Малкото ми дете пролетта ще стане на 2г. и нямам търпение да се очовечи още малко и да общуваме. На мен като цяло не ми тежи да се грижа за дете, да се занимавам с него и т.н., а по-скоро ми тежат точно бебешките неволи, ревовете и мрънкането. Затова и аз смятам, че с времето става по-лесно и тези приказки за малки деца, малки ядове и т.н., не ги считам за верни. Но всеки има различно светоусещане. И да уточня, че с бебе има много положителни емоции, които никога повече не се връщат, но просто понякога умората надделява.

Това дете като иска да се предвижи от стая в стая, бяга! И такова трополене се чува, че не е истина. Вашите деца така ли търчат постоянно и кога започват да ходят нормално? Да знам нали, кога ще спре евентуално
Да не говорим, че всяка вечер намира за какво да се разреве и майка му го овиква естествено.

, ама си го мисля.

Това дете като иска да се предвижи от стая в стая, бяга! И такова трополене се чува, че не е истина. Вашите деца така ли търчат постоянно и кога започват да ходят нормално? Да знам нали, кога ще спре евентуално
Да не говорим, че всяка вечер намира за какво да се разреве и майка му го овиква естествено. 
Препоръчани теми