11 ч. и аз естествено не я будех, а се отдавах на трениировките. Даже си изрових от една стара тема резултатите, които тогава постигнах тема 73. Даже след p90x (след тази снимка )и релеф видях. За съжаление после съсипах всичко  и качих много килограми и  сега съм по зле и от лявата снимка.Cold Sweat

За днес отчитам Bodyshred - Apex - страхотна тренировка. Допадна ми много, не усетих как мина времето. джилиън я нарече  "животински стил". В боди шреда има и една бонус тренровка Opus, но не знам как да я вмъкна в календара. Може би се прави отделно...

# 471
  • Там където
Ох, момичета покрай вашите бебоци ме върнахте 20г. назад, когато моят син беше бебе и заспиваше само ако го возя в количката. Единственият вариант за тренировка беше след обяд, ако успея да го пренеса тихо от количката на леглото. И в пек, и в сняг аз обикалях като луда с тая количка.... Та това с количката беше като разгряване и кардио в едно:)Simple SmileWink То тогава и бях 45-47кг. Нищо общо със сегашните ми параметри.
Толкова ми харесва моята 4 week of prep, та мисля след нея да направя и основната му програма 6 weeks of the work.

# 472
  • 1st floor
Отчитам тренировката на Звезди за тънки бедра! Joy Сега дано утре се събудя с мускулести и слаби крачета. За целта трябва и да порасна с десетина см.
Звезди, благодарско! Запазвам я тази тренировка за летните горещи дни.

# 473
  • Бургас/Пз
Днес пропуснах тренировката. Закъснях след работа, беше ми супер студено, бях гладна и нямах търпение веднага да направя вечерята и да се наям. Така, че днес отчитам само 13 000 крачки.
Врътнах тренировката на Звезди... Утре ще я направя Simple Smile заедно с ДО

# 474
Днес - ден 8 на Ignite. Продължавам да не я харесвам, но ще я изкарам докрай като съм се хванала на хорото. Вероятно ще се върна на Тranscend с по-големи тежести от първият път.
Арсен, поздравления за усилията. Резултатът е забележителен.

# 475
Home raider, ехее къде ме върна! Kissing Heart Hug Помня че и двете имахме страхотни резултати тогава. Хайде да си докажем отново, че можем!! Heart

Духче, дребната беше залепена за мен. Вечер заспиваше в количката си. Бършех гумите и я люлеех в нея докато заспи с надеждата да отнесе здраво и да я пренеса в леглото и. Нищо подобно, откарвах по нощите така и само накърмена и сложена по средата на нашето легло спеше. Е, познай дали не си остана като царица там до 3.5 годишна Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз вече смея да твърдя, че влязох в много добър ритъм.
През този месец нямам пропуснати тренировки, движа се повече, храненето е планирано. Усещам се така, както преди!! Здраве да е само, но ще започна да разкарвам тези мазнини.

Отчет:
15.02 45 MIN FULL BODY DUMBBELL STRENGTH WORKOUT
16.02 40 MIN FULL BODY STRENGTH HIIT With WEIGHTS / Build muscle to Lose Fat

# 476
Heart благодаря за споделеното.
  За вчера отчитам спининг и лека разходка.

# 477
Здравейте спортяги!
За  днес само това от прекрасната Хедър и то не до края. https://www.youtube.com/watch?v=pcJsP4gogsI&t=276s
Ей значи, като няма време, няма и това е. Другата седмица сме на ски, и там вече ще си компенсирам във фитнеса на хотела откъм движение и спорт, че тази вече си я изпуснах отвсякъде. Спорни тренировки! Hug
Каролин е чудесна! С удоволствие ще пробвам и нейните тренировки! Благодаря!

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 09:08 от !Diva!

# 478
Аууууу браво!💪 На ските краката ми са дроб! 😜
Току що завърших 30 мин глутс  от Игнайт и съм със смесени чувства ,трябваше и още 15 Мин според мен за да е задоволителна....
Може ли мнение за приема на протеин.
Сега го пия веднага след тренировка ,а след него закусвам,закуската ми е обилна  и протеинова тъй като следващото ми ядене е чак в 6 .( Сега напр ще ям гювеч с месо +варено яйце) Въпросът ми е дали да не преместя протеина преди лягане за да не се струпва толкова сутрин,когато най-вероятно не се усвоява и е безмислено....

# 479
Аз също пия протеина сутрин, след кафето. Малко по-късно ми е закуската.
След тренировка няма как да го пия, тренирам предимно вечер, а след това е време за вечеря и няма как. Единственно уикенда си го пия след тренировката, понеже тогава тренирам през деня.
Сега си взех този,  добър е на вкус и се разтваря напълно и най- важното е без лактоза.

Общи условия

Активация на акаунт