Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 062
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Ей тая мойта бременност направо ме влудява пия си дуфастона, само лежа,а зацапването продължава 🤯 Не се натоварвам, мисля положително, секса е табу и ей го пак това зацапване🥴вече не знам какво да правя до кабинета на доки път направих,направо срам ме хваща а и тя уж каза до неделя и после ще спре..да ама не ..

# 331
Ей тая мойта бременност направо ме влудява пия си дуфастона, само лежа,а зацапването продължава 🤯 Не се натоварвам, мисля положително, секса е табу и ей го пак това зацапване🥴вече не знам какво да правя до кабинета на доки път направих,направо срам ме хваща а и тя уж каза до неделя и после ще спре..да ама не ..
имаш лии тромбофилии за които да си се изследвала? При моите две бременностти имах към 10-11та седмица имах подобен проблем, при 2рата майката му беше витамин К2, с него отшумя за ден.

# 332
имаш лии тромбофилии за които да си се изследвала? При моите две бременностти имах към 10-11та седмица имах подобен проблем, при 2рата майката му беше витамин К2, с него отшумя за ден.
В петък имам час ,не са ми правени изследвания отдавна

# 333
  • София/Севлиево
А прогестерона как ти е?Щото моя пада от 40 на 32,а съм с максимум доза Утрогестан и Дуфастон.А нисък прогестерон=на кървене...

# 334
Ехе, момичета, колко много сте изписали днес.
Да се включа и аз по актуалните теми 😀
Аз също имам течение от около седмица насам тоест от 6та седмица, откакто и взе да ми се гади всъщност.
Ние с мъжа ми сме заедно от 2008. Със сина ми забременях 2015 и си казахме, че ще направим сватбата след като се роди, но времето си мина и така и остана. Сега се замислихме да сключим брак, ноо се замислихме дали пък баткото след време няма да е обиден, че заради него не сме го направили, а заради второто дете сме (въпреки, че не би било изобщо вярно, но не изключвам да интерпретира така нещата, когато порасне). Та евентуално подпис след раждането 😀
За бабините предсказания ще кажа, че през цялата бременност не разбрах какво е киселини, а синът ми се роди с коса, готова за опашки 😀.
За храните не мога да кажа, защото общо взето всичко ми се ядеше 🤷🏻

# 335
С предната бременност умирах за кисело и солено. Имаше период от 2-3 седмици, в който сладкото ми горчеше. А аз по принцип съм любител на сладките неща. Почти нямах киселини, нито ми се гадише, повръщала съм броени пъти. Родих момиче, имаше коса, но не беше от най- гъстите и дълги.

# 336
Не вярвам много на суеверия относно храните. По време на първата ми бременност ядях много кисели краставички,  многоооо сладко, роди се момче. С втората ми бременност изядох кофи сладолед, пак момче.  Сега си ям сладко, солено, сладко, солено. В четвъртък съм си записала час при лекар да видим как върви бебчо. Има ли мами от Пловдив?

# 337
Момичета аз съм в 7г.с.+2 дни. Направо ми се плаче - по цяла нощ се будя до тоалетна, гади ми се нон стоп (дори и през нощта усещам) ; а положението  с храненето е мираж - ям по 2-3 хапки и се чувствам супер сита и се почва с гаденето. Иначе утре съм на втори преглед , силно се надявам всичко да е наред.  А забравих,  да споделя , че за мен е първа бременност. С ММ сме заедно от 7 г., нямаме брак поради факта , че и двамата не сме го решили и желали.  Бебчо е плануван и желан иии стана благодарение на стимулация с Менопур и Фемара. ❤ Още е рано, но някоя от  Вас смята ли да се следи в Токуда и ако да при кой? Кой бихте ми препоръчал тъй като натам сме се ориентирали. Благодаря Ви предварително. Радвам се , да Ви чета, макар че не съм много активна в писането 🤗

# 338
Привет, мамчета прекрасни 😊
Много е интересно това, което сподели Eleyn за връзката между психическата нагласа и гаденето. Много вярвам в силата на мисълта и съм сигурна, че има нещо вярно в това.
За разлика от предсказанията за пол и т.н., според мен са пълни глупости, дано не обидя някой. Аз все съм си представяла, че ще имам момче, понеже съм си мъжкарана от малка, но пък в семейството на ММ всичко е мъжко (ММ има брат, който има двама сина) и всички се молят за женичка. Каквото - такова 😏

Днес бях на втори преглед, всичко ми е перфектно според док, видяхме пърхащото сърчице и просто не можах да не пусна няколко сълзи. Чувството е неописуемо, пожелавам на всички да го изпитат 💜 Следващ преглед 8ми март 💜

# 339
Лоло, чудесно, в коя седмица си?

# 340
  • София/Севлиево
Супер новини,Лоло.
И аз се чух с нов док,първият ми преглед ще е в понеделник-22.02.А дотогава продължавам терапията и от сряда ще включа инжекции прогестерон.Всичко ще е наред ❤️

# 341
Страхотно, Лоло, все така до края! Много положително ме зареждат такива новини Heart

Елислава, стискам палци на прогестерона да му дойде акъла и да тръгне нагоре Hug

Живот и здраве аз ще раждам в Токуда, но не съм решила при кого да се следя. Все пак клоня към др.Атанасова.

# 342
Monika08 7г.с. съм в началото. Аз много нетърпеливо започнах рано рано да се следя при док
Елислава, точно, така! Всичко ще се нареди 💛

# 343
Момичета и аз се записвам с кафяво зацапване и с леки болки в корема. Дано всичко отшуми . С първата бременност изобщо не съм се сблъсквала с това ... Sad

# 344
Здравейте и от мен и честито на всички 😊 След дълго чакане и ние си имаме заветните 2 чертички на третото ни дете! И повече няма да раждам 😂😂😂 Предвид, че е трето ми е много притеснен да не кача много и да не се нацепя. Търся диетолог, който да ми изготви режим, така че бебето да получава всичко, а излишно за дупето на мама да не остава 😜 И да ви питам, освен мас какво мажете, защото въпреки че я варя с какво ли не, през деня ми мирише. Благодаря и успех на всички ❤️

Общи условия

Активация на акаунт