Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 711
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Ели,аз се измери 66.7ама аз съм висока 1.74 и винаги съм била околко 58-60,покрай карантината качих 6

Това все едно аз съм го писала 😆 покрай карантината качих стабилно, та направо се плаша до 9я мес какво ще е... С първата бременност качих 25кг Sad

# 181
Здравейте, записвам се и аз при вас с термин средата на октомври. Засега нямам симптоми, освен, че постоянно ми се спи, но не знам дали е само от бременността или от това, че напоследък не спя по цяла нощ. Имам дете на една година и явно я мъчат зъби и е някакъв ужас последно време, през деня съм като прегазена, но няма как. Докторът ми каза да гледам да почивам, когато мога, но трудна работа хаха. Бързо се възстанових физически от първата бременност, надявам се и сега да е така Simple Smile Кафе си пия по едно на ден сутрин, както и първия път, докторът ми е казал, че така няма проблем Hug
Браво за смелостта! 👏😊
Аз съжалявам, че не направихме бебе, докато моя син беше на 1-2 годинки 😊 Вече и двете дечица щяха да са пораснали и щяха да си играят заедно... Много хубаво 🤗

# 182
desss9011 хаха благодаря, въпреки че на моменти доста се филмирам как ще се справям, наясно съм, че първата година ще е доста трудно, но дано след това бъде по-добре и да се заиграват заедно. Както и се надявам дъщеря ми да започне да спи като хората докато се роди второто Flushed дано и да я приемат на ясла...дори да не я пусна веднага поне да знам, че известно време след раждането ще имам тази възможност Scream и по-голямата разлика и по-малката си имат своите плюсове и минуси Hug

# 183
  • София/Севлиево
Две дечица с малка разлика е супер.На сестра ми са тъй-с по-малко от 2 години разлика.В началото и беше трудно, най-вече защото живее е Лондон,там детските градини са страшно скъпи,няма баби ,които да помагат,но се справи.Сега племенничките ми са на 7 и 5 и са големи приятелки.При нас децата ни ще са с голяма разлика(повече от 13 години)...

# 184
На мен килограмите са ми били винаги болна тема, 100+ съм, като от началото на годината спазвам НВХ диета и свалих 6-7, надявам се да успея да сваля още преди да започна с качването и да не кача много... има ли още някоя бъдеща мама, която да бори килограми?

# 185
Ели и аз днес се теглих 52, 200кг съм, първа бременност ще ми е, но пък съм и ниска 159см, надявам се че няма да кача много, гледам да се храня по здравословно. Симптоми нямам, освен че по цяла нощ съм будна и ставам по 2-3 пъти до wc

# 186
Здравейте,
Записвам се и аз в темичката, тъй като според приложенията терминът ми ще е някъде през октомври. Имам час за лекар на 25 февруари. Дано всичко е наред 🤞🤞🤞

# 187
На мен килограмите са ми били винаги болна тема, 100+ съм, като от началото на годината спазвам НВХ диета и свалих 6-7, надявам се да успея да сваля още преди да започна с качването и да не кача много... има ли още някоя бъдеща мама, която да бори килограми?

Аз съм като теб. Миналата бременност се храних много внимателно най-вече заради гестационния диабет и отслабнах 8-9 кг без да гладувам. Като свалянето беше през първите месеци и след това качвах плавно, като влязох да раждам с килограмите, с които забременях. Реално като излязох от болницата бях някъде 8 кг по-малко отколкото забременях. Проблемът при мен е, че после качих много, които още не съм свалила изцяло и реално сега започвам със 7 килограма повече от предишната бременност.

# 188
Фроузен,как си, всичко наред ли е?

Момичето прокървих след, което имаше спонтанен аборт...
Пожелавам ви успех и лека бременност. 🌷🌷🌷

# 189
  • София/Севлиево
Фроузен,съжалявам Hug Това е много гадно,но пък има и положителна страна-след подобна случка се забременява по-лесно и няма нужда да те кюретират.Бъди силна и скоро ти пожелавам пак да се запишеш в редиците на бременните.
И аз съм малко стресната,че чхг не ми се удвоява на 48,а на 91 часа,но се надявам на най-добрия развой на събитията...

# 190
Фрозен,съжалявам много,но се надявам,че още другия месец,ще си отново в списъка ♥️🙏🍀

# 191
  • au bout du monde
С първата забременях на 60кг, 170 съм висока. Качих към 10кг. Излезнах от болницата 64кг, но постепенно качих до 68-69. Нямах достатъчно време да ги сваля. 😞 Сега пак съм бременна и вече дори съм 70кг, а корема ми е като на бременна в 5ти месец. С предната бременност имах малко коремче, мн си го харесвах, но сега бая сланинки има.
Искам здравословно да се храня, но докато ми се гади никакъв контрол нямам😩

# 192
  • омъжена
Аз с първата бременност стартирах 49 кг и в 9 месец бях 62кг. Това са ми били най многото кг 🙂 висока съм  165см.  С втората бях 55кг и завърших 58кг . А сега май бях около 58 и изведнъж рязко качих чак се плаша. Сега съм 64 това е просто ужасно.  Надявам се после да ги сваля бързо. Нощем се будя понякога за wc но само един път ,а през деня иначе по 💯 пъти. За стрий е рано но да питам вие какво ще ползвате. Аз бях доволна от mamanatur сега се чудя какво да мажа...🤔лека и спокойна вечер на всички.

# 193
  • САЩ
Аз за килограмите толкова не се притеснявам защото съм по цял ден на крак, дано да не налага да се залежавам. Стартирам с 62 на 172см височина, първа бременност ми е. По-скоро стрии и увиснала кожа ме притесняват, но пък майка ми няма никакви след 3 раждания. Радвам се че сега въобще не ми се яде сладко, но предполагам че ще ми се върне апетитът след първите месеци. Да сме живи и здрави, корекции винаги могат да се направят.
Да ви питам нормално ли е да имам бяло/прозрачно течение? Вече няколко дни продължава, а съм чак след 2 седмици на лекар.
Frozen_moon, прегръщам те силно и ти пожелавам най-здравото и прекрасно бебенце скоро!!!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 06:11 от Flying_HiGh

# 194
С първата ми бременност ползвах био ойл и се мазах сутрин и вечер до раждането. Нямам  нито една стрия по корема. Мисля пак него да ползвам с втората бременност.

Общи условия

Активация на акаунт