Тренировки в домашни условия - 108

• 35 351
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Арсен, страхотна промяна! Чудесна си, браво! Beers

Мога да се похваля с идеална сонограма на сърцето днес. След Сиднито ден 7 ще си правя кардиото с радост.
Навън е -13, тичането ще чака.
Продължиха локдауна до края на февруари, зала няма да има също. Каквото-такова.

# 451
Арсен, великолепна си.

Анна Мария, аз никога не съм тренирала с големи тежести, не че нямам желание де, но с ластици и гирички от макс 5 кг на ръка в съчетание със спининг и каране на колело в условия на сериозна денивелация (600-1000 м) мисля, че постигнах съвсем прилична форма на крака и дупе. Не бях изчистила достатъчно добре мазнините, но наистина бях докарала приятни форми.

# 452
Приключих с тренировката за днес:
Трансенд със Сидни- Ден 7
https://www.youtube.com/watch?v=7hfTxMn0Gwo
Паузирах преди разтягането, и продължих със

1А.Трицепс кикбек 2х5кг 4х20
1Б. Тяга 28кг 15-15-13-10
3. Суинг 18кг 5х20
4. Трицепс екстензии 2х3кг 4х20. Леко ми е с тройки, тежко с петици...Frowning1
и корем- 340 вариации

Завърших с Боховците- прекрасна йога! Утре ще я направя пак.
https://www.youtube.com/watch?v=-fac_iJ8Nw8&t=30s

# 453
  • Бургас/Пз
За сетен път се убеждавам, че Total Body 29 day от 80 ДО е странна и за мен леко базсмислена тренировка. Просто някакви събрани упражнения и толкова. Във фаза 2 е една идея по-добре отколкото във фаза 1, но пак не е моето. Ще пробвам и една от фаза 3 е хич няма да се занимавам повече.

# 454
Днес отчитам:
- започнах с Памела 15 MIN GET STRONG https://www.youtube.com/watch?v=Lk-8YDHtdzc - добре ме удари в дупето и бедрата
- 3 ден план с Цурук https://www.youtube.com/watch?v=tJK3TEWrfGY
- и завърших с разтягане (установих, че ми е приятно и имам нужда) https://www.youtube.com/watch?v=qFgwrTc1e1I

Имам въпрос- има ли упражнения за корем с ластик?

# 455
Има. Има и с гирички. Аз ги зная от 80 ДО но съм сигурна, че в темата има далеч по компетени, които ще ти ги обяснят.

# 456
За мен много приятно понеделнишко разтягане
https://m.youtube.com/watch?v=0zjiVQ950EE

# 457
  • София
Спарки, хубава програма си си начертала.
Арсен, страхотен резултат.
Медика, запазвам си този пилатес за разтягане.

Според мен  с тичане най-вече се оформят слаби и стегнати крака.Както и клекове. Поне при мен е така.

За днес отчитам Bodyshred - Zenith - (7-мата тренировка) - много е странна, с доста изчанчени упражнения. И въпреки всичко, не ме кара да се откажа. Правя модификациите и пак е супер.
Вечерта пък направих пак на Джилиън - Extreme shed & shred W1. Много ми допадна. Има разнообразни упражнения, не е скучна и са показани упражненията за различни нива.

# 458
  • Някъде там
Арсен, страхотни резултати, искам да попитам от 4 кг директно ли скочи на по големи тежести или прогресивно вдигаш и тренираше?
Мотивирате ме да си взема 25 кг дъмбели, но с моята дискова херния дано не се увредя.
Ани, не съм запозната с чистенето на мазнини от бедрата, би ли писала малко по подробно, може и на ЛС.

# 459
  • Бургас/Пз
Ани, не съм запозната с чистенето на мазнини от бедрата, би ли писала малко по подробно, може и на ЛС.
Точно преди няколко поста написах на Нона, че чистене на мазнини в една зона няма как да стане. Като цяло при мен се получи без загуба на тегло, защото не исках да свалям кг-ми, когато започнах да следя макросите, а не само калориите. Висок прием на протеин 30-35% и останалите разпределени между въглехидрати и мазнини с превес на първите. И тренировки освен в дните за долна част и всеки път по малко в дните за горна част. Казвам само как е било при мен. Не знам при друг това как ще работи.

# 460
Арсен, прекрасна промяна.
За днес - тренировка за горна част с хедър. Обикновено имам някои забележки, но тренировките й като цяло ми харесват. Тази обаче не ми допадна. Не знам защо. На три упражнения тежестите ми бяха ниски, но при две от тях проблемът беше мой(трябва най-сетне да сглобя 6-7 кг дъмбели), само при третото беше заради лоша комбинация на мускули. Беше включила малко кардио интензивни упражнения, за да не пада твърде пулсът. Беше обхванала всички мускулни групи. Приятна музика, както винаги. Въпреки това не ми хареса. Пускам я все пак.
https://youtu.be/-s4mgdTjOwI
П.п. видях, че има няколко тренировки точно за чистене на бедра(доколко въобще е възможно е под въпрос). Пускам една. Тези дни ще я пробвам.
https://youtu.be/pcJsP4gogsI

# 461
  • В градината...
Нона, много благодаря за видеото. Хареса ми изцяло концепцията.
Аз днес си купих фитнес гривна. Без изобщо да усетя минах 10х.крачки, а ако имаше къде да ходя, щях да мина още поне 2 пъти по толкова. Приложението на телефона отчиташе много по-малко, докато захапе...
От седмица ходя и се чувствам супер.

# 462
Аз просто да се оплача... Малкият от седмица спи само гушнат, ако го оставя се буди, което автоматично свежда шансовете ми да тренирам до 0. Днес ще ида на спининг, явно възможностите се очертават само като изляза и не чувам и не виждам и никой не ме вика за нещо. Ей, вълнувам се сякаш съм дете и ще ям сладолед Joy Heart

# 463
  • 1st floor
Арсен, браво, наистина страхотен напредък!

Относно големите тежести, повърхностно или не Smiley, отчитам, че бедрата ми наедряват. Може да съм някакъв частен случай, като гледам тук. Може да не е само мускулна маса, може и вода да задържат. Обаче като има малко мазнинка отгоре, която никога не мога да изчистя до край, стои грозно. С дрехи също. Всяка, абсолютно всяка година, качвам кг, които не се отразяват на размера дрехи. Пак съм 34. Сантиметри на ханш и талия също не се менят. Нарастват само бедра и прасци. Преди години започнах от 47 кг. В момента съм 51кг. Може и да не е само от тренировките у нас, може да е и от катеренето по баири. Но е факт. Аз не казвам да правите като мен и че сте като мен! Просто споделям наблюдения. Агент също даде за пример Гугълчето. Та и аз така. Не съм изоставила големите тежести, нито съм се захванала с розовите гири. Просто гледам да не товаря на максимум краката,  че съвсем ще изтърва положението. Smile

Вчера горна част със Сидни. Продължавам много да харесвам упражненията й - прости, базови, без изчанчени движения. Дори кардиото й ми хареса (освен, че е твърде кратко).
Гледам календара в идните дни и май трябва да местя нещо. Има през ден кардио, а по средата стреч за горна част и врат. Последното изобщо няма да правя, че все си докарвам проблеми с него и после ме боли зверски. Довечера трябва да измисля с какво да заменя и как да разместя.

# 464
Благодаря момичета, вие сте не по - малко страхотни, убедена съм!  Kissing Face
Аз просто се припознах до някъде в описанието на Нона Hug и реших да и предложа и друга гледна точка, като не работи едно нещо добре за нея, защо пък да не пробва друго...за това приложих и снимки, защото както каза тя, разбирането за слабо, красиво, фит е субективно...относно големи/малки тежести също.
Моята трансформация е със специалното съдействие Simple Smile на Звездито и Агентката Heart, много ви благодаря момичета, за всичките съвети и препоръки през годините. Kissing Heart
Ани, промяната не е следствие само от тренировките. Сериозна диета, се вижда Blush , че не ми се отдава много...но когато усетя, че се омазнявам много, есенно-зимния период, броя калории с майфитнеспал за по няколко седмици. Ей сега броя, но скоро се оплаквах, че ми е много трудно да съм в дефицит, защото съм много гладна. За броенето на калории, съм много благодарна на Агентката, че ми каза директно, че при мен без броене няма да стане, това беше в другата тема за храненето и добре, че я послушах, защото реално тогава осъзнах стойността на храната.
Искрице, от снимката със синия бански до сегашните снимки има 6-7 години разлика, грешка повече са - 10 може би. Както казах започнах с Румяна Илиева, най най - старите и тренировки, с 2 четворки и две бутилки вода и доста време тренирах с тях. Всичките ми тежести са купувани по малко през годините. И купувах, когато усетех нужда от повече. Моят съвет е да не купуваш нищо предварително...а за дисковата херния и тежестите, не знам, там трябва лекар да си каже думата.
Снощи към тренировката за бицепс, трицепс и рамо, добавих и  Shock Cardiо Hiit 30/30, а днес понеже легс скуат рак ми е голяма галимация с раницата с тежестите + щангата, съм решила да я заменя с Leaner Legs  Cross Train Xpress, във форума на Кети видях, че някои момичета са я посочили като подходяща да се включи като втора тренировка за крака към STS.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 08:53 от арсен

Общи условия

Активация на акаунт